Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings ģimenes apsvērumu dēļ izlaidīs nākamās trīs spēles

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ērvings ģimenes apsvērumu dēļ izlaidīs nākamās trīs spēles
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' viens no spīdekļiem Kairijs Ērvings ģimenes apstākļu dēļ nedosies ar vienību trīs spēļu izbraukuma tūrē, kurā ''Nets'' paredzēti mači pret Portlendas ''Trailblazers'', Jūtas ''Jazz'' un Detroitas ''Pistons''.

Kairijs Ērvings ne pirmo reizi šosezon pamet vienību dažādu apsvērumu dēļ. Sezonas ievadā basketbolists ilgu laiku bez paskaidrojuma neatradās kopā ar komandu. Tas Ērvingam beidzās ar 850 tūkstošu dolāru lielu sodu.

Šoreiz Ērvings ģimenes apstākļu dēl nedosies izbraukuma tūrē, kur vienībai paredzētas spēles pret Portlendas ''Trailblazers'', Jūtas ''Jazz'' un Detroitas ''Pistons''. Šosezon aizsargs nospēlējis 31 spēli, kurās izcēlies vidēji ar 28.1 punktu, 4.8 atlēkušajām bumbām un 5.7 rezultatīvajām piespēlēm.

Ērvings nav vienīgais, kurš nepalīdzēs tuvākajos mačos. Cirkšņa savainojuma dēļ jau kopš 13. februāra ''Nets'' nevar palīdzēt tās lielākā zvaigzne Kevins Durents. Tāpat potīti pret ''Wizards'' savainoja Lendrijs Šamets, kurš pēdējos mačos sevi veiksmīgi apliecinājis, iesaistoties spēlē no rezervistu soliņa.

Ar 29 uzvarām 43 spēlēs ''Nets'' ir otrie Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-23 17:14, pirms 4 gadiem
Irvingam atkal melnie uznāca. Ja vien es tā varētu, - kad gribu, strādāju, lad besis, uzlieku visam mīksto

  -1 [+] [-]

, 2021-03-23 17:16, pirms 4 gadiem
Vairāk un vairāk nožēloju, ka paņemu viņu fantasy. Kad spēlē, tad jau pārsvarā ir ok. Bet tas, ka izlaiž tik daudz, ieskādē. Otra neveiksme man fantasy bija AD paņemšana ar 1. izvēli, kas tā jau aizvada priekš viņa sliktu sezonu, bet tagad vispar nav skaidrs, vai atgriezīsies regulārajā sezonā

     [+] [-]

, 2021-03-23 17:21, pirms 4 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Irvingam atkal melnie uznāca. Ja vien es tā varētu, - kad gribu, strādāju, lad besis, uzlieku visam mīksto
Labāk ceri,ka tev melnie neuznāk

     [+] [-]

, 2021-03-23 18:33, pirms 4 gadiem
Birthdate - March 23, 1992.
Skaidrs kādi ģimenes apstakļi. Gan jau atkal ar Dreiku kopā kāda klubā, šie apstakļi būs

     [+] [-]

, 2021-03-23 19:15, pirms 4 gadiem
Būs atkal ballīte. un tad vēl pāris nedēļas karantīna. Kopā prognozējamais atvaļinājums 2 līdz 4 ned. Ja būs papildus jārisina Globālas/politiskas problēmas, tad var būt arī ilgāk. Mēs esam peškas lai to saprast un aptvertu.