Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par antisemītismu izmestais Mejerss Lenards atgriežas NBA un pievienojas vicelīderei

Agris Suveizda

Par antisemītismu izmestais Mejerss Lenards atgriežas NBA un pievienojas vicelīderei
Mejerss Lenards. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas vicelīdere Milvoki "Bucks" panākusi vienošanos uz 10 dienām ar 30 gadus veco centru Mejersu Lenardu, kurš nav spēlējis ilgāk nekā divus gadus, ziņo ESPN.

Lenards savu iepriekšējo NBA spēli aizvadīja 2021. gada 10. janvārī, bet nākamie mēneši viņa karjerā bija galvu reibinoši – sliktā nozīmē. Pleca operācijas dēļ Lenarda sezona beidzās jau februāra sākumā, bet piecas nedēļas vēlāk viņš iekūlās nepatikšanās, videospēles tiešraidē izmantojot antisemītiskus izteicienus. NBA centru diskvalificēja uz vienu nedēļu un sodīja ar 50 tūkstošu dolāriem, bet astoņas dienas pēc incidenta Maiami "Heat" amerikāni aizmainīja uz Oklahomsitijas "Thunder", kas viņu atlaida vēl astoņas dienas vēlāk. Aprīlī Lenardam tika operēta arī potīte, un viņa labajā kājā tika atklāti nervu bojājumi.

Antisemītisko izteikumu dēļ Lenards sabojāja savu reputāciju, kas vēl vairāk atturēja komandas no operācijas pārcietušā spēlētāja piesaistes. Šā gada janvāra vidū Lenards gan oficiāli atrādījās Losandželosas "Lakers", kas bija pirmais signāls par mēģinājumu atgriezties līgā. Nu tas ir izdevies, vienojoties uz 10 dienām ar Milvoki "Bucks", kas šajā nedēļas nogalē uzņems viņa bijušo komandu Maiami "Heat" un Fīniksas "Suns". Ar bilanci 41-17 "Bucks" ieņem otro vietu Austrumu konferencē un visā līgā.

2020./21. g. sezonā Lenards paguva aizvadīt tikai trīs spēles, bet sezonu pirms tam "Heat" debitēja ar 51 maču, vidēji 20,3 minūtēm, 6,1 punktu un 5,1 atlēkušo bumbu. Tā bija pirmā sezona Lenarda karjerā, kurā viņš bija regulārs starta piecinieka spēlētājs. Pirms tam viņš spēlēja Portlendas "Trail Blazers", kas 2012. gadā Lenardu draftēja ar 11. numuru. Lenarda produktīvākā sezona karjerā bija 2015./16. g., kad viņš sāka 10 no 61 spēles un vidēji 21,9 minūtēs sakrāja 8,4 punktus, 5,1 atlēkušo bumbu, 1,5 rezultatīvas piespēles un 1,3 kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +5 [+] [-]

, 2023-02-21 10:05, pirms 2 gadiem
Vai kāds seko un vērtē arī to, ko, savā nodabā spēlējot videospēlītes, saka ebreji un melnādanie?

     [+] [-]

, 2023-02-21 10:25, pirms 2 gadiem
Amerikā pret Ebrejiem izteikties ir tas pats, kā Ķīnā pret CCP izteikties.

  +4 [+] [-]

, 2023-02-21 10:28, pirms 2 gadiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Vai kāds seko un vērtē arī to, ko, savā nodabā spēlējot videospēlītes, saka ebreji un melnādanie?
Kā redzējām ar Irvinga gadijumu, pret ēbrejiem arī melnie nedrīkst neko teikt.

  +2 [+] [-]

, 2023-02-21 12:56, pirms 2 gadiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Vai kāds seko un vērtē arī to, ko, savā nodabā spēlējot videospēlītes, saka ebreji un melnādanie?
Kāds sakars "savai nodabai" ar spēlēšanu un filmēšanos online?

     [+] [-]

, 2023-02-21 16:56, pirms 2 gadiem
Nu daudziem, kas ilgstoši spēlē spēlītes aiziet ciet. Nekas neparasts. Bet domāju, ka Leonards pelnījis otro iespēju. Visi kļūdās. Ceru, ka izdarījis secinājumus. Laiks Bukos parādīs vai vēl ir iekšā un vai vēl ir līmenis. Konkurence liela NBA. Ja neparādīs neko - būs ārā no NBA uz visu mūžu.

     [+] [-]

, 2023-02-22 09:48, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Nu daudziem, kas ilgstoši spēlē spēlītes aiziet ciet. Nekas neparasts. Bet domāju, ka Leonards pelnījis otro iespēju. Visi kļūdās. Ceru, ka izdarījis secinājumus. Laiks Bukos parādīs vai vēl ir iekšā un vai vēl ir līmenis. Konkurence liela NBA. Ja neparādīs neko - būs ārā no NBA uz visu mūžu.
WOW WOW WOW!!!! Ir kāds pamatojums apgalvojumam, ka spēļu spēlēšana var novest pie tā ka aiziet ciet? Ja ilgi un daudz lasa SC komentāru sadaļu tad gan tas var notikt, to es no pieredzes varu pateikt