Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Alena debijas mačs "Heat" rindās 30. oktobrī pret "Celtics"

Alena debijas mačs "Heat" rindās 30. oktobrī pret "Celtics"
Rejs Alens un Dveins Veids - nākamās trīs sezonas spēlēs vienā komandā
Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī gaidāmās 2012./2013. gada Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēļu grafiks plašākai sabiedrībai vēl nav pieejams, kādai Sun Sentinel žurnālistei ir izdevies uzzināt vairāku 2012. gada NBA čempiones Maiami "Heat" spēļu datumus. "Heat" komanda 2012. gada čempionu baneri pie zāles griestiem uzvilks pirms mača pret Bostonas "Celtics" vienību 30. oktobrī.

Rejs Alens, kurš aizvadītās piecas sezonas aizstāvēja Bostonas "Celtics" kluba krāsas, debiju "Heat" rindās piedzīvos tieši pret bijušajiem komandas biedriem. Otrdienas, 30. oktobra vakarā virs American Airlines basketbola arēnas griestiem tiks pacelts "Heat" vienības otrais čempionu baneris, savukārt Lebrons Džeimss oficāli saņems savu pirmo un tik ilgi gaidīto čempionu gredzenu.

"Heat" ķeltus pieveica 2012. gada Autrumu konferences finālsērijā ar 4:3, sērijas gaitā atrodoties iedzinējos ar 2:3. Lai arī Bostonas vienībai nav izdevies sastāvā noturēt tālmetienu speciālistu Alenu, komanda starpsezonā ir spējusi pagarināt līgumu ar Kevinu Gārnetu, kā piesaistījusi pieredzējušo Džeisonu Teriju un bijušo hjūstonieti Kortniju Lī. Tāpat komandā ir palikuši arī spēlētāji, kuri visu karjeru ir pavadījuši "Celtics" vienībā - Pols Pīrss un Reižons Rondo.

Pirms sešiem gadiem, kad "Heat" vienība pie American Airlines piekāra pirmo čempionu baneri, sezonas atklāšanas mačs izvērtās ļoti neveiksmīgs, jo tika piedzīvota sagrāve pret Čikāgas "Bulls" vienību ar 66:108. 2006./2007. gada sezonas sākums Maiami klubam kopumā bija ļoti neveiksmīgs, jo tika piedzīvotas neveiksmes astoņos no pirmajiem 12 mačiem.

Saistošākie dueļi gaidāmajā sezonā

Ziemassvētku dienā "Heat" uzņems Oklahomsitijas "Thunder" vienību, kuru tā pieveica 2012. gada finālsērijā ar 4:1. "Thunder" savā laukumā Lebronu Džeimsu un pārējos Maiami spēlētājus eksaminēs 2013. gada 14. februārī.

Maiami kluba pirmā izbraukuma spēle notiks piektdien, 2. novembrī pasaules slavenākajā sporta arēnā Madison Square Garden, kur tā tiksies ar Karmelo Entonija pārstāvēto Ņujorkas "Knicks". Vecā gada pēdējā dienā, 31. decembrī, "Heat" viesosies Orlando, kur mērosies spēkiem ar "Magic" vienību. Savukārt vienīgo reizi Bruklinu un Deronu Viljamsu jaunajā sezonā "Heat" vienība apciemos 30. janvārī.

Džeimss un Veids pie Kobes ciemosies 17. janvārī, kad "Heat" Staples Center arēnā cīnīsies pret Losandželosas "Lakers" vienību, kura starpsezonā ir piesaistījusi divkārtējo MVP balvas ieguvēju, pieredzējušo saspēles vadītāju Stīvu Nešu. Braients un Nešs atbildes vizītē Floridā ieradīsies 10. februārī.

Atgādināsim, ka lokauta dēļ 2011./2012. gada regulārajā sezonā katra vienība aizvadīja 66 mačus, savukārt jaunajā sezonā katrs klubs aizvadīs ierastos 82 mačus.

Izmantotie resursi:
South Florida - Broward, Palm Beach and...

     [+] [-]

, 2012-07-24 01:53, pirms 12 gadiem
Nu ko , par Heat, nākamo sezonu jācēļ , konkurenti ir , bet ne spēcīgāki par vinjiem !

  +3 [+] [-]

, 2012-07-24 02:16, pirms 12 gadiem
Nu nepatīk tas heat. Šogad par dzeltanajiem. Kobi,Nešu,Gasolu,Bynumu (?).

     [+] [-]

, 2012-07-24 07:21, pirms 12 gadiem
Shogad vareetu buut interesanta sezona . Vieniigie laikam okc nav pastiprinaajushies . Joprojaam jaacer ka bostonai vel ir iekshaa. Bet shogad ljoti jaareekjinaas ar lakers nets new york. Vieniigais zheel ka buus mazaak skataamu speelju.
Slēpts komentārs: showstopper
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-07-24 11:19, pirms 12 gadiem
showstopper rakstīja: Netiks pāri OKC, ja arī tiks, tad pret Heat nebūs iespējas, ja vien dabūs Howardu un viņš tiešām būs atguvies pēc traumas, un tāpat 4 spēlēs šaubos vai sanāks uzvarēt pašreizējos čempionus.
Un kas tev liek tā domāt? Man liekas ka Nešs tieši būs atslēga tajā visā, jo viņš jau nu pratīs iesaistīt un izmantot Lakers garo galu, jo līdz šim saspēles vadītāji Lakers to ne īpaši ir mācējuši

  +1 [+] [-]

, 2012-07-24 11:43, pirms 12 gadiem
Esmu Heat fans jeb precīzāk sakot Wade fans, bet nākamsezon esmu par Lakers. Nešs ir pelnījis dabūt to gredzenu.

     [+] [-]

, 2012-07-24 15:41, pirms 12 gadiem
domaaju ka finaals bus HEAT-LAKERS! kurā Heat atkal panem!

  -1 [+] [-]

, 2012-07-24 16:01, pirms 12 gadiem
Noliekat Heat, Lebronu un visu pārējo Heat komandu, bet es jums varu apzvērēt, ka Heat cels arī nākamgad! Saglabājiet šo komentāru, un pārlasat to pēc nākamajiem NBA fināliem, jūs būsiet diezgan pārsteigti

  -1 [+] [-]

, 2012-07-24 16:16, pirms 12 gadiem
fyff rakstīja: Esmu Heat fans jeb precīzāk sakot Wade fans, bet nākamsezon esmu par Lakers. Nešs ir pelnījis dabūt to gredzenu.
Nopietni? Pelnījis viņš ir, tas tiesa. Bet kas tu par fanu, kas novēl konkurentam uzvarēt? Gribi redzēt kā tavs Wade izgāžas?
Tad nesauc sevi par fanu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-24 17:19, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Buusim godiigi, jaanotiek briinumam, lai Heat kaads gaaztu no tronja! Heat vnk ir labaaka komanda par citaam ar paaraak daudz trumpjiem... Laba aizsardziiba plus ljoti efektiivs uzbrukums.. Shogad veel Allens un Luis.. Nu monstruaala komanda!
tieši tā, es pat neredzu jēgu diskutēt par šo tēmu ! Heat vnk ir labākie, vienkārši 70 % ir grūti to atzīt

     [+] [-]

, 2012-07-24 19:19, pirms 12 gadiem
hater00 rakstīja: tieši tā, es pat neredzu jēgu diskutēt par šo tēmu ! Heat vnk ir labākie, vienkārši 70 % ir grūti to atzīt
nav viņi tik pārliecinoši labākie par kādiem tu viņus sludini... šogad viņi ar nodzenātu penšu komandu knapi tika galā (7 spēles pret 76ers) un garā sērija pret pašiem heat. domāju ka šāgada lakers būs krietni cietāks rieksts bez hovarda, ja viņi to dabūs, tad iespējas paliek vēl nereālākas. es nesaku ka bezcerīgas, bet visnotaļ minimālas gan.
p.s.
okc noteikti nākamo sēriju paņemtu. šajā gadā viņi zaudēja dēļ emocijām un pieredzes trūkuma. otreiz tas nenotiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-24 20:02, pirms 12 gadiem
homo s.sapiens rakstīja: nav viņi tik pārliecinoši labākie par kādiem tu viņus sludini... šogad viņi ar nodzenātu penšu komandu knapi tika galā (7 spēles pret 76ers) un garā sērija pret pašiem heat. domāju ka šāgada lakers būs krietni cietāks rieksts bez hovarda, ja viņi to dabūs, tad iespējas paliek vēl nereālākas. es nesaku ka bezcerīgas, bet visnotaļ minimālas gan.
p.s.
okc noteikti nākamo sēriju paņemtu. šajā gadā viņi zaudēja dēļ emocijām un pieredzes trūkuma. otreiz tas nenotiks.
saproti, viņiem šogad bija pašvaks benķis un pietam ļooti īss , spēlēja 6-7 spēlētāji, viņi nav tik fiziski spēcīgi, lai varētu nokapāt visas spēles ideāli, tāpēc arī tik garas sērijas sanāca, bet finālos parādījas viņu real powaaaaaaaaaa