Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Timberwolves'' prezidents Konelijs: ''Edvards var kļūt par labāko basketbolistu pasaulē''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Timberwolves'' prezidents Konelijs: ''Edvards var kļūt par labāko basketbolistu pasaulē''
Entonijs Edvards Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas ''Timberwolves'' prezidents Tims Konelijs pozitīvi izteicies par vienības jaunajām zvaigznēm - Entoniju Edvardsu un Kārlu Entoniju Taunsu.

''Edvards var būt tik pat labs kā jebkurš cits basketbolists visā pasaulē. Viņam ir fenomenāls talants. Nevēlos, lai viņam kādreiz zustu vēlme uzvarēt. Jūtos ļoti pagodināts, ka man ir iespēja vērot tādu basketbolistu darbībā. Viņš jūtas ērti ar savu spēli. Gan mēs kā komanda, gan pats Edvards nedrīkst izlaist nevienu soli ceļā uz triumfu. Debesis ir limits. Edvards var kļūt par labāko basketbolistu pasaulē,'' sacīja Konelijs.

20 gadus vecais uzbrucējs pērn aizvadīja 72 mačus, kuros izcēlās ar 21.3 punktiem, 4.8 atlēkušajām bumbām, 3.8 rezultatīvām piespēlēm, 1.5 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tiem. Šī viņam bija vien otrā sezona NBA. Minesota viņu izvēlēja 2020. gadā ar drafta pirmo izvēli.

''Paralēli ceru, ka Taunss paliks Minesotā līdz pat karjeras beigām. Ceru, ka mūsu komandai ies tik labi, ka kādu dienu varēsim Taunsa kreklu piekarināt pie arēnas griestiem,'' turpināja vienības prezidents.

Taunsam tikmēr šī bija jau septītā sezona NBA. Pērn viņš aizvadīja 74 spēles, kurās izcēlās ar 24.6 punktiem, 9.8 atlēkušajām bumbām, 3.6 rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu bumbu un 1.1 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām. Šī gan bija pirmā sezona viņa karjerā, kad sezonu centrs nenoslēdza ar ''double-double'' vidēji mačā.

''Timberwolves'' regulārajā sezonā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē. Klubs veiksmīgi pārvarēja ''play-in'' turnīru, taču izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 2:4 piekāpās Memfisas ''Grizzlies''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/tim-connel...
https://sports.yahoo.com/tim-connel...