Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brīnumi ar "Knicks" turpinās

Brīnumi ar "Knicks" turpinās
Foto: New York Daily News

Pagājušajā naktī NBA vienība Ņujorkas"Knicks" ar 108:90 sagrāva LeBrona Džeimsa Klīvlendas "Cavaliers". Fani pameta tribīnes astoņas minūtes pirms spēles beigām, jo ... komanda pārliecinoši uzvarēja

Kāds Džeisons Silversteins zāles apkalpotāja pavadībā bija spiests pamest tribīnes pirmdienas spēlē, jo sēdēdams aiz trenera Aizija Tomasa muguras uzskricelēja plakātu ar aicinājumu atlaist Tomasu un kā bultiņu norādīja uz viņu. Ņujorkas prese jau saskata jautrību faktā, ka apkalpotājam vajadzētu palūgt visus "Knicks" spēlētājus par nespēju iemiesot basketbola vienību. Tas ir, rezervistu soliņš paredzēts basketbola komandai, taču "Knicks" šim jēdzienam neatbilst, tāpēc nedrīkst tur atrasties.

"New York Daily News" pat esot nodrukājuši pa visu trešo lapaspusi lieliem burtiem tekstu "Fire Isiah" jeb "Atlaidiet Aiziju". Aptaujās atsevišķos interneta portālos joka veidā tiek piedāvāts izvēlēties kļūt par "Knicks" galveno treneri vai ģenerālmenedžeri un saņemt labu naudu vai nu par trenēšanu, veidojot komandu pēc sava prāta un pametot kad vien ienāktu prātā, vai arī par sliktas komandas izveidošanu un naudas saņemšanu kā atlaišanas kompensāciju. Un kā trešais variants ir naudas saņemšana par sliktas komandas izveidošanu, bet bez iespējas tikt prom. Trešais variants, uzskatāms, ir tas, kas tagad notiek ar Aizija Tomasu - īpašnieks Džeimss Dolans normālos apstākļos jau sen tādu treneri būtu atlaidis, taču Dolans grib likt Tomasam "izbaudīt sava darba augļus" pilnībā, līdz kaulam. Bez tam pirms šīs spēles fani bija sarīkojuši demonstrāciju, pieprasot "izglābt Knicks" un tamlīdzīgi darot to kā līdzīgās akcijās par dzīvnieku u.tml. glābšanu.

Pagājušās nakts spēlē pret Klīvlendu rezultatīvākais bija Deivids Lī. Viņš spēlē iesaistījās no rezerves, kā vienmēr spēlējot enerģiski, guva 22 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Edijs Kerrijs ātri savāca personiskās piezīmes un nospēlēja tikai 16 minūtes. Labi turpināja spēlēt Džamals Kraufords - viņam 21 punkts (3 no 6 trīs punktu metieni) un 6 rezultatīvas piespēles. Sastāvā nebija Stefons Mārberijs, kura nesen mirušajam tēvam šajā laikā būtu dzimšanas diena.

"Knicks" pēdējo spēļu rezultāti:
pret Filadelfiju 77:105
pret Dalasu 89:99
pret Sietlu 110:117
pret Čikāgu 96:101
pret Ņūdžersiju 94:86
pret Indiānu 92:119

pret Klīvlendu 108:90

Tātad -28, -10,-7,-5,+8,-27,+18 jeb citiem vārdiem amplitūdas svārstības ir 46 punkti. Varam tikai minēt, kādi būs rezultāti piektdienas vakarā pret "Bobcats" un svētdien (LTV7) pret "Lakers".

Diezgan stabils pēdējā laikā ir "Knicks" sākumsastāvs. Aizsardzībā ir Freds Džounss un Džamals Kraufords. Pirmais ir labs aizsargs, bet otrs ir labs uzbrucējs. Uzbrukumā - Kventins Ričardsons un Zaks Randolfs; arī aizsardzības plus uzbrukuma spēlētājs. Tālākā rotācija ir ļoti mainīga, jo Renaldo Balkmens vai Džareds Džefrīss viens otru var aizstāt, sadalot minūtes gandrīz vai pēc nejaušības principa...

Pats Tomass teica: "Daudzas komandas meklē sevi. Tā gadījies, ka mēs tagad tāda esam. Tagad nav laiks apstāties un vērtēt, jo šobrīd komandas pieļauj kļūdas. Nevajag pieļaut tādas, kas atmet par trīs gadiem atpakaļ - jāturpina strādāt. Mēs sev nodrošināsim gaišāku nākotni, lai gan tagad ir grūti laiki. Es zinu, ka mūs gaida labākas dienas!"

Izmantotie resursi:
www.nba.com

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 22:05, pirms 17 gadiem
lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-20 22:57, pirms 17 gadiem
Ņujorkas NHL, NBA klubos turpina notikt stulbības

  -1 [+] [-]

, 2007-12-20 23:56, pirms 17 gadiem
tiko skatijos speli, un nemaz neizskatijas, ka kads jau 8 min lidz beigam pamet zaali.. varjau but ka kads barins kaut kur aizgaja... pedeja min vispar visi piecelas kajas un aplaudeja visu minuti

  +1 [+] [-]

, 2007-12-21 00:08, pirms 17 gadiem
(cenzets), varbūt tā daļa, kura pameta spēli, neitilpa kadrā

  +1 [+] [-]

, 2007-12-21 09:19, pirms 17 gadiem
nu var jau buut....

     [+] [-]

, 2007-12-21 09:25, pirms 17 gadiem
tā kā mani ņujorka vairāk nesaista tik ļoti cik pagāšo gad tagad tur ir pilnīgs kašmars!
kluba vadība ir uz lielas 0! komandas spēlētāji paši arī izskatās uz laukuma kā aizmiguši! un nemaz neizkatās ka viņi censtos uz labot situāciju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja