Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Barons Deiviss neplāno beigt karjeru, turpina atlabt pēc ceļgala operācijas

Barons Deiviss neplāno beigt karjeru, turpina atlabt pēc ceļgala operācijas
Barons Deiviss neplāno kārt basketbola botas uz nagliņas un sola atgriezties
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" pieredzējušais saspēles vadītājs Barons Deiviss ceturtdien Lasvegasā notikušajā sarunā ar NBA.com apskatnieku Skotu Hovardu-Kūperu izteicies, ka neplāno beigt spēlētāja karjeru un pēc traumas sadziedēšanas plāno atgriezties NBA.

33 gadus vecais Deiviss labā ceļgala savainojumu guva 6. maijā, izslēgšanas spēļu 1. kārtas ceturtajā mačā pret Maiami "Heat". Basketbolistam medicīnas pārbaudes uzrādīja vairākus pilnus un daļējus labā ceļgala saišu plīsumus, un pēc dažām dienām viņam tika veikta ceļgala operācija, pēc kuras ir nepieciešams aptuveni 12 mēnešus ilgs atlabšanas process.

Lai arī izskanēja pamatotas bažas, ka aizsargs karjeru pēc tik smaga savainojuma varētu beigt, tomēr pats Deiviss ir optimistiski noskaņots un cer, ka atveseļošanās noritēs ātri un veiksmīgi, lai pēc iespējas ātrāk būtu iespējams atsākt treniņus. Pašlaik gan Deivisa ceļgals ir apsaitēts, tomēr basketbolists ir atzinis, ka jūtas ļoti labi.

Deiviss aizvadītajā sezonā piedalījās 29 (14 uzsāka pamatsastāvā) regulārā turnīra mačos "Knicks" rindās, vidēji laukumā pavadot 20,5 minūtes un gūstot 6,1 punktu, kā arī izdalot komandas biedriem 4,7 rezultatīvas piespēles. Deiviss, kurš līgā ir aizvadījis 13 sezonas, regulārā turnīra pirmo maču aizvadīja tikai 20. februārī pret Ņūdžersijas "Nets" vienību, jo sezonas sākumā mocījās ar nopietnu muguras savainojumu.

Deiviss gūst smagu ceļgala savainojumu (Brīdinām, ka video var būt redzami nepatīkami skati! )

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +2 [+] [-]

, 2012-07-20 20:05, pirms 12 gadiem
GSW laiki Deivisam bija vislabaakie, kur izsleedza play off pirmaa kartaa Mavs! Laikam taadu formu viņš vairs neatguus!

  +4 [+] [-]

, 2012-07-20 20:14, pirms 12 gadiem
chubaki rakstīja: GSW laiki Deivisam bija vislabaakie, kur izsleedza play off pirmaa kartaa Mavs! Laikam taadu formu viņš vairs neatguus!
juu, tolaik ceelos katru plejofa speli skatities. Danks paari Kirilenko un shii speele pret Jazz joprojam kompii staav. Andrinam ar savs nopelns pie siem 2 punktiem
Baron Davis Posterizes Kirilenko
- YouTube

  +3 [+] [-]

, 2012-07-20 20:39, pirms 12 gadiem
vecie labie laiki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-20 22:30, pirms 12 gadiem
Nezinu,varbut tomēr labak beigt spēlēt,kamēr nesačakarē veselību līdz galam... Tomer,kad viņš atgriezisies vinam bus jau 34/35 gadi,un pēc tik smagas traumas atgūties ir ļoti gruti... Bet nu,lai viņš veseļojas.!

     [+] [-]

, 2012-07-20 23:39, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Zelta laiki GSW 2007 un 2008g!Kas zin,ja nebūtu atteikušies no Deivisa,Džeksona,Haringtona tolaik.
butu vel paturejusi JRich! butu top 5 komanda Rietumos... Bet nu GSW kluba vadiba tada divaina,lkm negrib,lai komanda sasniegtu kko. Vini dara visu,lai tā turētos Rietumu apaksā...

     [+] [-]

, 2012-07-21 20:38, pirms 12 gadiem
chubaki rakstīja: GSW laiki Deivisam bija vislabaakie, kur izsleedza play off pirmaa kartaa Mavs! Laikam taadu formu viņš vairs neatguus!
Hornets laikos viņš kļuva par allstar spēlētāju,vel tajā karjeras posmā viņu nevajāja traumas,tapēc varētu vel padiskutēt kuri "laiki" bija labākie!