Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Meisons izlaidīs 6 - 8 nedēļas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Meisons izlaidīs 6 - 8 nedēļas
Desmonds Meisons.
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Milvoki ''Bucks'' uzbrucējs Desmonds Meisons rokas īkšķa savainojuma dēļ nevarēs savai komandai palīdzēt aptuveni sešas līdz astoņas nedēļas.

Savainojumu Meisons guva mačā pret Sakramento ''Kings'', kad pēc sadursmes ar pretinieku uzbrucēju Ronu Ārtestu viņš sarāva īkšķa saites. Meisonam sestdien paredzēta operācija, pēc kuras viņam būs jāvelta ilgs laiks, lai atgūtos no savainojuma. Prognozēts, ka spēlētāja rehabilitācijas process ilgs aptuveni sešas - astoņas nedēļas.

''Esmu vīlies. Tagad pēc iespējas ātrāk vēlos atgriezties laukumā,'' sacīja pats spēlētājs. ''Man ir paveicies, jo līdz šim brīdim biju sekmīgi izvairījies no savainojumiem - šī man tikai būs otrā operācija.''

Atlētiskais uzbrucējs 25 spēlēs, kuras visas uzsāka ''Bucks'' pamatsastāvā, vidēji atzīmējās ar astoņiem punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
www.nba.com