Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Horvāts Bogdanovičs oficiāli pievienojas Bruklinas "Nets"

Andrejs Siliņš

Horvāts Bogdanovičs oficiāli pievienojas Bruklinas "Nets"
Bojans Bogdanovičs turpinās karjeru aiz okeāna
Foto: AFP/Scanpix

25 gadus vecais horvātu uzbrūkošais aizsargs Bojans Bogdanovičs rudenī debitēs Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) - pēc desmit gadiem profesionālajā Eiropas basketbolā spēlētājs noslēdzis līgumu ar Bruklinas "Nets" vienību aiz okeāna.

"Augsti vērtējam viņa spēli un esam priecīgi, ka viņš savu talantu tagad atvedīs uz Bruklinu," sacīja "Nets" ģenerālmenedžeris Bilijs Kings. Klubs neatklāj līguma nosacījumus, vien norāda, ka sadarbība paredzēta vairāku sezonu garumā. Amerikāņu medijos pieejamā informācija liecina, ka Bogdanovičam ticis trīs gadu līgums par kopējo summu 10,1 miljona dolāru apmērā.

203 centimetrus garais un 98 kilogramus smagais Bogdanovičs karjeru sāka 2004. gadā savas dzimtās pilsētas Mostaras komandā Horvātijā, bet jau gadu vēlāk 16 gadu vecumā pievienojās Madrides "Real". Spāņu kluba sistēmā Bogdanovičs pavadīja nākamos četrus gadus, tiekot izīrēts un nenostiprinoties komandā.

Bogdanovičs nemeta plinti krūmos un 20 gadu vecumā parakstīja četru gadu līgumu ar Zagrebas "Cibona". 21 gada vecumā Eirolīgā vidēji guva 18,0 punktus, izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas, atdeva 1,8 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,7 bumbas. Pēc šīs sezonas "Heat" draftēja Bogdanoviču ar 31. numuru otrās kārtas ievadā, bet tiesības uz spēlētāju tika aizmainītas uz "Timberwolves", kas vēlāk tās nodeva "Nets" rīcībā.

2011. gadā Bogdanovičs pievienojās Stambulas "Fenerbahce Ulker", kur pavadījis pēdējās trīs sezonas. Aizvadītajā sezonā ULEB Eirolīgā Bogdanovičs vidēji 30,6 minūtēs guva 14,8 punktus, izcīnīja 2,4 bumbas un atdeva 1,9 piespēles.

Izmantotie resursi:
Brooklyn Nets Sign Bojan Bogdanovic | Brooklyn...
Yahoo! Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-07-23 09:26, pirms 10 gadiem
Nu nezinu kur Nets šito grūdīs, otrs Teletovičs spēles ziņā. max 15-20 spēlē un savi 5 līdz 8 punkti varbūt būs.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-23 10:29, pirms 10 gadiem
gazxs rakstīja: Nu nezinu kur Nets šito grūdīs, otrs Teletovičs spēles ziņā. max 15-20 spēlē un savi 5 līdz 8 punkti varbūt būs.
ahahahhahahahaha Teletovic kjipa slikts speletajs Netiem ir ja??kkads solina silditajs? 5-8pts?nu? tas ir slikti?? cik vajag 28pts videj lai but normal? vot ir tunelis ahahah

  +3 [+] [-]

, 2014-07-23 10:29, pirms 10 gadiem
gazxs rakstīja: Nu nezinu kur Nets šito grūdīs, otrs Teletovičs spēles ziņā. max 15-20 spēlē un savi 5 līdz 8 punkti varbūt būs.
Teletovičs ir PF, kurš spēlē vairāk kā SF metējs, bet Bogdanovičs ir atlētisks mazais, kurš daudz iet caurgājienos. Likt abus vienā maisā ir tas pats, kas pateikt, ka arbūzs ir lampa, jo abi ir apaļi

  +1 [+] [-]

, 2014-07-23 10:57, pirms 10 gadiem
Tad ta atlētisks mazais, es drīzāk teiktu ka būdīgs mazais, kas piļī troikas un var nospiest uz muguras miesās vārgāku pretinieku, pret NBA nēģerzeļiem tas neies cauri. Kas attiecas uz salīdzinājumu ar Teletoviču, tad arī šamam caurgājiens ir paslikts un uz ko šamais brauc cauri uz labais metiens.
Rihards Olmanis rakstīja: Teletovičs ir PF, kurš spēlē vairāk kā SF metējs, bet Bogdanovičs ir atlētisks mazais, kurš daudz iet caurgājienos. Likt abus vienā maisā ir tas pats, kas pateikt, ka arbūzs ir lampa, jo abi ir apaļi

     [+] [-]

, 2014-07-23 11:25, pirms 10 gadiem
gazxs rakstīja: Tad ta atlētisks mazais, es drīzāk teiktu ka būdīgs mazais, kas piļī troikas un var nospiest uz muguras miesās vārgāku pretinieku, pret NBA nēģerzeļiem tas neies cauri. Kas attiecas uz salīdzinājumu ar Teletoviču, tad arī šamam caurgājiens ir paslikts un uz ko šamais brauc cauri uz labais metiens.
atlētisks mazais drīzāk varētu būt uzvārda brālis Bogdans,bet nevar jau ar ekspertiem strīdēties