Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par jaunā ''Trail Blazers'' galvenā trenera favorītiem uzskata Hemoni un Bilapsu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par jaunā ''Trail Blazers'' galvenā trenera favorītiem uzskata Hemoni un Bilapsu
Bekija Hemona. Foto: AP Photo/Eric Gay

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Portlendas ''Trail Blazers'' ir jaunā galvenā trenera meklējumos pēc tam, kad pēc deviņu sezonu sadarbības pārtrauca kopā strādāšanu ar Teriju Stotsu. Par favorītiem uz amatu tiek uzskatīti divi speciālisti, kuri vēl savā karjerā nav strādājuši par kādas NBA vienības galveno treneri - Bekija Hemona un Čonsijs Bilapss.

Portlendas ''Trail Blazers'' pēc izstāšanās no Rietumu konferences pirmās kārtas jau otro gadu pēc kārtas lēma neturpināt sadarbību ar ilggadējo galveno treneri Teriju Stotsu. Par kandidātiem uz jaunā trenera amatu tika minēti tādi speciālisti kā Čonsijs Bilapss, Bekija Hemona, Maiks D'Antoni un Brents Berijs.

Pēc pirmajām intervijām kā divi galvenie favorīti uz darbu tiek vērtēti Bilapss un Hemona. Sanantonio ''Spurs'' trenera asistenta Hemona jau pirmdien aizvadīja otro interviju. Gadījumā, ja Hemoni nozīmēs par Portlendas jauno galveno treneri, tad pirmo reizi NBA vēsturē kāda sieviete kļūs par NBA komandas vadītāju. NBA čempions ar Detroitas ''Pistons'' Čonsijs Bilapss pēdējos gadus ticis izvērtēts kā kandidāts vairāku klubu galvenā trenera amatam, taču tikai šosezon ieguva iespēju strādāt kādā no vienībām, esot Losandželosas ''Clippers'' galvenā trenera asistents.

Kā trešais kandidāts tiek izskatīts Maiks D'Antoni, kurš savas trenera karjeras laikā trenējis tādas komandas kā Fīniksas ''Suns'', Losandželosas ''Lakers'', Ņujorkas ''Knicks'' un Hjūstonas ''Rockets'', bet šajā sezonā bija Stīva Neša asistents Bruklinas ''Nets''. Speciālists savas komandas vienmēr pratis ievest izslēgšanas spēlēs, taču nekad nav iekļuvis ar kādu no tām finālā.

Zināms, ka šonedēļ otrās intervijas notiks gan ar Bilapsu, gan D'Antoni.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-06-22 17:35, pirms 3 gadiem
Kārlailam, kura komanda spīd?

     [+] [-]

, 2021-06-22 17:41, pirms 3 gadiem
Kārlails uz wizards

     [+] [-]

, 2021-06-22 18:31, pirms 3 gadiem
Runa ka, Karlails varetu Pacers trenet.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-22 19:22, pirms 3 gadiem
Būtu interesanti, ja Hemona būtu galvenā Portlendā!

     [+] [-]

, 2021-06-22 20:39, pirms 3 gadiem
ak68 rakstīja: Būtu interesanti, ja Hemona būtu galvenā Portlendā!
Nevis Hemona, bet Hemone. Virsrakstā bija runa par Hemoni, un autora kompetenci uzvārdu latviskošanā apšaubīt nevajadzētu.

     [+] [-]

, 2021-06-23 00:20, pirms 3 gadiem
arriba rakstīja: Nevis Hemona, bet Hemone. Virsrakstā bija runa par Hemoni, un autora kompetenci uzvārdu latviskošanā apšaubīt nevajadzētu.
Paldies par komentāru! Autors gan tālāk tekstā raksta nominatīvā - Bekija Hemona. Zinām, ka latviski pieņemts dažus angliskos sieviešu uzvārdus izrunāt kā Klintone, Stjuarte utt., tai pašā laikā citus izrunājam un rakstam ar -a, piemēram, Trampa, Baidena (runājot par preziedentu kundzēm) vai Olbraita. Tad kā ir pareizi?