Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Spēle pret Toronto bija kā murgs"

Rolands Eliņš

Porziņģis: "Spēle pret Toronto bija kā murgs"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Pēc NBA spēles pret „Raptors”, kurā „Knicks” zaudēja ar 95:122 un cieta 12. sakāvi pēdējos 14 mačos, komandas līderis Karmelo Entonijs atzina, ka grūti samierināties ar daudzajiem zaudējumiem un ka viņa pieci Ņujorkā pavadītie gadi izvērtušies visai smagi. Savukārt Kristaps Porziņģis aizvadīto spēli raksturoja kā ļoti nepatīkamu.

„Pieci gadi Ņujorkā? Bijis grūti, izaicinājumu nav trūcis,” sacīja Karmelo Entonijs, kurš pirms pieciem gadiem ieradās „Knicks” sastāvā no Denveras „Nuggets”. „Nav viegli pēc visām šīm problēmām nezaudēt spēkus. Nevaru kontrolēt komandā notiekošās pārmaiņas. Ja paskatās uz šo laiku, tad aptver, ka nomainījušies jau četri galvenie treneri. Bijuši daudzi dažādi komandas biedri.Nav bijis viegli.”

Entonijs pēdējos gados ļoti uzlabojis savas attiecības ar medijiem un parasti pēc spēlēm ģērbtuves atstāj pēdējais, iesaistoties intervijās teju ar visiem, kas to vēlas. Taču pēc 27 punktu sakāves pret Toronto Entonijs bija daudz atturīgāks: „Mans noskaņojums? Vispār man vajadzētu aiziet mājās un vienkārši atpūsties, nedaudz izlaist emocijas.”

„Nav svarīgi, kāda mums ir bilance, vienkārši nav patīkami zaudēt,” sacīja Entonijs. „Grūti pieņemt tik daudzus zaudējumus, samierināties ar tiem. Nekādā gadījumā nevari būt apmierināts ar notiekošo, ja zaudē spēlēs. Mums vienkārši ir vairāk jāgrib pierādīt sevi. Mums jāgrib iziet laukumā un uzvarēt. Nedomāju, ka zaudējumos vainīgas atsevišķas basketbola nianses, mums vienkārši jāuzlabo savs cīņasspars. Katram individuāli jāpieliek pie sava snieguma un tad kopīgi kā komandai jādodas uz mērķi.”

Zaudējumā pret „Raptors” 17 punktus guva Kristaps Porziņģis, kamēr komandā debitēja Džimers Fredete, kurš bija teju vienīgais „Knicks” basketbolists, kurš izpelnījās Ņujorkas līdzjutēju aplausus. „Faniem viņš patīk, viņi ir gatavi dot viņam iespēju,” norādījis Porziņģis. „Bet kopumā – šis nav pozitīvs brīdis mūsu sezonā.”

"Lūzuma brīdis spēlē bija, manuprāt, mans netrāpītais tālmetiens," sacīja Porziņģis. "Bija labs metiens, bet netrāpīju, un pēc tam sākās lejupslīde. Vairs necīnījāmies, trūka sapratnes gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Tas bija kā murgs. Kā es tieku galā ar zaudējumiem? Manuprāt, jebkura komanda un visi čempioni ir piedzīvojuši šādus mirkļus, kad nākas zaudēt un nekas nesanāk. Tā ir mācību stunda gan man, gan visai komandai. Ir nepieciešams tikt ar to galā, un zaudējumi ir daļa no mana NBA ceļojuma."

„Nespējām apturēt pretinieku pozicionālos uzbrukumus,” izteicās „Knicks” treneris Kurts Rembiss. „Nespējām apturēt viņu piespēles. Mūsu komunikācija savā starpā šajā spēlē lielā mērā bija pazudusi, tāpat kā cīņasspars.” Rembisa vadībā "Knicks" uzvarējusi tikai vienā spēlē no četrām, bet sezonā kopā piedzīvojusi 34 zaudējumus 58 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony of New York Knicks says team's...
Peek at bombs-away Jimmer only relief before...
NYK vs TOR Postgame: Porzingis On Learning From...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja