Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA klubu īpašnieki atbalsta ''Hornets'' trīs miljardu pārdošanas darījumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA klubu īpašnieki atbalsta ''Hornets'' trīs miljardu pārdošanas darījumu
Maikls Džordans. Foto: AP/Scanpix

ESPN vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu īpašnieki ir atbalstījuši Maiklam Džordanam esošo vairākuma kapitāldaļu pārdošanu Šarlotas ''Hornets'', par kurām viņš iekasēs aptuveni trīs miljardus dolāru. Vien Džeimss Dolans balsoja pret šo darījumu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Maikls Džordans ir vienojies par Šarlotas ''Hornets'' pārdošanu. Par kluba jaunajiem īpašniekiem plāno kļūt Geibs Plotkins un Niks Šnals. Savukārt Džordans no pārdošanas varētu iekasēt trīs miljardus dolāru.

Līdz darījuma apstiprināšanai no NBA puses Džordans turpināja piedalīties kluba lēmumu pieņemšanā. ESPN ziņo, ka līga ir pieņēmusi apstiprinošu lēmumu saistībā ar kluba pārdošanu. No 30 klubu īpašniekiem tikai viens bija pret - Ņujorkas ''Knicks'' īpašnieks Džeimss Dolans. Visu pārējo 29 komandu īpašnieki balsoja par. Sagaidāms, ka darījums līdz galam tiks realizēts tuvāko divu nedēļu laikā.

Pēc kluba pārdošanas Džordanam vēl piederēs kapitāldaļas ''Hornets'' komandā, taču nu jau viņš būs mazākuma akcionārs. Niks Šnals līdz šim bija Atlantas ''Hawks'' mazākuma akcionārs, bet Plotkinam piederēja kapitāldaļas ''Hornets'' klubā.

Maikls Džordans par Šarlotas ''Hornets'' komandas īpašnieku kļuva 2010. gadā, par īpašumtiesībām samaksājot 275 miljonus dolāru. Viņš bija vienīgais tumšādainais NBA īpašnieks, un viņa laikā klubs tikai divas reizes kvalificējās NBA izslēgšanas spēlēs, abās no tām izstājoties jau pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2023-07-24 11:54, pirms gada
Džordans biznesā ir tikpat veiksmīgs, kā spēlējot basketbolu. Nopirka kapitāla daļas par 275 miljoniem, bet pēc 10 gadiem pārdod šīs pašas daļas par 3 miljardiem.

  +4 [+] [-]

, 2023-07-24 12:17, pirms gada
Ir Ok, varēs atbraukt ceļojumā uz Rīgu un pāēst Lauvas namā

     [+] [-]

, 2023-07-24 17:25, pirms gada
sporta lidzzinatajs rakstīja: Ir Ok, varēs atbraukt ceļojumā uz Rīgu un pāēst Lauvas namā
Vistiņās

  -1 [+] [-]

, 2023-07-24 18:11, pirms gada
Lexxx rakstīja: Džordans biznesā ir tikpat veiksmīgs, kā spēlējot basketbolu. Nopirka kapitāla daļas par 275 miljoniem, bet pēc 10 gadiem pārdod šīs pašas daļas par 3 miljardiem.
Nu nē, spēlējot basketbolu viņš vismaz pats ietekmēja savu veiksmi. Šajā gadījumā Džordans gandrīz neko nav izdarījis, lai nopelnītu šo naudas maisu, bet gan drīzāk pārējais NBA. Es pat teiktu tā, nebūtu Džordans kā īpašnieks jaucies komandas veidošanā un darbībā, tās pašas kapitāla daļas varēja vēl pāris miljardus vairāk maksāt.

     [+] [-]

, 2023-07-24 22:36, pirms gada
BenSimmonsBall rakstīja: Nu nē, spēlējot basketbolu viņš vismaz pats ietekmēja savu veiksmi. Šajā gadījumā Džordans gandrīz neko nav izdarījis, lai nopelnītu šo naudas maisu, bet gan drīzāk pārējais NBA. Es pat teiktu tā, nebūtu Džordans kā īpašnieks jaucies komandas veidošanā un darbībā, tās pašas kapitāla daļas varēja vēl pāris miljardus vairāk maksāt.
tad jau pirkt kadas akcijas un nopelniit nav baigaa maaka, jo pats tachu neko nedari lai palielinatu akciju vertibu, ne ? Kur ir logika.
Chalis saprata, ka neiespringstot vares nopelnit 5x, tikmer bija ganjau daudzi, kuriem bija tads pikjis, bet miiza ieguldiit.

     [+] [-]

, 2023-07-24 23:09, pirms gada
mytila rakstīja: tad jau pirkt kadas akcijas un nopelniit nav baigaa maaka, jo pats tachu neko nedari lai palielinatu akciju vertibu, ne ? Kur ir logika.
Chalis saprata, ka neiespringstot vares nopelnit 5x, tikmer bija ganjau daudzi, kuriem bija tads pikjis, bet miiza ieguldiit.
Ļogika ir tur, ka ar savām darbībām viņš tieši savas "akcijas" vērtības nosita zemāk. Ja viņš būtu ieguldījis tikai lai nopelnītu, viņš nebūtu tā jaucies pa vidu komandas komplektēšanā.

     [+] [-]

, 2023-07-25 01:57, pirms gada
investors runā...
"Laikam baigi pazīst drēbi"...
Kāds nopelna jardu, bet kāds saka, ka puisis nekā nav darījis un praktiski ir parāk maz nopelnījis...
Pāri pa 200 citronu ieguldīšana tagad ir nekā nedarīšana...
Pārāk daudz iemaisījies..., nopietni? Kurš var apgalvot, ka tieši šī, no malas varbūt neizskatīgā iejaukšanās, tieši nebija tā, kas nesa peļņu. Neskaitīsim naudiņu krutākā basketbolista kabatā, ar kādām tiesībām kaut kāds bāleliņš pastalās uzdrīkstas kritizēt džeku, kurš ir nopelnījis jardu un ieziņot, ka ir neveiksminieks biznesā. Murgs...
..., jāāā, nu gannnn...! Vo, pateica, tad pateica! Demokrātija odnako!