Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rodmena gaitas Ziemeļkorejā iedvesmo radīt jaunu Holivudas komēdiju

Rodmena gaitas Ziemeļkorejā iedvesmo radīt jaunu Holivudas komēdiju
Deniss Rodmens
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu filmu studija "20th Century Fox Pictures" iegādājusies tiesības uz topošo komēdijas scenāriju, kas rakstīts, iedvesmojoties no Denisa Rodmena vizītēm Ziemeļkorejā, piekopjot "basketbola diplomātiju". Filmas nosaukums būšot "Diplomāti".

Scenārijs šobrīd tiekot rakstīts, bet par filmas producentu "20th Century Fox" izvēlējusies mediju, izklaides un tehnoloģiju speciālistu Pīteru Černinu, kurš iepriekš producējis pagājušā gada jūnija beigās iznākušo komēdiju "The Heat" ar Sandru Buloku un Melisu Makartiju galvenajās lomās.

"The Heat" kļuva par kases grāvēju - 43 miljonus izmaksājusī filma nopelnījusi teju 230 miljonus. Jādomā, ka "Diplomātam" kļūt par vēl lielāku grāvēju varētu būt labas iespējas. Zināms, ka filmu uzticēts režisēt sekmīgajam režisoram Timam Storijam ("Taxi", "Fantastic Four", "Think Like a Man", "Ride Along" un citas filmas).

"20th Century Fox" ir viena no sešām lielajām ASV kinostudijām.

Zināms, ka arī pazīstamais komiķis Sets Rogens uzrakstījis, producējis, režisējis un arī atveidojis lomu filmai, kam par iedvesmu kalpojis Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns. Tās nosaukums būs "The Interview", vienu no galvenajām lomām spēlēs Akadēmijas balvai nominētais Džeims Franko, filmēšana pabeigta pagājušā gada decembrī un pirmizrāde gaidāma šī gada rudenī.

Izmantotie resursi:
The Latest Entertainment & Hollywood News -...


, 2014-02-25 07:11, pirms 10 gadiem
Seths Rogans, Džeims Franko, izklausās, ka top kārtējais holivuddas miskastnieks.
, 2014-02-25 08:47, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Seths Rogans, Džeims Franko, izklausās, ka top kārtējais holivuddas miskastnieks.
Lasīt māki, vai arī esi kārtējais tukšā akā dir*ējs?
Rogans un Franko pilnīgi citā filmā piedalījušies.
, 2014-02-25 09:14, pirms 10 gadiem
tad jau tāds multenes ekranizējums vien sanāktu, jo sižets tāds pats kā dienvidparka filmā par sadamu huseinu un sātanu. atbilst gan stāsts, gan personāžu izskats...
, 2014-02-26 21:34, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Seths Rogans, Džeims Franko, izklausās, ka top kārtējais holivuddas miskastnieks.
Pilnībā piekrītu.

Jā, ir tā kā te RAGE saka, ka ta pavisam cita filma, bet man liekas kur tas Rogans (Rogen) pieskarās pārvēršās par sūdu. Ja vēl Knocked Up bija skatāms(kā aktieris viņš gan bija), tad pēc tam gan viss totālākā pakaļā aizgājis.
Luka Dončičs. Foto. AP. Scanpix
2

"Mavericks" ĢM: "Visiem jābūt par 10-15% labākiem, arī Dončičam"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālā zaudējušās Dalasas "Mavericks" komandas ģenerālmenedžeris Niko Herisons norādījis, ka plāno saglabāt visus rotācijas spēlētājus. Pēc viņa domām, lai varētu izcīnīt titulu, visiem jābūt par 10-15% labākiem – arī Lukam Dončičam.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 17. jūnijā. Foto: Elsa/USA Today/Scanpix
1

Porziņģis "Celtics" čempionu parādē piedalās ar Latvijas karogu uz pleciem

LETA. Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas "Celtics" komandu piektdienas rītā plkst.11 pēc vietējā laika Bostonā sācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādi.
Alekss Karuso un Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: AP/Scanpix
8

"Thunder" aizmaina Gidiju uz Čikāgu, pretī saņemot Karuso

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi Čikāgas "Bulls" un Oklahomsitijas "Thunder" vienojušies par darījumu, kura rezultātā vietām apmainīsies aizsargi Alekss Karuso un Džošs Gidijs.