Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" prezidents Bērds: Negrasos aizmainīt Greindžeru

"Pacers" prezidents Bērds: Negrasos aizmainīt Greindžeru
Indiānas "Pacers" prezidents Lerijs Bērds
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) leģenda Lerijs Bērds, kurš ir pašreizējais Indiānas "Pacers" prezidents, noliedzis runas par to, ka komanda plāno aizmainīt 30 gadus veco uzbrucēju Deniju Greindžeru, kurš piektdien (naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika) piedzīvoja šīs sezonas debiju.

"Esmu runājis ar Deniju, esmu runājis ar viņa aģentu. Es negrasos viņu aizmainīt," izteicās "Pacers" kluba prezidents Lerijs Bērds. "Bet - nekad jau neko nevar zināt. Ja tiktu piedāvāts izdevīgs darījums, kas palīdzētu komandai, es izskatītu to, tomēr es speciāli nemeklēju [maiņas] darījumu iespējas."

Greindžeram, kurš ceļgala savaiojuma dēļ pagājušajā sezonā aizvadīja tikai piecas regulārā turnīra spēles, ir spēkā līgums ar komandu līdz šīs sezonas noslēgumam par 14 miljoniem ASV dolāru.

Bērds medijiem arī atklājis kādu negatīvo Greindžera kā spēlētāja īpašību: "Viņš nestrādā pietiekami smagi starpsezonā. Viņš nav tas puisis, kas no sevis izspiedīs maksimumu, kā daudzi citi. Viņš strādā smagi, bet viņš sevi nepārpūlē. Tādēļ viņš katru gadu lēni iesāk sezonu. Pirms šīs sezonas viņš bija savainots, tādēļ šoreiz bija atšķirīga situācija."

"Pacers" komandas prezidents arī uzsvēra, ka uzvarētajā mačā pret Hjūstonas "Rockets" (114:81) " komanda beidzot izskatījās pilnībā nokomplektēta".

Par spīti tam, ka Greindžers savas karjeras laikā bijis izteikts sākumsastāva spēlētājs, Bērds šosezon redz viņu kā rezervistu. "Viss ir atkarīgs no Frenka Vogela, bet es redzu viņu [Greindžeru], iesaistoties spēlēs no rezervistu soliņa sezonas turpinājumā," izteicās Bērds. "Es domāju, ka Lenss [Stīvensons] ir nopelnījis vietu sākumsastāvā."

Atgādināsim, ka atgriešanās mačā 22 minūšu laikā Greindžers guva piecus punktus (1p. - 2/2, 2p. - 0/3, 3p. - 1/4), realizēdams metienus no spēles vien ar 14,3% precizitāti. Taču aizvadītās nakts cīņā pret Bostonas "Celtics", kurā "Pacers" guva pārliecinošu uzvaru (106:79), 2009.gada Visu zvaigžņu spēles dalībnieks 25 laukumā pavadīto minūšu laikā bija jau krietni precīzāks, gūdams 12 punktus (3p. - 4/5).

Izmantotie resursi:
The Indianapolis Star, Indystar

  +2 [+] [-]

, 2013-12-23 16:56, pirms 11 gadiem
Njaa, ja Grendžers atgrieziisies taads, kaads vinsh bija pirms tam, tad pat heat jaasaak domaat, ko likt pretii. Benjkis itin pieklajiigs pacers.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 17:04, pirms 11 gadiem
Grūti pat iztēloties spēlētāju (greindžera līmeņa) kurš varētu iekļauties komandā un nesabojāt mikroklimatu.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 18:46, pirms 11 gadiem
Es domāju virsraksts bija domāts šāds - "Pacers" prezidents Bērds: Negrasos aizmainīt Greindžeru....šodien.

Skaidrs, ka Pacers Greindžers nav vajadzīgs. var jau būt, ka viņš sevi atlikušās sezonas laikā pierāda, kā 20ptk mašīnu, kas stabili spēlē aizsardzībā un ir nesavtīgs uzrukumā (ja man atmiņa neviļ, tad neviena no šīm lietam nebija viņam raksturīga). 30 gados pēc pauzes...nebūs viegli

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 19:20, pirms 11 gadiem
Grūti iedomāties, ko Pacers varētu iegūt maiņas darījumā atpakaļ. Greindžers ir labs spēlētājs, tomēr viņa tirgus vērtība šobrīd nav tik augstā kā varētu gribēt. Pacers šobrīd ir labāk paturēt Greindžeru, lai viņš nāk no beņķa un dod labu pienesumu uzbrukumā, un tad, kad tuvosies trade deadline, sākt skatīties un veikt kādu darījumu, vēl vairāk pastiprinot beņķi.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 21:09, pirms 11 gadiem
Viņam pēdējais gads ar 14mil sezonā, tā kā runāšana par maiņām būs 100% (par pēdējo gadu + palielu algu vienmēr būs interese). Viss atkarīgs no tā kā iekļausies komandā un vai būs gatavs un produktīvs no soliņa, un kādu līgumu gribēs turpmāk.

George nākamgad sākas lielais līgums, tā kā naudas jautājums noteikti būs aktuāls sarunās ar Greindžeru.

Turklāt - biju piemirsis, ka lance arī ir pēdējais gads un turklāt šobrīd par sviestmaizi. Viņš jau sev arī nopelnīs labu kontraktu - neskatoties vai tā būs indiana vai kur citur.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 21:22, pirms 11 gadiem
pareizi vien dara, ka nemaina prom.. ļoti solīds sastāvs ar visu Grendžeru.. jautājums, kā viņi sadalīs spēles laiku starp George, Stephenson un Granger.. Džordžam ļoti laba sezona, un Stīvensonam ir visvairāk tripple-double šosezon, tāpēc nebrīnīšos, ja Grendžers tā arī paliks uz 20 minūtēm no beņķa ar saviem ~12ppg.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 21:56, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: pareizi vien dara, ka nemaina prom.. ļoti solīds sastāvs ar visu Grendžeru.. jautājums, kā viņi sadalīs spēles laiku starp George, Stephenson un Granger.. Džordžam ļoti laba sezona, un Stīvensonam ir visvairāk tripple-double šosezon, tāpēc nebrīnīšos, ja Grendžers tā arī paliks uz 20 minūtēm no beņķa ar saviem ~12ppg.
Es domāju tas aŗi būs optimāli, turklāt nebūs tā ka gan PG gan Stīvensons spēle ies no rokas visu laiku, un tāds spēlētājs no beņķa varētu būt ļoti spēcīgs arguments čempiontitulu, kurš ir aŗi spējīgs paņemt spēli uz sevi. Piemēram ko tie paši heat var likt pretī? Domāju ka Greindžers dos lielāku ieguldījumu nekā ,piemēram, Bīzlijs.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 22:41, pirms 11 gadiem
Ja Pacers visi spēlētāji būs veseli līdz sezonas beigām, viņi būs vieni no galvenajiem pretendentiem uz čempiona titulu.
Bērds no vidēja līmeņa komandas ir uztaisījis tādu, no kuras jābaidās visām komandām līgā !

  -3 [+] [-]

, 2013-12-23 22:56, pirms 11 gadiem
Svarīgi, lai Grendžers netrāpās zem kāda monstruāla danka, jo tas viņa pašapziņu satriektu lupatās.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-24 07:54, pirms 11 gadiem
Go East!

  -1 [+] [-]

, 2013-12-24 07:55, pirms 11 gadiem
2014 gadā LBJ uz Pacers!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-24 11:35, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: pareizi vien dara, ka nemaina prom.. ļoti solīds sastāvs ar visu Grendžeru.. jautājums, kā viņi sadalīs spēles laiku starp George, Stephenson un Granger.. Džordžam ļoti laba sezona, un Stīvensonam ir visvairāk tripple-double šosezon, tāpēc nebrīnīšos, ja Grendžers tā arī paliks uz 20 minūtēm no beņķa ar saviem ~12ppg.
Nu bet, ja sāks lādēt 20 pt savās 20 min? Ko tad? (es uz to ceru)

Baigā jēga jau nav aizmainīt, ja vien nedod neko smuku pretī. Tad labāk paši izmanto to, ka līgums izbeigsies un būs brīvie līdzekļi. Bet ņemot vērā George un Stīvensona atjaunošanas līgumu, tur laikam arī nebūs vairs brīvie līdzekļi ar visu Greindžera atlaišanu.