Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lilards un, visticamāk, arī Viljamsons šajā sezonā vairs nespēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lilards un, visticamāk, arī Viljamsons šajā sezonā vairs nespēlēs
Deimiens Lilards. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Portlendas ''Trailblazers'' oficiāli paziņojusi, ka šajā sezonā laukumā vairs nedosies tās līderis Deimiens Lilards, kurš turpina atkopties pēc veiktās operācijas. Tikmēr ''The Athletic'' ziņo, ka šajā sezonā nevienu spēli neaizvadīs 2019. gada drafta pirmā izvēle Zaions Viljamsons.

Deimiens Lilards šajā sezonā spēlējis tikai 29 mačos, kuros vidēji guvis 24 punktus, atdevis 7.3 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 4.1 atlēkušo bumbu. Tik maz pēdējo gadu Portlendas līderis spēlējis vēdera traumas dēļ, kam bija nepieciešams veikt operāciju. Tas tika paveikts janvārī, šodien komandai oficiāli pavēstot, ka Lilards šajā sezonā vairs nespēlēs.

''Trailblazers'' izplatītajā paziņojumā informējusi, ka Lilards turpina atkopties no veiktās operācijas un rehabilitācijā manāms progress. Visai iespējams, ka Portlenda šajā sezonā pēc vairākiem gadiem nekvalificēsies izslēgšanas spēlēm. Šobrīd tā ar 26 uzvarām un 44 zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem 12. vietu, no desmitajā pozīcijā esošās Losandželosas ''Lakers'' atpaliekot par četrām uzvarām.

Savukārt ''The Athletic'' ziņo, ka šajā sezonā laukumā, visticamāk, nedosies arī Zaions Viljamsons, kurš ''Pelicans'' rindās šogad nemaz nav spēlējis. Ar pirmo numuru izvēlētais 2019. gada draftā basketbolists Ņūorleānā trīs sezonu laikā nospēlējis vien 85 mačus, kuros vidēji guvis 25.7 punktus un izcīnījis septiņas bumbas zem groziem.

''Pelicans'' ar bilanci 30 uzvaras un 41 zaudējums šobrīd ir devītie Rietumu konferencē, kas tai dod vietu ''play-in'' turnīrā cīņā par pēdējām divām vietām izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3198951/202...
https://www.nba.com/blazers/news/20...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-21 22:47, pirms 3 gadiem
Jā ar resno burgerēdāju viņi ir iegrābušies. Un izskatās ka nākotne ir līdzīga. Ēdot tik mc un sūtot visus na**j.

     [+] [-]

, 2022-03-22 07:46, pirms 3 gadiem
Pelikāni reāli izglāba knicks, atceros kā knicks tā cerēja draftā dabūt Vilijamsonu, bet nedabūja.