Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds pagarinās līgumu ar "76ers", piecos gados nopelnīs 301 miljonu

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Embīds pagarinās līgumu ar "76ers", piecos gados nopelnīs 301 miljonu
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas "76ers" centra spēlētājs un 2022./23. gada sezonas vērtīgākais līgas spēlētājs Džoels Embīds atklājis, ka uz trīs gadiem pagarinās līgumu ar Filadelfijas klubu.

Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija, 1994. gadā dzimušais basketbolists parakstīs trīs gadu līguma pagarinājumu ar esošo komandu "76ers". Tādējādi viņam būs līgums ar "76ers" uz pieciem gadiem, kuru laikā viņš kopā nopelnīs 301 miljonu dolāru.

"Filadelfija ir manas mājas, es vēlos šeit pavadīt visu savu karjeru," Embīds rakstīja savā "Instagram" kontā. "Es mīlu šo vietu un pateicos par visu, ko tā ir devusi man un manai ģimenei. Priekšā vēl ir daudz darba – pilsēta un organizācija ir pelnījusi čempiontitulu!"

Pateicoties jaunajam līgumam, Embīda karjeras kopējie ienākumi sasniegs 514,8 miljonus ASV dolāru. Tā būs ceturtā lielākā summa NBA vēsturē, kas izmaksāta spēlētājam. Priekšā viņam būs tikai Lebrons Džeimss, Stefens Karijs un Pols Džordžs.

Komentāru par šīs vienošanās panākšanu sniedza arī komandas īpašnieks Džošs Heriss: "Mēs esam sajūsmā, ka, pateicoties šim līguma pagarinājumam, mums ir izdevies noturēt viņu [Embīdu] un viņa ģimeni Filadelfijā. Džoels ir lielisks ģimenes cilvēks, līderis un personība. Viņš ir elites spēlētājs gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Viņš ir šīs komandas neatņemama sastāvdaļa. Esam gandarīti, ka viņš ir nolēmis savu nākotni saistīt ar šo organizāciju."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2024-09-20 15:50, vakar
Zinot Embīda traumu vēsturi, tad KP nav sliktas izredzes skatoties nākotnē uz jauno līgumu.

     [+] [-]

, 2024-09-20 19:40, vakar
Ko viņš darīs 35 gadu vecumā?!?!?!

Atbilde vienkārša - pelnīs 60+ miljonus.

     [+] [-]

, 2024-09-20 20:20, vakar
frančiem un kamerūniešiem kārtīga zvezda.