Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" atskaita Hjūzu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Kings" atskaita Hjūzu
Lerijs Hjūzs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento ''Kings'' pārtraucis līgumsaistības ar pieredzējušo aizsargu Leriju Hjūzu, vēstīts kluba izplatītajā preses paziņojumā.

31 gadu vecais Hjūzs Sakramento ''Kings'' komandā nonāca pēc tam, kad ievērojamu spēlētāju apmaiņas darījumu veica Hjūstonas ''Rockets'', Ņujorkas ''Knicks'' un ''Kings'' vienības. Jau neilgu laiku pēc darījuma akceptēšanas NBA eksperti paredzēja, ka Sakramento ar Hjūzu nerēķinās (spēlētājs ''karaļu'' sastāvā tā arī neaizvadīja nevienu maču), tāpēc ziņa par spēlētāja atlaišanu nav jāuzver kā pārsteigums.

Patlaban Ziemeļamerikas medijos atrodamā informācija liecina, ka par aizsargu nopietnāko interesi izrāda Šarlotes ''Bobcats'' komanda. Tā kā Hjūzs ir neierobežoti brīvais aģents, viņš ir tiesīgs pievienoties jebkurai līgas komandai.

Savas karjeras laikā uzbrūkošais aizsargs, kurš NBA pavadījis 11 gadus, piedalījies 704 spēlēs, vidēji katrā atzīmējoties ar 14,4 punktiem, 4,3 atlēkušajām bumbām un 3,2 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
nba.com

     [+] [-]

, 2010-02-24 21:44, pirms 15 gadiem
Uz gsw, kur viņam pielietojumu vecais āpsis atradīs noteikti. Būs izteikts viņa small ball.

     [+] [-]

, 2010-02-25 10:59, pirms 15 gadiem
nu ja Bobcats viņu iegūs, tad tas būs labs papildinājums viņiem!