Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: ''Rockets'' jau līdz maiņu darījumu beigām aizmainīs Oladipo

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: ''Rockets'' jau līdz maiņu darījumu beigām aizmainīs Oladipo
Viktors Oladipo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Hjūstonas ''Rockets'' turpinās savu ievērojamo šīs sezonas pārbūvi un jau līdz ceturtdienai aizmainīs Viktoru Oladipo, kurš tai pievienojās pēc tam, kad klubs aizmainīja tās līderi Džeimsu Hārdenu uz Bruklinas ''Nets''.

Viktors Oladipo maiņas darījumā tika nosūtīts uz Hjūstonas ''Rockets'' līdz šim sezonas lielākajā darījumā, kā rezultātā Džeimss Hārdens tika aizmainīts uz Bruklinas ''Nets''. Sākotnēji abas puses bija cerīgi noskaņotas ilgtermiņa sadarbībai, taču Oladipo patraucēja traumas, kamēr ''Rockets'' 20 zaudējumu sērija.

ESPN ziņo, ka jau līdz maiņu darījuma termiņa beigām, kas ir 25. martā, Oladipo tikšot aizmainīts. Hjūstona esot apmierināta ar to, ko komandas piedāvājot par basketbolistu - jaunos spēlētājus un pirmās kārtas drafta izvēles. Oladipo, kurš nākamajā vasarā tāpat kļūtu par brīvo aģentu, ilgtermiņā izteicis vēlmi spēlēt Maiami ''Heat''. Komandai ir algu griestos pieejami brīvi līdzekļi parakstīt Oladipo vasarā, līdz ar to tā nav ieinteresēta šobrīd piedāvāt pārāk daudz par spēlētāju.

Oladipo labprāt pievienotos arī Ņujorkas ''Knicks'', taču arī Toma Tibodo vadītā komanda nevēloties šajā maiņu darījuma laikā veikt kādas ievērojamas sastāva izmaiņas. Citas komandas uztrauc Oladipo traumatisms. 20 spēlēs ''Rockets'' sastāvā basketbolists vidēji guvis 21.2 punktus.

Savas karjeras laikā Viktors Oladipo spēlējis arī tādās komandās kā Orlando ''Magic'', Oklahomsitijas ''Thunder'' un Indianas ''Pacers''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...