Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" apstiprina: notiek sarunas ar Kiriļenko

Andrejs Siliņš

"Nets" apstiprina: notiek sarunas ar Kiriļenko
Andrejs Kiriļenko
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" vadība apstiprinājusi, ka tā vēlētos komandā nākamsezon redzēt Krievijas valstsvienības universālo uzbrucēju Andreju Kiriļenko, un šobrīd notiekot sarunas par iespējamo sadarbību.

Kiriļenko jau nedēļas nogalē uzsāks dalību Londonas olimpisko spēļu basketbola turnīrā, bet tikmēr joprojām nav skaidrības, kur spēlētājs pavadīs nākamo sezonu. 31 gadu vecais uzbrucējs iepriekš izteicās, ka skaidrības par to, kad tiks pieņemts lēmums, nav arī viņam pašam. Būtībā varianti ir tikai divi - CSKA vai atgriešanās NBA, savukārt otrais variants būtībā nozīmē pievienošanos Bruklinas komandai.

"Viņš joprojām var spēlēt," "Nets" ģenerālmenedžeris Bilijs Kings apstiprināja ne tikai to, ka klubam ir interese par uzbrucēju, bet arī to, ka abu pušu starpā notiek sarunas par iespējamo sadarbību. "Viņš būtu lieliska daļa, ko pievienot mūsu komandai, viņš dotu lielāku izvēli uzbrucēja pozīcijā." Problēma gan ir tā, ka "Nets" jau šobrīd ir krietni pāri algu griestiem un var piedāvāt Kiriļenko veterāna minimumu.

Spēlētājam, kurš NBA spēlējis jau iepriekš un Kiriļenko gadījumā tās ir pat desmit sezonas, veterāna minimums sniedzas nedaudz pāri vienam miljonam dolāru. Tā ir milzīga starpība ar algu, ko Kiriļenko saņēma iepriekš, spēlējot NBA. Jūtas "Jazz" rindās Kiriļenko pēdējā sezonā saņēma nedaudz zem 18 miljoniem dolāru.

CSKA līgums ar Kiriļenko paredz četrus miljonus dolāru algu katrā no trim sezonām (nākamā būtu otrā), un Eiropā ierasta prakse, ka nodokļus par katru spēlētāju nomaksā pats klubs.

Izmantotie resursi:
New York News | Gossip | Sports | Entertainment...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 19:32, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Universāls ir tikai Hakīms Olaidžuvons,AK-47 līdz tam tālu.
Izskatās Nets samaksās kompensāciju CSKA,ja aizies. Bet Eiropā 4milj ir vērtīgāki nekā Asv.
AK47 iespejams neraujas pēc naudas, bet gan pēc NBA titula!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 20:08, pirms 12 gadiem
tieši par to pašu padomāju

Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Algā jau nu problēmu neredzu - Miša vnk atnesīs koferīti Kiram, ja pietrūks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-24 00:49, pirms 12 gadiem
chubaki rakstīja: AK47 iespejams neraujas pēc naudas, bet gan pēc NBA titula!
un tāpēc viņš iet uz Nets,viņiem titulu vēl pāris gadus neredzēt