Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bārnss: "Būtu gatavs izvicināt dūres ar Ibaku"

Bārnss: "Būtu gatavs izvicināt dūres ar Ibaku"
Bārnss cīņā pret Ibaku
Foto: AFP/Scanpix

Memfisas "Grizzlies" uzbrucējs Mets Bārnss kādā ESPN raidījumā apliecinājis, ka būtu gatavs izvicināt dūres ar Oklahomsitijas "Thunder" spēlētāju Serži Ibaku abu starpā esošā konflikta atrisināšanai, ja vien viņš būtu šeit.

Konflikts abu starpā sākās 2013. gadā, kad Bārnss vēl pārstāvēja Losandželosas "Clippers". Spēlē pret Ibakas "Thunder", kādā epizodē sākās pamatīga grūstīšanās, kur savā starpā visspilgtāk izcēlās Bārnss un Ibaka, abiem tiekot padzītiem no spēles un Bārnsam vēlāk papildus piespriežot 25 tūkstošu dolāru sodu par necenzēto repliku tviterī, kurā apgalvoja, ka nespēj izturēt šo nēģeru izturēšanos.

Atceroties šo epizodi, Bārnss atkāja, ka konflikts abu starpā joprojām turpinās un, ja Ibaka būtu klāt, viņš būtu gatavs īstai dūru cīņai. Pāris stundas vēlāk Ibaka savā twitter kontā atbildēja, ka ir gatavs cīņai un joka pēc uzrunājis UFC (Ultimate fighting championship) prezidentu Deinu Vaitu ar jautājumu, vai viņš būtu ieinteresēts šādā cīņā.

"Mūsu basketbola ērā līgas vadība ir spērusi lielus soļus, lai izskaustu jebkādas saķeršanās, dūru vicināšanas un jebkādas citas vardarbīgas darbības uz laukuma, katru reizi sodot spēlētājus ar bargiem sodiem. Tādēļ nereti spēļu laikā izveidojušies konflikti tiek vesti ārpus laukuma robežām, kur mēs varam vairāk izpausties," šādi savas darbības apstiprināja Mets Bārnss, kurš savas basketbola karjeras laikā ir iekūlies dažādos konfliktos ne vienu reizi vien.

Jāpiebilst, ka šajā konkrētajā spēlē uzvaru ar 111:103 izcīnīja Losandželosas "Clippers", un konflikta brīdī Ibaka bija guvis 13 punktus, taču Bārnss nebija spējis realizēt nevienu no pieciem izdarītajiem metieniem.  

izmantotie resursi: ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  -2 [+] [-]

, 2015-07-22 21:49, pirms 9 gadiem
Google translate?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2015-07-22 22:04, pirms 9 gadiem
Bārns nokritīs no Ibakas sitieniem ^^

  +3 [+] [-]

, 2015-07-22 22:11, pirms 9 gadiem
Konflikts abu starpā sākās 2013. gadā, kad Bārnss vēl pārstāvēja Losandželosas "Clippers". Spēlē pret Ibakas "Clippers", kādā epizodē sākās pamatīga grūstīšanās,

Nopietni?

  +1 [+] [-]

, 2015-07-24 09:23, pirms 9 gadiem
Labāk Barnes vietā nemēģinātu. Viņu tak izrubītu

  -1 [+] [-]

, 2015-07-24 15:19, pirms 9 gadiem
BrooklynNets rakstīja: Labāk Barnes vietā nemēģinātu. Viņu tak izrubītu
Jo? Viņš tak agrāk amerikāņu futbolu spēlēja.