Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA neaizliegs Ilgauskam atgriezties Klīvlendā

NBA neaizliegs Ilgauskam atgriezties Klīvlendā
Židrūns Ilgausks
Foto: AP

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) neliks neliegs Židrūnam Ilgauskam atgriezties Klīvlendas "Cavaliers" komandā, kā tas iepriekš tika pieļauts. Par lietuviešu centri interesi izrāda arī citi klubi.

NBA pārstāvis esot informējis ziņu aģentūru "The Associated Press", ka līga neplāno aizliegt Židrūnam Ilgauskam atgriezties Klīvlendas "Cavaliers" komandā. Pagājušajā nedēļā Ilgausku aizmainīja uz Vašingtonas "Wizards", kas jau izskata iespēju par līguma izpirkšanu. Tuvākajā laikā Ilgausks oficiāli varētu pārtraukt līgumu un kļūt par brīvo aģentu.

Daži avoti norādījuši, ka NBA vadība ir paziņojusi dažām komandām par savu plānu neļaut Ilgauskam atgriezties Klīvlendā, ja vien būs pierādījumi, ka vienošanās par viņa atgriešanos Klīvlendā bija panākta jau pirms spēlētāju maiņas.

Gadījumā, ja Ilgausks vienosies par līguma laušanu ar "Wizards", nav izslēgta iespēja, ka viņš izvēlēsies kādu citu komandu. Interesi par 34 gadus vecā lietuviešu centra pakalpojumiem izrādot arī Atlantas "Hawks", Dalasas "Mavericks" un Denveras "Nuggets".

Saistītais raksts:
NBA var neļaut Ilgauskam atgriezties Klīvlendā

Izmantotie resursi:
The Associated Press

     [+] [-]

, 2010-02-24 16:31, pirms 14 gadiem
jācer ka atgriezīsies

     [+] [-]

, 2010-02-24 17:08, pirms 14 gadiem
Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) neliks neliegs Židrūnam Ilgauskam atgriezties

Loģiski liekas neliks neliegs Ilgauskam atgriesties.