Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Koponens uz Boloņu

Koponens uz Boloņu
Peterī Koponens
Foto: oregonlive.com

Somu saspēles vadītājs Peterī Koponens parakstījis četru gadu līgumu ar itāļu klubu Boloņas "Virtus", tādējādi atliekot pārcelšanos uz NBA, kur spēlētāja tiesības pieder Portlendas "Trail Blazers".

Portlendas "Trail Blazers" izvēlējas Koponenu 2007. gada NBA draftā ar 30. numuru, bet pagājušo sezonu 20 gadus vecais spēlētājs pavadīja dzimtajā Somijā, kur vidēji spēlē guva 21,4 punktus un atdeva 4,1 rezultatīvu piespēli. Koponens parakstījis četru gadu līgumu ar Itālijas klubu Boloņas "Virtus". Līgumā iekļauts punkts, kas Koponenam ļauj doties uz NBA pēc katras sezonas beigām. Pastāvēja iespēja, ka soms uz NBA dosies jau šosezon, bet tika nolemts, ka vērtīgāk viņam būtu gadu pavadīt vēl Eiropā.

Pašreiz "Trail Blazers" ir līgumi ar 14 spēlētājiem, bet viena vieta vēl ir brīva. Tā iepriekš tika paredzēta Koponenam, bet tagad acīmredzot tā tiks kādam no treniņnometnes un kandidāti esot trīs - uzbrucējs Lūks Džeksons (jau spēlējis NBA), aizsargs Džamāls Teitums un centrs Stīvens Hils. "Viena lieta, ko mēs ar galveno treneri Neitu Makmilanu uzskatām ir tāda, ka jāpatur brīva viena sastāva vieta. Gribam, lai čaļi nāk un pierāda sevi nometnē. Kad izsalcis spēlētājs iekļūst komandā, tas paceļ treniņa līmeni. Cerams, mēs atradīsim tādu spēlētāju, kas atbilst tam, ko gribam. Ja nebūs, kas būs pierādījis sevi, varam paturēt vietu arī brīvu," tā izteicās Portlendas ģenerālmenedžeris Kevins Pričārds.

Izmantotie resursi:
oregonlive.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Krokodils
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja