Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mulins uz ''Knicks''?

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pēdējā laikā Ņujorkas ''Knicks'' galvenā trenera un prezidenta Aizeja Tomasa krēsls stipri šūpojas, tāpēc pastāv ļoti liela iespēja, ka viņš tuvākajā laikā tiks atlaists, un kā viens no galvenajiem viņa aizstājējiem tiek minēts Goldensteitas ''Warriors'' ģenerālmenedžeris Kriss Mulins.

No Ņujorkas ''Knicks'' pirmssezonas skaļajām runām (''Mēs esam ''playoff'' komanda'', ''Uz papīra esam čempioni'') pāri palikuši vien pelni - aizvadītajās 11 spēlēs piedzīvoti deviņi zaudējumi, kas nebūt neapmierina ne Ņujorkas iedzīvotājus, ne kluba vadību. Viendien Aizeja Tomasa pacietības mērs bija pilns, un viņš visus spēlētājus padzino no treniņa, apgalvojot, ka viņiem trūkst attieksmes.

Kā viens no galvenajiem Tomasa aizvietotājiem tiek minēts Goldensteitas ''Warriors'' ģenerālmenedžeris Kriss Mulins, kuram jau esot pajautāts, vai viņš būtu ieinteresēts nākamvasar strādāt ''Knicks'' sistēmā.

Mulins ''Warriors'' komandā strādā jau ceturto gadu. Aizvadītajā sezonā viņš laboja savus pagātnes grēkus (ilgtermiņa līgumu noslēgšana ar Troju Mērfiju, Maiku Danlīviju un Adonalu Foilu...), veicot lieliski apmaiņas darījumu ar Indiānas ''Pacers'', kā rezultātā Stīvens Džeksons un Als Haringtons nokļuva Oklendā. Kā vēlāk izrādījās, tieši šie divi spēlētāji kļuva par vieniem no kluba līderiem un palīdzēja iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Uz doto brīdi ''Knicks'' vadība vēl nav gatava šķirties no Tomasa, taču, ja tā notiks, tad par jauno kluba prezidentu visticamāk kļūs Glens Grunvalds, bet trenera postenī stāsies Herbs Viljamss - tas būs tikai tāds kā pagaidu variants, līdz tiks Tomasam tiks atrasti labāki aizstājēji.

''Viņš mīl ''Knicks'' komandu. Viņš vienmēr vēlējās šeit spēlēt,'' pastāstīja kāds vecs Mulina draugs.

Izmantotie resursi:
NY Post
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-11-24 22:10, pirms 17 gadiem
Ņujorka vilina visus...

  -3 [+] [-]

, 2007-11-24 22:10, pirms 17 gadiem
nu cerams, ka mulins neaizies, un azīstot Knicks kāri muldēt tā iespēja vēl vairāk pamazinās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2007-11-24 22:13, pirms 17 gadiem
Nevar nepiekrist.
Slēpts komentārs: euii

  -4 [+] [-]

, 2007-11-24 22:15, pirms 17 gadiem
un speele veel turpinaas....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-11-24 22:18, pirms 17 gadiem
Ir jau laikam tikai viens iemesls, kas varētu vilināt Milinu - un tā ir nauda. savādāk diez vai viņš gribētu pamest Goldensteitu, kur tomēr pavadīti tik daudz gadu gan kā spēlētājam, gan tagad kā ģenerālmenedžerim. šaubos, vai Mulins tagad pamestu GSW, kuru pats izveidojis par konkurētspējīgu komandu

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 22:24, pirms 17 gadiem
te vēl svarīgi bija pieminēt, ka Mullins pats ir no Ņujorkas, tur studēja, - tā vismaz sapratu..

  -2 [+] [-]

, 2007-11-24 22:27, pirms 17 gadiem
Tinies prom, Mulin...Tu biji labs basketbolists, bet hujovs GM...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-24 22:39, pirms 17 gadiem
bet vai vispaar kaads no bijushajiem NBA speeleetjiem GM postenii ir/bija k-ko noziimiigu paveicis? Thomas, Mullins, Kerrs... veerojot shos triis, rodas iespaids, ka NBA pastaav zinaama likumsakariiba, proti, jo izcilaaki panaakumi cilveekam bija kaa speeleetaajam, jo sviestainaaks GM no vinja sanaaks...

Man, personiigi, shkiet, ka no Mullins prieksh "Knicks" buus labaaks varians kaa Thomas, kaut vai taapeec, ka Mullins (spiezhot peec notikumiem GSW) ir trenera ietekmeejams un, ja kaads no speeleetaajiem malj galiigos suudus (Dunleavy, Murphy) vai totaali kriit aaraa no speeles sheemas (Foyle), tad Mullins, visdriizaak, mainju akceptees.

Ar iepriekshmineeto veelos arii teikt, ka nepiekriitu apgalvojumam, ka Mullins ir "labojis pagaatnes greekus". Ja nebuutu iniciatiiva no Nelsona puses visdriizaak Murphy ar Dunleavy veel joprojaam buutu GSW.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 23:12, pirms 17 gadiem
Tas tak Valdis Kalnozols!

     [+] [-]

, 2007-11-24 23:17, pirms 17 gadiem
Nenoveelu biedram speeleet NY..
Kas skatiijaas speeli warriors-knicks, sapratiis, kaapeec.

     [+] [-]

, 2007-11-24 23:36, pirms 17 gadiem
Kā vienmēr: Ņujorka ar savām čempionu ambīcijām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-25 00:29, pirms 17 gadiem
Cerams ka Mullins aizies. Tas, kā viņš aizmainīja Dž.Ričardsonu, bija slikta maniere, manā skaījumā!

     [+] [-]

, 2007-11-25 00:56, pirms 17 gadiem
XP Jāpiekrīt vismaz Tavam pirmajam apgalvojumam.

Pirms kāda laiciņa lasīju ļoti interesantu rakstu tieši par tēmu "bijušie superstāri spēlētāji parasti ir visai štruntīgi GM".

Te fragments:
Pick a star, any star, from that era: Jordan, Bird, Isiah, McHale, Mullin, Ainge. They have all found that building a winner is much more difficult than being one. This might be because most superstars spent their careers thinking mostly of themselves rather than pondering the fragile alchemy that goes into building a good club. For whatever reason, pretty much all the teams run by former greats have gone into the tank thanks to dumb trades, dubious draft choices, and bewilderment at the complex workings of the salary cap. Only the Pistons' Joe Dumars has had any consistent success as an executive, and he managed to pick Darko Milicic over Carmelo Anthony, Dwyane Wade, and Chris Bosh.

Te būs pilna versija, ja ir interese palasīties:
www.slate.com

     [+] [-]

, 2007-11-25 01:24, pirms 17 gadiem
es nevienam nenovēlu spēlēt NY, atcerēsimies, kas notika ar Ozo...

     [+] [-]

, 2007-11-25 03:33, pirms 17 gadiem
vēl ko nevajag GSW 4akarē un tagad ņems priekšā arī knix nu pipec!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja