Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" anulē vienošanos ar Veiferu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Rockets" anulē vienošanos ar Veiferu
Vonu Veiferu Hjūstonas rindās neredzēsim
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Hjūstonas ''Rockets'' tomēr neparakstīs līgumu ar aizsargu Vonu Veiferu. Tas noskaidrojies pēc tam, kad Veifers nav izturējis ierasto fizisko un medicīnisko pārbaudi.

Lai arī par Veifera fizisko un medicīnisko pārbaužu rezultātiem nav pieejama plašāka informācija, jau tagad skaidrs, ka Hjūstonas kluba sastāvā viņš nespēlēs. Bijušā Pireju ''Olympiacos'' aizsarga vietā ''Rockets'' vienība parakstījusi līgumu ar uzbrucēju Maiklu Herisu, kurš līdz šim spēlēja NBA Attīstības līgas klubā Riograndes ''Vipers''.

''Šī ir ļoti liela diena man un manai ģimenei. Tā ir lieliska Ziemassvētku dāvana,'' atzina Heriss, kuram piedāvājums no Hjūstonas ''Rockets'' nācis diezgan negaidīti. ''Hjūstonas sastāvā centīšos darīt to pašu, ko paveicu Attīstības līgā. ''Rockets'' klubam jau ir savi līderi, bet es centīšos komandā ienest enerģiju.''

198 centimetrus garais Heriss, kurš jau iepriekš spēlējis ''Rockets'' sastāvā, ir trešais rezultatīvākais Attīstības līgas spēlētājs (25,3 punkti vidēji spēlē). Tāpat ik maču viņš savāc 7,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
myfoxhouston.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja