Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs internetā apvainojas par salīdzinājumu ar Kailu Korveru

Rolands Eliņš

Entonijs internetā apvainojas par salīdzinājumu ar Kailu Korveru
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Oklahomsitijas „Thunder” uzbrucējs Karmelo Entonijs kategoriski nepiekrita sociālajā tīklā „Instagram” paustajam viedoklim, ka šobrīd „Cavaliers” uzbrucējs Kails Korvers ir labāks spēlētājs nekā viņš pats.

„Kurš gan būtu domājis 2003. gada draftā, ka pēc 15 gadiem Kails Korvers būs labāks spēlētājs nekā Karmelo Entonijs,” vēsta „Instagram” veikts ieraksts, kurš atsaucas uz pašreizējo „play-off” situāciju. Entonijs un „Thunder” ar blāvu sniegumu jau sen izstājušies no izslēgšanas spēlēm, kamēr tālmetienu speciālists Korvers ir krietns palīgs „Cavaliers” sastāvā Austrumu konferences finālā.

Šis ieraksts saistīja arī paša Entonija uzmanību, un viņš izvēlējās atbildēt no sava oficiāli apstiprinātā konta.

„WOWWWW,” ierakstīja Entonijs, pēc tam papildinot savu vēsti ar vairākām smieklu ikonām. „Man bija jāieraksta komentārs pie šī,” norādīja Entonijs, ierakstot arī akronīmu FOH, ko angļu valodā parasti mēdz skaidrot kā „F**k outa here”.

Trīskārtējais olimpiskais čempions Entonijs ir viens no 21. gadsimta rezultatīvākajiem NBA spēlētājiem, taču šī sezona ar „Thunder” viņam neizdevās ideāla. Spēlējot kopā ar Raselu Vetsbruku un Polu Džordžu, Entonijs pakāpeniski piekrita samazināt savu lomu komandu, arvien biežāk pildot komandas snaipera funkcijas, bet izslēgšanas spēlēs pret „Jazz” viņš parādīja pieticīgu sniegumu, vidēji mačā gūstot 11.8 punktus un trāpot tikai 37.5% metienu no spēles.

Korvers, kurš arī tika draftēts 2003. gadā, izslēgšanas spēlēs trāpījis 49% metienu un, spēlējot līdzīgā pozīcijā kā Entonijs, tikai pārsvarā sākot spēles rezervē, guvis 10.4 punktus. "Instagram" konta, kurš tik ļoti aizvainoja Entoniju, uzturētājs ir "Nets" līdzjutējs, kurš paskaidroja, ka nepārprotami uzskata Entoniju par kopumā labāku spēlētāju nekā Korveru, taču tieši šosezon un šobrīd statistika liecina, ka Korvers varētu savai komandai būt vērtīgāks.

Jāatgādina, ka Entonijs sezonas izskaņā kategoriski noraidīja iespēju, ka nākamajā sezonā varētu uzņemties rezervista lomu „Thunder” sastāvā. Viņam ir iespēja pārtraukt savu līgumu, kurš nākamajā sezonā viņam ienestu 28 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony cries foul over Instagram post...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-24 12:41, pirms 6 gadiem
Entonijs ir talantīgs, taču egoistisks un ar pārmērīgu lepnuma pakāpi piepildīts spēlētājs ...
viņa veiksmīgākā dzīves komanda ir ASV izlase, kas, protams, ir lieliski .. bet NBA, tur gan sasniegumu ziņā ir pašvaki!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-24 12:46, pirms 6 gadiem
Loģiski, ka kails korvers ir labāks spēlētājs pēdējos gados. Statistika nemelo.

  +5 [+] [-]

, 2018-05-24 12:51, pirms 6 gadiem
Es drīzāk teiktu Karmelo ir tā kā 96.gada septītās sērijas bmw, kas kādreiz bija ekskluzīvs auto, bet tagad ir metāla kaste ar tūkstoš problēmām uzturēšanā. Lai Karmelo veicas nākamo līgumu dabūt vismaz par 5milj. sezonā, varbūt atsēdīsies mazliet savā ego.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-24 13:09, pirms 6 gadiem
Pat Stefs PO pret pelicans sāka no soliņa, nerunājot par Igiju. Tāpēc arī viņi ir augšā, bet Melo ir apakšā, un neapzinās savu devumu komandai un nepieņem nekādu nominālu zemāku lomu. Nākamo sezonu neviena komanda viņu negribēs un arī no algas viņš neatteiksies. 28m sezonā grūti atteikties. Pēc tam gan jau viņš līdīs pie KP kā veterāns, jo citas komandas diezin vai viņu gribēs.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-24 13:41, pirms 6 gadiem
Viens tvīts un uzpirž rakstu. Malači

     [+] [-]

, 2018-05-24 14:58, pirms 6 gadiem
Normaals raksts. Man vnm Entonijs atgādinājis Korveru. Tikai Korvers krietni precīzāks.

     [+] [-]

, 2018-05-24 16:22, pirms 6 gadiem
Es nesaprotu, kas tur tik slikts un aizvainojoš pieņemt rezervista lomu. Uzskatu ka lielākā kļūda bija Entoniju neiesaistīt no rezervistu soliņa. Vinš ar savi ISO, pretnieku rezervistus vienkārši pļautu pat šajā karjeras pusē, jo kā scoreris viņš ir labs.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-24 16:39, pirms 6 gadiem
Melo un Westbrooks. Abiem stati pirmajā vietā, pohujs par komandas panākumu. Atraduši viens otru, nolaidīs to komandu līdz pilnīgam klinķim.

     [+] [-]

, 2018-05-25 00:32, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка