Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA līderes ''Suns'' veterāns Kriss Pols varētu atgriezties laukumā jau ceturtdien

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

NBA līderes ''Suns'' veterāns Kriss Pols varētu atgriezties laukumā jau ceturtdien
Kriss Pols. Foto: Ap/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas ''Suns'' saspēles vadītājs Kriss Pols februāra vidusdaļā piedzīvoja traumu, kas rezumējās labā īkšķa lūzumā. Sportists traumu tagad ir puslīdz sadziedējis un laukumā varētu atgriezties jau šonedēļ, informē ''The Atlantic'' žurnālists Sems Emiks.

Lai gan Pola atgriešanās tika plānota ne ātrāk kā 3. aprīlī, pastāv iespējamība, ka NBA veterāns varētu atgriezties krietni ātrāk pirms noteiktā laika. Situācijai pietuvināti avoti neizslēdz opciju, ka Pols laukumā varētu doties jau ceturtdienas naktī, kad ''Suns'' viesosies pie Minesotas ''Timberwolves''.

Pols pēdējās dienās ir palielinājis savu slodzi un pirms spēles pret ''Kings'' pat tika novērots, ka viņš aizvada ļoti smagu treniņu. Kā vēlākais Pola atgriešanās laiks tiek pieļauts 3. aprīlis, taču atgriešanās varētu notikt krietni pirms šī datuma, lai spēlētājs būtu pilnībā sagatavojies izslēgšanas spēlēm.

Pols šosezon ir ņēmis dalību 58 spēlēs, kurās izcēlies ar 14.9 punktiem, 4.5 atlēkušajām bumbām, 10.7 rezultatīvām piespēlēm un 1.9 pārtvertām bumbām vidēji spēlē.

Fīniksas ''Suns'' ar 58 panākumiem 72 cīņās atrodas Rietumu konferences un visas līgas pirmajā vietā. Tuvākajai konkurentei Memfisas ''Grizzlies'' ir par deviņām uzvarām mazāk. Fīniksas klubs ir uzvarējis pēdējās piecas spēles pēc kārtas un demonstrē ievērības cienīgu sniegumu pat bez Krisa Pola.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3199436/202...
https://twitter.com/TheAthletic/sta...