Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" izrāda pastiprinātu interesi par Vīmsu un Evansu

"Knicks" izrāda pastiprinātu interesi par Vīmsu un Evansu
Sonijs Vīmss vēl "Raptors" formā
Foto: thestar.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Toronto "Raptors" pirms neilga laika atsauca kvalifikācijas piedāvājumu, kuru komandai bija iespēja pirms gaidāmās sezonas izteikt uzbrucējam Sonijam Vīmsam, kas aizvadīto sezonu pavadīja Kauņas "Žalgiris" klubā. Kopš kvalifikācijas piedāvājuma atsaukšanas basketbolists ir nonācis Ņujorkas "Knicks" redzeslokā, balstoties uz spēlētāja aģenta sniegto informāciju.

Vīmsa aģents Rodžers Montgomerijs, kurš, starp citu, ir arī Džeremija Lina aģents, atklājis arī to, ka "Knicks" izrāda interesi par citu viņa klientu Morisu Evansu, kurš pašreizējā Ņujorkas vienības galvenā trenera Maika Vudsona vadībā laikā no 2008. līdz 2010. gadam aizstāvēja Atlantas "Hawks" krāsas.

"Es domāju, ka viņi abi labi iederētos "Knicks" vienības pašreizējā sastāvā," tā Montgomerijs. "Mo [Moriss Evanss - aut.] komandai varētu sniegt savu pieredzi, kā arī viņš labi zina Vudsonu, jo ir spēlējis viņa vadībā. Un es uzskatu, ka Sonijs būtu lielisks papildinājums šai komandai sava atlētisma dēļ. Es domāju, ka viņš varētu būt pamatsastāva spēlētājs un viņš varētu iekļauties komandas rotācijā."

"Knicks" vienība pašreiz ir uzbrūkošā aizsarga meklējumos, jo Aimans Šamperts komandai, visticamāk, nespēs palīdz līdz janvārim, savukārt vienīgais uzbrūkošais aizsargs vienības sastāvā ir Dž. R. Smits. Ņujorkas vienība pašreiz var piedāvāt abiem spēlētājiem tikai veterāna minimuma līgumus par apmēram 1,4 miljoniem ASV dolāru sezonā.

Evanss, kuram novembrī apritēs 34 gadi un kurš aizvadītajā sezonā nopelnīja 1,2 miljonus ASV dolāru, spēlējot Vašingtonas "Wizards", visticamāk, šādu piedāvājumu labprāt būtu gatavs pieņemt. Pieredzējušais Evanss, kurš līgā pavadījis deviņas sezonas, aizvadītajā sezonā gan nespēja iekarot ievērojamu spēles laiku "Wizards" komandā, vidēji laukumā pavadot vien 14,3 minūtes, kuru laikā viņš guva 4,9 punktus.

Kas attiecas uz Vīmsu, aģents izteicās, ka spēlētājs nesteidzas piekrist pirmajam piedāvājumam, ko saņems no kāda kluba, jo pastāv iespēja, ka kāds klubs Vīmsam piedāvās labāk apmaksātu līgumu.

Montgomerijs uzsver, ka aizvadītās sezonas laikā Vīmss ir krietni uzlabojis savu spēli: "Viņš bija viens no labākajiem spēlētājiem Eiropā. Viņš kļuva labāks. Viņš ir uzlabojis pick-n-roll spēli, kā arī uzlabojis tālmetienu. Viņš vairs nav tikai dankeris, kā tas bija tad, kad viņš spēlēja Toronto."

Vīmss, kurš NBA ir aizvadījis trīs sezonas, vidēji karjerā 140 aizvadītajos mačos ir guvis 7,7 punktus, izcīnījis 2,5 atlēkušās bumbas un iekrājis 1,5 rezultatīvu piespēli.

Ņujorkas vienības redzeslokā tāpat arī ir tādi uzbrūkošie aizsargi / uzbrucēji kā Mets Bārnss, Marko Belinelli, Ronijs Brūvers, Karloss Delfīno un Rendijs Fojs.

Izmantotie resursi:
NEW YORK Sports Teams, Scores, Stats, News,...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-21 20:14, pirms 12 gadiem
gribētu redzēt , kā Vīmsam atkal ietu nba!
bet es vīmsa vietā arī ietu uz knikiem , jo būs samērā liela loma, un naudu vēl nopelnīs.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-22 01:59, pirms 12 gadiem
Delfīno & Belinelli būtu ideālākais variants , manuprāt

  +1 [+] [-]

, 2012-07-22 14:25, pirms 12 gadiem
Mets Bārnss, Marko Belinelli, Ronijs Brūvers, Karloss Delfīno un Rendijs Fojs nestāv klāt Sonijam! ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja