Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" vienojas ar aizsargu bez NBA pieredzes, Turiafs karjeru varētu turpināt "Real Madrid"

"Celtics" vienojas ar aizsargu bez NBA pieredzes, Turiafs karjeru varētu turpināt "Real Madrid"
Ronijs Turiafs karjeru, iespējams, turpinās Spānijā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" panācis vienošanos ar 25 gadus veco uzbrūkošo aizsargu Dionte Kristmasu, kurš NBA līdz šim vēl nav debitējis. Savukārt aizvadītas sezonas NBA čempiones Maiami "Heat" centra spēlētāju Roniju Turiafu noskatījis Spānijas klubs "Real Madrid".

Pagaidām līguma detaļas netiek atklātas, tomēr, visticamāk, līgums ar Kristmasu tiks parakstīts par pirmgadnieka minimumu uz vienu sezonu. Kristmass, kurš Lasvegasas Vasaras līgā aizstāv "Celtics" krāsas, piedāvājumu no Bostonas kluba saņēmis īsi pirms zaudētā mača ar 92:77 Losandželosas "Clippers" vienībai.

"Es, patiesībā, saņēmu zvanu pirms paša mača sākuma," tā Kristmass. "Pagaidām vēl nezinu visas līguma detaļas, bet es tās caurlūkošu. Esmu ļoti priecīgs! Es saņēmu burtiski divas minūtes pirms mača sākuma."

Ir saprotams basketbolista prieks par vienošanās panākšanu ar "Celtics" klubu, jo Kristmass, kurš 2009. gadā absolvēja Templas Universitāti, tomēr 2009. gadā pieteicās NBA draftam, tomēr netika draftēts, vēl nav NBA aizvadījis nevienu maču.

196 centimetrus garais aizsargs aizvadītās trīs sezonas ir pavadījis dažādos Eiropas klubos. Šovasar Vasaras līgu mačos viņš ir izcēlies ar vidēji 14,2 gūtiem punktiem, 4,2 izcīnītām atlēkušajām bumbām un 2,2 rezultatīvām piespēlēm. Kristmass no spēles ir realizējis 47,9% no izmestajiem metieniem, tostarp 45% no izmestajiem tālmetieniem.

Kā ziņo spāņu mediji, viena no titulētākajām Spānijas vienībām "Real Madrid" meklē papildinājumu centra spēlētāja pozīcijā un pašreiz izskata iespēju noslēgt līgumu ar kādu eiropieti, kurš spēlējis gan NBA, gan Eiropas klubos. Kā viens no potenciālajiem kandidātiem tiek minēts Francijas izlases spēlētājs un 2012. gada NBA čempions Ronijs Turiafs, kurš basketbola Mekā ir aizvadījis septiņas sezonas, bet 2011. gada NBA lokauta laikā spēlēja Francijā, tādēļ pārzina Eiropas basketbolu.

Tikmēr Chicago Tribune vēsta, ka Čikāgas "Bulls" vienība ir tuvu līguma noslēgšanai ar 26 gadus veco uzbrūkošo aizsargu Marko Belinelli, kurš līgā ir pavadījis piecas sezonas, bet aizvadītajā sezonā spēlēja Ņuorleānas "Hornets" vienībā.

Izmantotie resursi:
ESPN
Encestando.es

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: bliezhnja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-23 18:58, pirms 12 gadiem
Grūti spriest vai Tīga, Hainriha un, iespējams, Bellinelli iegušana būs ieguvums salīdzinājumā ar Vatsona un Korvera, iespējams, Brūvera zaudēšanu?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-23 19:59, pirms 12 gadiem
Beidzot Dionte ticis pie tā, ko bija pelnījis jau 3 gadus atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 23:01, pirms 12 gadiem
Dionte nav tas čalis, kas spēlēja pret Kuksika koledžu marta trakumā? Ja tā tad man liekas toreiz čalis aizvadīja labu maču un Hārdens nospēlēja diez gan vāji un vēl daudzi kaut ko teica, ka tas var mazināt viņa(Hārdena) vērtību gaidāmajā draftā.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-24 09:54, pirms 12 gadiem
Buļļiem vajag kārtīgu garo. Būtu lieliski redzēt Rose kopā ar Howardu. Tomēr Boozer un Noah ir vairāk role player un uzplaiksnī ik pa brīdim nevis konstanti.