Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks par gaidāmo maču pret "Pelicans": "Mums tā būs kā play-off spēle"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Vestbruks par gaidāmo maču pret "Pelicans": "Mums tā būs kā play-off spēle"
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers", spēlējot bez Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa, piedzīvoja kārtējo zaudējumu šosezon, ar 121:126 piekāpjoties Filadelfijas "76ers". Pēc spēles Rasels Vestbruks neslēpa, ka nākamā spēle pret Ņūorleānas "Pelicans" būs gluži kā izslēgšanas turnīra spēle.

Losandželosas komanda šobrīd ieņem devīto vietu Rietumos (bilance 31-42). Līdz regulārā turnīra noslēgumam ir atlikušas vien deviņas spēles. Tuvākā sekotāja Ņūorleānas "Pelicans", pret kuru "Lakers" spēlēs svētdien, ir turpat blakus ar teju identisku bilanci (30-42).

Svētdienas spēlē "Lakers" var uzvarēt, tādējādi nedaudz uzlabojot savas iespējas, savukārt zaudējuma gadījumā 2020. gada NBA čempione noslīdēs uz 10. vietu. Tālu nav arī 11. vietā esošā Sanantonio "Spurs", kuras bilance šobrīd ir 29-44.

"Šajā mačā atmosfēra būs gluži kā izslēgšanas turnīrā, jo šī spēle mums obligāti ir jāuzvar," gaidāmās spēles gaisotni raksturoja "Lakers" aizsargs Rasels Vestbruks.

"Mēs noteikti progresējam," komentāru sniedza arī Losandželosas galvenais treneris Frenks Vogels. "Mēs veidojam ieradumus, kas mums palīdzēs cīnīties par uzvarām izslēgšanas turnīrā. Mēs turpinām augt. Domāju, ka zaudējums pret "76ers" ir vilšanās, tomēr bez Lebrona un Entonija [Deivisa] pierādījām, ka varam cīnīties."

Komentāru pēc spēles sniedza arī Dvaits Hovards, kurš maču noslēdza ar 24 punktiem, kas ir jauns spēlētāja rekords kopš 2018. gada: "Es nekad nepadodos. Neviens no mums nedomā par to, ka mums sezona ir beigusies. Mēs darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, lai sasniegtu savus mērķus. Šī sezona nav tāda, kādu mēs to gribējām, tomēr mums ir jāpaliek pozitīviem un jāturpina cīnīties."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2022-03-24 15:11, pirms 2 gadiem
Westbrikam jāapvienojās ar Ērvingu un jāsāk dzīvot kopā uz plakanās zemes, Dwaits var arī pievienoties. Komandas vadība sezonu jau sen ir norakstījusi. Trenneris runā visas atstrādātās frāzes "Jāpaliek labākiem ar katru spēli" blā, blā, blā.
Westbriks var plānot pārcelšanos citur starpsezonā. Kāds vēl play-off. Nu RW/Hovards var uzskatīt šo par vienīgo play-off spēli šogad, ja psiholoģiski paliek vieglāk.

     [+] [-]

, 2022-03-24 16:25, pirms 2 gadiem
Interesanti, kopš kuriem laikiem Westbrukam ir ''mēs'' un kaut kas cits (play-off spēle), nevis individuālās statistikas vākšanas sacensība