Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Avdija par 55 miljoniem pagarina līgumu ar "Wizards"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Avdija par 55 miljoniem pagarina līgumu ar "Wizards"
Deni Avdija. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" uz četrām sezonām pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Deni Avdiju. Darījuma summa sasniedz 55 miljonus dolāru.

Deni Avdija pagājušajā sezonā piedalījās 76 spēlēs, 40 sākot starta pieciniekā – tikpat, cik iepriekšējās divās sezonās kopā. Izraēlas basketbolists vidēji atzīmējās ar 9,2 punktiem, 6,4 atlēkušajām bumbām un 2,8 rezultatīvām piespēlēm, un 11 spēlēs Avdija atzīmējās ar double-double.

2020. gadā draftētajiem basketbolistiem pirmdiena ir pēdējā diena, lai pagarinātu līgumus. Avdija pirms trīs gadiem tika draftēts ar devīto numuru. Sagaidāms, ka gaidāmajā sezonā viņam Vašingtonas "Wizards" komandā tiks atvēlēta vēl būtiskāka loma.

Kopā ar Izraēlas U20 izlasi Avdija divas reizes kļuvis par Eiropas čempionu, un 2019. gadā viņš tika atzīts par turnīra MVP.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2023-10-23 10:03, pirms pusgada
Man jau liekās, ka nedaudz pa daudz. Pričardam, kurš ir daudz labāks uzbrukumā un sliktāks aizsardzībā, iedeva 8 milj/sez., Avdijas 13.8 milj./sez. Bet nu ņemot vērā, ka viņš būs sākumsastāva spēlētājs, laikam jau ir normāla aldziņa. Ir arī pamats domāt, ka viņš turpinās strauji kļūt labāks, jo progress visu laiku ir novērojams.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-23 11:17, pirms pusgada
Charly Skymaker rakstīja: Man jau liekās, ka nedaudz pa daudz. Pričardam, kurš ir daudz labāks uzbrukumā un sliktāks aizsardzībā, iedeva 8 milj/sez., Avdijas 13.8 milj./sez. Bet nu ņemot vērā, ka viņš būs sākumsastāva spēlētājs, laikam jau ir normāla aldziņa. Ir arī pamats domāt, ka viņš turpinās strauji kļūt labāks, jo progress visu laiku ir novērojams.
visai ierasti, esot rezervistam titula pretendentos nākas samierināties ar mazāku algu. Kopumā visai atbilstoš cipars labam lomas spēlētājam.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-23 13:07, pirms pusgada
nu WSH jau arii buus jautri, ir veerts paskatiities liidzi !. Kad no GSW iemainiitais Poools iemeta 41 punktu, nabaga Avdija bija tas, kas besii ceela rokas gaisaa, vai skreeja nokaartu galvu atpakalj aizsardziibaa, ka shameejais nemaz ar bumbu nedalaas, bet tikai piljii savus metienus Savukaart naakamajaa speelee Pools skiet 19 minuutees izmeta 15 metienus ? no kuriem traapiija tieshi un preciizi 1 divpunktieku . Un tas veel pie taa visa, ka treshais egoisto Kuzijs Kuzma nespeelee

  +1 [+] [-]

, 2023-10-23 15:08, pirms pusgada
kevins1805 rakstīja: nu WSH jau arii buus jautri, ir veerts paskatiities liidzi !. Kad no GSW iemainiitais Poools iemeta 41 punktu, nabaga Avdija bija tas, kas besii ceela rokas gaisaa, vai skreeja nokaartu galvu atpakalj aizsardziibaa, ka shameejais nemaz ar bumbu nedalaas, bet tikai piljii savus metienus Savukaart naakamajaa speelee Pools skiet 19 minuutees izmeta 15 metienus ? no kuriem traapiija tieshi un preciizi 1 divpunktieku . Un tas veel pie taa visa, ka treshais egoisto Kuzijs Kuzma nespeelee
Njā, KP vietā dabūt Pūlu ir kā diena pret nakti. No labākā komandas biedra uz iespējami sliktāko variantu. Varēs tik rauties aizsardzībā Denijs, kamēr Pūls un Kuzma šaus pa grozu lielāko daļu metienu. Bail iedomāties kas šogad notiks ar šo komandu. Ja iepriekšējā dekādē bija slikti, tad tagad varēs tēmēt uz TOP3 zemāko vietu līgā un sviestainu komandas mikroklimatu. + sliktākais trenneris līgā. Motivāciju tas var nokaut kārtīgi. Avdijam jāprasa maiņa 100x pamatotāk nekā Hārdenam

     [+] [-]

, 2023-10-23 20:29, pirms pusgada
top3 slikatāko? lol, viņiem ir garanēts under 18.5.