Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" izrāda interesi par Mārberiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Olympiacos" izrāda interesi par Mārberiju
Stefons Mārberijs
Foto: SCANPIX SWEDEN

Grieķijas klubs "Olympiacos" izrāda interesi par Ņujorkas "Knicks" spēlētāju Stefonu Mārberiju, kurš šī kluba sastāvā netiek pie spēlēšanas, bet "Knicks" nevēlas viņu aizmainīt.

"Olympiacos", kuri piedzīvoja smagu triecienu dēļ Džoša Čildresa traumas, kurš no ierindas būs izsists sešas līdz astoņas nedēļas. Pagaidām Čildress atrodas Amerikas Savienotajās Valstīs, kur viņam tika veikta operācija. "Olympiacos" meklē sev pastirpinājumu Eirolīgas izšķirīgajai fāzei "Top16", kas sāksies 29. janvārī, bet savu finišu piedzīvos 12. martā.

Mārberijam šī ir pati neveiksmīgākā sezona. Mārberijs atteicās iziet laukumā "Knicks" vienības sastāvā, lai gan viņam spēkā ir 20.8 miljonu līgums uz šo sezonu. Par sodu "Knicks" nevēlas Mārberiju ne aizmainīt, ne pieņemt vienu miljonu ASV dolāru, kā rezultātā atļautu Mārberijam pārcelities uz citu komandu. Bet "Knicks" vadība no Mārberija vēlas saņemt vairāk. Daudz vairāk. Vēl neilgi atpakaļ tika baumots pat Mārberija pārcelšanos pie pašreizējiem NBA čempioniem Bostonas "Celtics", bet pagaidām baumas nav īstenojušās.

Bet pagaidām, kamēr Mārberijam ir spēkā līgums ar ņujorkiešiem, klubi savā starpā nav uzsākuši dialogu, kas gan varētu tikt uzsākts nākamo pāris dienu laikā.

Šī nav pirmā reize, kad kāds no grieķu klubiem pie sevis mēģina pārvilināt spēlētāju ar spēkā esošu NBA līgumu. 2007. gada vasarā, Sanantonio ieguva tiesības uz grieķu aizsargu Vasilisu Spanuli, kurš ''aizbēga'' uz Grieķiju. Par šo incidentu viņam nācās šķirties no 4 miljoniem ASV dolāru. "Olympiacos" galvenais konkurents "Panathinakos", kurš savā īpašumā ieguva Spanuli, šo summu nomaksāja vien šovasar.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +1 [+] [-]

, 2009-01-22 20:18, pirms 16 gadiem
Saucoties visas pasaules krīze!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-22 21:08, pirms 16 gadiem
Bāc, viņiem ar Čildresu nepietiek? Nu nav Mārberijam jāspēlē Eirolīgā, bļāviens viņš tak neies uz nevienu treniņu tur un attieksme būs galīgā pakaļā. Šitas neder. Man jau gribētos, lai viņu beidzot atlaiž uz Bostonu, būtu labs 6th men viņiem.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-22 21:33, pirms 16 gadiem
The_Shadow rakstīja: Bāc, viņiem ar Čildresu nepietiek? Nu nav Mārberijam jāspēlē Eirolīgā, bļāviens viņš tak neies uz nevienu treniņu tur un attieksme būs galīgā pakaļā. Šitas neder. Man jau gribētos, lai viņu beidzot atlaiž uz Bostonu, būtu labs 6th men viņiem.
To nekad nevar zināt, viss atkarīgs no attieksmes!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-22 22:18, pirms 16 gadiem
The_Shadow rakstīja: Bāc, viņiem ar Čildresu nepietiek? Nu nav Mārberijam jāspēlē Eirolīgā, bļāviens viņš tak neies uz nevienu treniņu tur un attieksme būs galīgā pakaļā. Šitas neder. Man jau gribētos, lai viņu beidzot atlaiž uz Bostonu, būtu labs 6th men viņiem.
vinjs jau pirms 2 sezonam teica, ka saubas vai knicks velesies pagarinat ligumu ar vinju pec sitas sezonas beigam un iespejams varetu doties pec tam uz eiropu... bet nu toreiz vinjs teica, ka vinjam patiktu itaalijaa.. nu nez...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-22 22:53, pirms 16 gadiem
Olimpiyakos tak taisoties arī Lebronu un Kobi dabūt! Tads sastavs tak butu iespaidīgāks par lielako daļu NBA komandu!
Vai tiešām grieķu naudas mais ir bezizmēra? Vai visus UZ BARONU variants?

     [+] [-]

, 2009-01-22 22:54, pirms 16 gadiem
Nu jā, grūti teikt, kā viss beigsies. Vienīgi Mārberijs vēl nav tik vecs, lai brauktu uz Eiropu, kkur pēc 5 gadiem var mēģināt, bet šajā vecumā viņam vēl noteikti būtu jāspēlē NBA. Bostonas ''Celtics'' viņam būtu ideāla mājvieta, arī priekš jauna līguma noslēgšanas. Viņam būtu iespēja uzspodrināt savu tēlu, turklāt, iespējams, vēl izcīnīt titulu būdamam vienam no komandas galvenajiem vilcējspēkiem. Labs nākošais līgums garantēts! ''Knicks'' viņu pagaidām tur, bet cik ilgi rādīs laiks, varbūt tiešām visu sezonu nosēdēs un vasarā varēs slēgt jaunu līgumu ar vienalga kādu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja