Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bolam veikta operācija, spilgtā debijas sezona, visticamāk, beigusies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bolam veikta operācija, spilgtā debijas sezona, visticamāk, beigusies
Lamelo Bols. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Šarlotes “Hornets” aizsargam Lamelo Bolam otrdien tika veikta lauztās plaukstas locītavas operācija, un maz ticams, ka viņš šosezon varēs atgriezties laukumā.

Sestdien Šarlotes “Hornets” izbraukumā ar 27 punktu deficītu piekāpās Losandželosas “Clippers”, un 19 gadus vecais Lamelo Bols piedzīvoja kritienu, savainojot galvenās rokas plaukstas locītavu. Dienu vēlāk “Hornets” paziņoja, ka Bols laukumā nevarēs doties ilgstošu laiku.

Tagad kļuvis skaidrs, ka viņam veikta plaukstas locītavas operācija, un, visticamāk, tā būs pielikusi punktu viņa debijas sezonai. Ar trešo numuru draftētais Bols tika uzskatīts par galveno pretendentu uz labākā debitanta balvu. Viņš vidēji mačā izcēlās ar 15,9 punktiem, 6,1 rezultatīvu piespēli un 5,9 atlēkušajām bumbām. “Hornets” ar 21-21 bilanci ieņem sesto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...