Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Man nav tik būtiski, kurā pozīcijā spēlēt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Porziņģis: "Man nav tik būtiski, kurā pozīcijā spēlēt"
Kristaps Porziņģis. Foto: Dallas Mavericks

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" latviešu spēka uzbrucējs un centrs Kristaps Porziņģis atklāj, ka dažās situācijās gatavs spēlēt arī kā saspēles vadītājs.

Kā zināms, 31. jūlijā NBA sezona varētu atsākties, spēles ieplānotas slavenajā Disneja Pasaulē, kas atrodas netālu no Orlando pilsētas Floridas štatā. Mači notiks slēgtā teritorijā jeb "burbulī", kur ielaidīs tikai apstiprinātas un pārbaudītas personas, tādējādi cenšoties samazināt koronavīrusa uzliesmojuma risku.

Sezona tiks atsākta koronavīrusa pandēmijas apstākļos. "Iespējams, ka ieiesim vēsturē, ja tā būs vienīgā reize, kad kas tāds tiks paveikts. Uzskatu, ka NBA ir labākā līga pasaulē arī šajā ziņā. Lieliski, ka man kopā ar "Mavericks" ir iespēja būt šeit. Mēs izbaudīsim šo laiku un spēlēsim sev un līdzjutējiem," atzīst Kristaps Porziņģis.

Jautājums par to, kurā pozīcijā labāk varētu izpausties. "Domāju, ka tagad vairs nav tādu īpašu pozīciju, kādas bija savulaik. Es daudz spēlēju perimetrā, un mēs meklējam veidus, kā vislabāk izmantot manas prasmes. Trešā, ceturtā vai piektā pozīcija - tas man nav tik būtiski. Dažās situācijās varbūt spēlēšu kā saspēles vadītājs. Domāju, ka treneris jau ir atradis veidus, kā ielikt mani labās pozīcijās, kur esmu bīstams un varu palīdzēt komandai."

Vai jau domājat par izslēgšanas spēlēm? "Protams, esmu ļoti sajūsmināts par iespēju pirmoreiz savā NBA karjerā piedalīties izslēgšanas spēlēs. Man ir kāda pieredze Eiropā, bet zinu, ka NBA varētu būt cita atmosfēra un enerģija. Vispirms pabeigsim regulāro sezonu, bet tad jau skatīsimies. Jāspēlē, cik vien labi jau esam spēlējuši un jāmērķē, cik vien augstu varam," saka latvietis.

.

Izmantotie resursi:
Dallas Mavericks

     [+] [-]

, 2020-07-21 00:18, pirms 4 gadiem
Kā vienmēr - svarīgāko jautājumu SC bezmaksas skribentiem grūti atreferēt. Kā nekā - espn vai nbc, utt utj arī tas nav svarīgi.

  +2 [+] [-]

, 2020-07-21 11:08, pirms 4 gadiem
Grobinas cempi var maukt par saspicu, tas tiesa.