Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Benets panācis vienošanos ar "Timberwolves" par līguma izpirkšanu

Benets panācis vienošanos ar "Timberwolves" par līguma izpirkšanu
Entonijs Benets
Foto: AP/Scanpix

2013. gada NBA drafta 1. numurs Entonijs Benets esot panācis vienošanos ar Minesotas "Timberwolves" par līguma izpirkšanu, līgas avoti apliecinājuši "Yahoo Sports".

Benetam nākamās 48 stundas jāpavada neaizsargāto spēlētāju sarakstā, lai viņš kļūtu par neierobežotu brīvo aģentu. Četriem klubiem ir pietiekami daudz finanšu resursu, lai iekļautos algu griestos vai veiktu maiņas darījumu, kas ļautu nosegt Beneta 5,8 miljonus ASV dolāru vērto līgumu. Šie klubi ir Klīvlendas "Cavaliers", Filadelfijas "76ers", Portlendas "Trail Blazers" un Jūtas "Jazz".

"Jazz" pašlaik ir iespēja samaksāt 5,2 miljonus, tādējādi 600 000 ASV dolāru nāktos iegūt, izliekot neaizsargāto spēlētāju sarakstā kādu spēlētāju ar daļēji garantēto līgumu. Šoruden Kanādas izlases sastāvā Benets spēlēja divu "Trail Blazers" treneru - Džeja Triano un Deivida Vanterpūla - vadībā, turklāt klubam līdz algu griestiem ir 13 miljoni ASV dolāru, kas varētu ietekmēt viņu lēmumu piesaistīt Benetu.

Minesotas komandā Benets palika vairāku līderu ēnā un vēlējās iespēju turpināt karjeru citā klubā. Viņa pārstāvji cer, ka no neaizsargāto spēlētāju saraksta viņu neviens neizvēlēsies un savu nākamo darba vietu Benets varēs izvēlēties kā brīvais aģents.

"Timberwolves" komanda Benetu ieguva kā daļu no Kevina Lava pārdošanas darījuma, kura rezultātā Minesota ieguva arī 2014. gada NBA drafta 1. numuru Endrjū Viginsu.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2015-09-22 22:23, pirms 9 gadiem
Nu Portlendā viņš varētu kapāt, tikai kāds būtu viņa pienesums, tas ir cits jautājums. Gan jau savus 5-6 p vid spēlē samestu.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-22 22:51, pirms 9 gadiem
Drafta nr. 1!

  +2 [+] [-]

, 2015-09-22 22:53, pirms 9 gadiem
Es domāju neviens īsti tā arī nesaprot ne tad ne tagad, kā cavs viņu varēja paņemt kā 1. nr .

  -2 [+] [-]

, 2015-09-23 04:51, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Es domāju neviens īsti tā arī nesaprot ne tad ne tagad, kā cavs viņu varēja paņemt kā 1. nr .
Tu laikam neesi viņu redzējis pēdējās sezonas. Ok, nav 1ā pika cienīgs, bet džeks cenšās. MIN būs muļķi, ja viņu palaidīs. Jā, pirmās divas sezonas norakās, bet progresē labi un vairs nav tusnis. Pieļauju, ka attaisnos savu pirmo piku. Un kā jau augstāk teicu- MIN nožēlos atlaišanu.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-23 11:04, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tu laikam neesi viņu redzējis pēdējās sezonas. Ok, nav 1ā pika cienīgs, bet džeks cenšās. MIN būs muļķi, ja viņu palaidīs. Jā, pirmās divas sezonas norakās, bet progresē labi un vairs nav tusnis. Pieļauju, ka attaisnos savu pirmo piku. Un kā jau augstāk teicu- MIN nožēlos atlaišanu.
Tieši tā, bet Portlendā viņam būtu lielāks spēles laiks, bet T-wolves ir jau ļoti daudz labi jaunie. Viņš ir jāliek pamatā. No viņa skata punkta protams, ka viņš ir ieguvējs, bet no T-wolves nu varēja gudrāk viņu atdod, ja viņš nav vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2015-09-26 09:25, pirms 9 gadiem
Vispār viņam līgums ar Raptoriem.