Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pacers'' cer uz O'Nīlu

''Pacers'' cer uz O'Nīlu
Džermeins O'Nīls

Lai gan Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Indiānas ''Pacers'' uzbrucējs Džermeins O'Nīls sacījis, ka labprāt līdz sezonas beigām paliktu malā un līdz galam izārstētu hronisko kreisās kājas ceļgala savainojumu, kluba vadība šosezon vēl tomēr cer ieraudzīt vienu no saviem līderiem laukumā.

Apskate apliecināja, ka ceļgala sasituma dēļ O'Nīlam būtu jāizlaiž apmēram divas nedēļas, taču pats spēlētājs paziņoja, ka nav vēl pilnībā atguvies no 2007. gada aprīlī veiktās operācijas un apsver iespēju izlaist atlikušo sezonas daļu. Tas gan būtu ''sliktākais scenārijs šajā situācijā''.

''Izdaru pieņēmumus par pamatu ņemot ārstu sacīto. Viņi atzina, ka tas ir tikai ceļgala sasitums un pēc nelielas atpūtas viņš būs gatavs atkal doties laukumā,'' sacīja ''Pacers'' galvenais treneris Džims O'Braiens. ''Mēs noteikti vēlamies viņu redzēt atpakaļ starta pieciniekā, jo bez viņa nespējam parādīt savu labāko spēli.''

Savukārt pats O'Nīls atzina, ka šī neizlēmība traucē komandai, un solīja tuvākajā laikā pieņemt lēmumu. Visdrīzāk, ka O'Nīlu mēs tomēr šosezon vēl redzēsim spēlējam, jo ''Pacers'' balansē uz astotnieka robežas Austrumu konferencē (19-23; astotā vieta). Uzbrucējs aizvadītajos šīs sezonas 33 mačos vidēji guvis 15.3 punktus, izcīnījis 7.3 atlēkušās bumbas un atdevis 2.5 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
www.indystar.com