Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" un "Bucks" turpina uzvaru sērijas, cīņa par "play-off" saasinās

Andrejs Siliņš

"Knicks" un "Bucks" turpina uzvaru sērijas, cīņa par "play-off" saasinās
Milvoki "Bucks" uzvaru kodols - Karloss Delfino, Drū Gūdens un Monta Eliss
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) uzvaru sērijas turpināja gan Milvoki "Bucks", gan Ņujorkas "Knicks" vienības, tādējādi arvien vairāk saasinot cīņu par pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs. Savukārt Maiami "Heat" uzveica Fīniksas "Suns", tiekot pie 20. uzvaras savā laukumā šajā sezonā.

"Knicks" jaunā galvenā trenera Maika Vūdsona vadībā aizvadītajā naktī izcīnīja ceturto uzvaru četros mačos, ar 106:87 savā laukumā pārspējot Toronto "Raptors". Amare Stadamaiers izcēlās ar 22 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, Džeremijs Lins pievienoja 18 punktus un desmit piespēles, un komanda izcīnīja kārtējo uzvaru jaunā trenera vadībā. Tagad priekšā vēl nopietnāks pārbaudījums - jāmēģina revanšēties Filadelfijas "76ers" par zaudējumu pirms desmit dienām.

"Knicks" ir astotā Austrumu konferencē, bet pakaļdzīšanās kursu uzņēmusi Milvoki "Bucks" vienība. Šonakt "buki" viesos ar 116:87 pārliecinoši apspēlēja Portlendas "Trail Blazers", tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas. Monta Eliss izcēlās ar 14 punktiem un deviņām piespēlēm, bet Drū Gūdens guva 19 punktus. "Bucks" atrodas devitajā veitā un vienas uzvaras attālumā no "Knicks".

Pie 20. panākuma savā laukumā šosezon un 14. pēc kārtas tika Maiami "Heat", kas noturēja uzvaru pār Fīniksas "Suns" - 99:95. Vēl pēdējās ceturtdaļas laikā "Suns" bija priekšā ar desmit punktiem, bet tad "Heat" guva 17 punktus pēc kārtas, un spēles grožus pārņēma tieši saulainās Floridas komanda. Viens no izrāviena galvenajiem autoriem bija Kriss Bošs, kurš arī kļuva par rezultatīvāko spēlētāju mačā ar 29 gūtiem punktiem, tāpat spēka uzbrucējam astoņas bumbas zem groziem. Fīniksas labā 19 punktus iemeta un septiņas bumbas izcīnīja veterāns Grants Hils.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-03-21 08:42, pirms 13 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Liekas, ka Lins ar Antonu sāk saspēlēties.
Kā liekas tevi sasist?

  -3 [+] [-]

, 2012-03-21 08:54, pirms 13 gadiem
uz dinamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-21 10:12, pirms 13 gadiem
Nu NY jau ir uzvarējusi Indianu un Portlendu, nevarētu teikt, ka ir iemesls meklēt kaut kādu saspēlētību..

Interesanti ir vērot Monti, vai tik nebūs speļe mazliet mainījusies, nomainot organizāciju.

     [+] [-]

, 2012-03-21 11:06, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu NY jau ir uzvarējusi Indianu un Portlendu, nevarētu teikt, ka ir iemesls meklēt kaut kādu saspēlētību..

Interesanti ir vērot Monti, vai tik nebūs speļe mazliet mainījusies, nomainot organizāciju.
Tas ir tāpat kā kad skolnieks pāriet uz jaunu skolu, sākumā uzvedās pieklājīgi, bet, ja vecajā skolā bijis delveris, tāds gandrīz noteikti būs arī jaunajā. Suns spalvu met, bet ne tikumu. Tā kā esmu gandrīz pārliecināts, ka Monta atgriezīsies pie nepamatota individuālisma.

     [+] [-]

, 2012-03-21 11:22, pirms 13 gadiem
Laikam ar GSW organizaciju viss nav kaartiibaa!!! Speeleja GSW neprata, aiziet uz Milwaukee, peekshnni attopas, cik forshi dot piespeeles, jo arii Tev tad dod .. lol

"Everybody's out there having fun, sharing the ball. With the offense we have, if you pass the ball, you're going to get it back."
-- Milwaukee guard Monta Ellis after the Bucks passed out 35 assists.

     [+] [-]

, 2012-03-21 11:29, pirms 13 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Tas ir tāpat kā kad skolnieks pāriet uz jaunu skolu, sākumā uzvedās pieklājīgi, bet, ja vecajā skolā bijis delveris, tāds gandrīz noteikti būs arī jaunajā. Suns spalvu met, bet ne tikumu. Tā kā esmu gandrīz pārliecināts, ka Monta atgriezīsies pie nepamatota individuālisma.
Ha atradis saliidzinaajumu..Tas i pro sports..speeleetaajs speelee taa kaa vins to maak taa kaa vinam lauj atkariibaa no taa kaadaa komandaa vins speelee un kaadi speeleetaaji apkaart nianses daudz un dazaadas un taapeec nevajag te runaat mulkiibas,ka vins agraak vai veelaak atgrieziisiems pie puliisanas pa grozu!Warioros vina puliisana bija vairaak vai mazaak likumsakariiga nepieciesamiiba,bet taa kaa bukos sastaavs ir sabalnseetaaks ar speeleetaajiem on regular basis guust noteiktu +- punktu skaitu taapeec treneri no vina negaidiis katru speeli vismaz 20 punktus!Ja komandas biedriem neies vini zinaas,ka ir taads Monta uz kuru var palauties un kurs ir speejiigs samest 30+!Domaaju,ka Monta pats tagad laimiigs,ka nebuus taa kaa GW,ka vins bija vieniigaa ceriiba!Reaali bukos vinam naakotnee vajadzeetu buut vienai no galvenajaam figuuraam ceturtajaas ceturdalaas clutch momentos!Cerams,ka Monta naakamgad tiks all star speelee!Peedeejaas divaas sezonaas 25 punkti speelee netiek...taapeec,ka komanda slikti speelee!Interesanti ja naakamgad kad saaksies all star komandu sastaavu noteiksana ja bukiem W/L bilance buus ap 50% un Montam videeji speelee 18p 5asists 3reb vai Monta beidzot tik uz all star speeli!!Domaaju,ka ar 18 p speelee vajadzeetu pietikt liiga neatlausies atkal atstaat Montu aiz borta!

     [+] [-]

, 2012-03-21 11:44, pirms 13 gadiem
Te dalina no Montas rezumee konkreeti par 09-10 sezonu and no all star!!

2009-10 HIGHLIGHTS WITH GOLDEN STATE: Appeared in 64 games (all starts), averaging career-high figures in scoring (25.5), assists (5.3), steals (2.23) and minutes played (41.4) … Among NBA leaders, ranked 6th in the NBA in scoring (25.5), 2nd in steals (2.23) and 1st in minutes per game (41.4) … Became the first Golden State player to average at least 25.0 points since Chris Mullin in 1992-93 and the first to average 25.5 points and 5.0 assists since Mullin in 1988-89 … Only three other NBA players averaged at least 25.0 points and 5.0 assists in 2009-10 (LeBron James, Kobe Bryant, Dwyane Wade) … Became one of only seven NBA players in the last 10 years to average at least 25.0 points, 5.0 assists and 4.0 rebounds, joining Allen Iverson, Dwyane Wade, Gilbert Arenas, Kobe Bryant, LeBron James and Tracy McGrady … Scored 30-plus points on 24 occasions ... Only five NBA players (Durant, James, Anthony, Bryant and Wade) reached the 30-plus points plateau more frequently … Scored 40-plus points three times, including twice during a three-game stretch 11/25 – 11/30 (42 at San Antonio and 45 vs. Indiana) … Scored a career-high 46 points (17-23 FGs) at Dallas (2/3) … Handed out a career-high-tying 13 assists vs. New Orleans (3/17), one of five double-figure assist outings … Registered back-to-back double-doubles (points/assists) for the first time in his career on 3/15 vs. L.A. Lakers and 3/17 vs. New Orleans (13 points/11 assists and 28 points/13 assists, respectively) … Recorded six double-doubles overall (including one of the point/rebound variety) … Converted a career-best 77 three-pointers, nearly doubling his previous career-best (39 in 2006-07) … Had a career-high-tying six steals vs. Portland (11/20); had five-or-more steals on eight occasions … Played all 48 minutes on 12 occasions and 53 minutes once (1/20 vs. Denver) … Became the first NBA player to play every minute in at least 13 games in a single season since Gary Payton in 1999-00 … Missed 18 games due to injury/illness.

     [+] [-]

, 2012-03-21 11:51, pirms 13 gadiem
Daumants666 rakstīja: Ha atradis saliidzinaajumu..Tas i pro sports..speeleetaajs speelee taa kaa vins to maak taa kaa vinam lauj atkariibaa no taa kaadaa komandaa vins speelee un kaadi speeleetaaji apkaart nianses daudz un dazaadas un taapeec nevajag te runaat mulkiibas,ka vins agraak vai veelaak atgrieziisiems pie puliisanas pa grozu!Warioros vina puliisana bija vairaak vai mazaak likumsakariiga nepieciesamiiba,bet taa kaa bukos sastaavs ir sabalnseetaaks ar speeleetaajiem on regular basis guust noteiktu +- punktu skaitu taapeec treneri no vina negaidiis katru speeli vismaz 20 punktus!Ja komandas biedriem neies vini zinaas,ka ir taads Monta uz kuru var palauties un kurs ir speejiigs samest 30+!Domaaju,ka Monta pats tagad laimiigs,ka nebuus taa kaa GW,ka vins bija vieniigaa ceriiba!Reaali bukos vinam naakotnee vajadzeetu buut vienai no galvenajaam figuuraam ceturtajaas ceturdalaas clutch momentos!
Loģiski, ka viņš atgriezīsies pie pļūtīšanas. Monta nespēlēja GW tikai vienu gadu, viņš spēlēja arī tad, kad komandā bija krietni labāki metēji par viņu, bet tāpat tas netraucēja viņam izdarīt metienus.

     [+] [-]

, 2012-03-21 12:15, pirms 13 gadiem
eduards fināls rakstīja: Loģiski, ka viņš atgriezīsies pie pļūtīšanas. Monta nespēlēja GW tikai vienu gadu, viņš spēlēja arī tad, kad komandā bija krietni labāki metēji par viņu, bet tāpat tas netraucēja viņam izdarīt metienus.
Netrauceeja vinam izdariit metienus!?Vins atrodas laukumaa,lai izdariitu metienus nevis skraidiitu pa laukumu skraidiisanas peecLabaaki meteeji?Jaa Montas karjeras saakumaa..peedeejos gados vieniigi Karijs ir labaaks meteejs!protams,ka arii bukos vins atgrieziisies pie mesanas un protams,ka vins to dariis komandas interesees,bet taa kaa bija gw vairs nebuus ja vieniigi savainojumu guus paariitis komandas biedri un Montas loma un noziime uzbrukumaa palielinaasies.Treneris un komanda bukos es domaaju vini paruupeesies,lai Monta saprastu savu lomu!

     [+] [-]

, 2012-03-21 12:49, pirms 13 gadiem
..un Kobe atkal izdomāja uzvilkt savu apmetni un uzmest 10/27, kad garie atkal aizvadīja labu spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-21 21:17, pirms 13 gadiem
Ja taa padomaa skat,ka beigaas i niki i buki iekluust playofaa a bostonas veciisi netiek!!Arii nav izsleegts..!Pa 20 ma4iem visiem....