Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Telfērs izlaidīs 4 - 6 nedēļas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Telfērs izlaidīs 4 - 6 nedēļas
Sebastians Telfērs (ar bumbu)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Clippers'' saspēles vadītājs Sebastians Telfērs cirkšņa savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt savai komandai četras līdz sešas nedēļas.

Losandželosas ''Clippers'' kluba aizsargs cirkšņa savainojumu guva 21. janvāra mačā pret Čikāgas ''Bulls''. Pēc ārstu apskates atklājies, ka bijušajam Minesotas ''Timberwolves'' saspēles vadītājam ir traumēts cirksnis un plīsusi labās kājas pievilcējmuskuļa cīpsla. Kā vēstīts ''Clippers'' izplatītajā paziņojumā medijiem, Telfēram bez basketbola nāksies iztikt kā minimums četras līdz sešas nedēļas.

24 gadus vecais saspēles vadītājs ''Clippers'' rindās šosezon izgājis laukumā 39 mačos, ik katrā vidēji laukumā pavadot 14,3 minūtes un caurmērā gūstot 4,3 punktus un izpildot 2,9 rezultatīvas piespēles partneriem.

Ar 19 uzvarām 42 nospēlētajās spēlēs Maika Danlīvija trenētā ''Clippers'' vienība Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā ieņem 12. vietu 15 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +2 [+] [-]

, 2010-01-23 23:18, pirms 15 gadiem
Gan jau milzīgs zaudējums nebūs , taču viens no maniem mīļākiem spēlētājiem jau kopš viņa viduskolas laikiem , kur viņš ārdīja ārā gan Howardu , gan "J-Smoove" , gan J.R.Smitu un bija nākošais viduskolas fenomens aiz LeBrona . Sasteidza vecis karjeru (vajadzēja iet uz koledžu) , lai padarītu savu ģimeni bagātu un dabūtu māti ārā no Bruklinas . Interesanti , ka viņa brālēns ir Mārberijs .
Ātrāku veseļošanos !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-24 14:04, pirms 15 gadiem
Liela bēda nav.