Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks devies uz Orlando un nedēļas otrajā pusē varēs pievienoties "Rockets" treniņiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vestbruks devies uz Orlando un nedēļas otrajā pusē varēs pievienoties "Rockets" treniņiem
Rasels Vestbruks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Hjūstonas "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni pavēstījis, ka pirmdien Orlando burbulī ieradīsies Rasels Vestbruks. Saspēles vadītājam iepriekš bija konstatēts Covid-19.

Pagājušajā nedēļā Hjūstonas "Rockets" reizē ar citām komandām ieradās Orlando burbulī, kur tiks aizvadītas sezonas atlikušās spēles. Neilgi pirms komandas došanās ceļā Rasels Vestbruks nāca klajā ar paziņojumu, ka viņam bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. Saspēles vadītājs vēstīja, ka jūtas labi un atrodas karantīnā. Paziņojumu viņš publicēja pirms nedēļas.

Savukārt šodien Vestbruks ieradīsies Disnejlendā. Tiesa, pievienoties komandas biedriem viņš vēl nevarēs. Lai dotos ceļā, Vestbrukam bija nepieciešamas divas negatīvas analīzes, kā to nosaka NBA izstrādātie noteikumi. Pēc ierašanās Disnejlendā viņam divas dienas jāpavada pašizolācijā savā viesnīcas istabā, jāveic analīzes, un tikai pēc tam viņš drīkstēs pievienoties "Rockets" komandai.

Deviņu Zvaigžņu spēļu dalībnieks Vestbruks jau tuvākajā laikā būs uzņēmis apgriezienus, sagaida galvenais treneris Maiks D'Antoni. Viņš gan prognozēja, ka Vestbruks, visticamāk, nepiedalīsies piektdien paredzētajā "Rockets" savstarpējā spēlē. "Domāju, ka piektdiena būs par agru. Tas būs atkarīgs no medicīnas personāla un Rasela paša – jāskatās, kā viņš jutīsies. Cerams, ka viņš pagūs aizvadīs pāris treniņspēles, un tad jau būs gatavs arī īstajiem mačiem."

Arī "Rockets" uzbrukuma līderis Džeimss Hārdens, kurš ir visas līgas rezultatīvākais spēlētājs, Disnejlendā ieradās ar novēlošanos – piecas dienas pēc komandas biedriem. Viņš kā iemeslu minēja ģimenes darīšanas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...