Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ērvingam nevedas sarunas ar ''Nets'' par līguma pagarināšanu, var kļūt par brīvo aģentu

Ērvingam nevedas sarunas ar ''Nets'' par līguma pagarināšanu, var kļūt par brīvo aģentu
Kairijs Ērvings. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

''The Athletic'' basketbola žurnālists Šams Čaranija sociālajā tīklā ''Twitter'' atklājis, ka Bruklinas ''Nets'' sarunas ar Kairiju Ērvingu par iespējamo līguma pagarināšanu nav rezultējušās, kas var noslēgties ar to, ka 30 gadus vecais basketbolists šajā vasarā var kļūt par brīvo aģentu un pārbaudīt citu komandu interesi par viņa pakalpojumiem.

30 gadus vecais Kairijs Ērvings kopš 2019. gada pārstāv Bruklinas ''Nets'', ar klubu noslēdzot četru gadu līgumu par kopējo summu 136 miljoniem ASV dolāru. Tuvojas noslēdzošā līguma sezona, kas, pie tam, ir Ērvinga izvēles gads. Ja spēlētājs lems turpināt līgumsaistības, tad nākamajā sezonā viņš pelnīs 36.5 miljonus ASV dolārus. Papildus tam puses var vienoties par naudīgu maksimālā līguma pagarinājumu līdz 2026./2027. gada beigām par aptuveni 215 miljoniem dolāru.

Kā ziņo ''The Athletic'' basketbola žurnālists Šams Čaranija, tad pušu pārrunas par sadarbības turpināšanu iestrēgušas un nav izslēgts, ka Ērvinga dienas Bruklinā ir skaitītas. Tā nedomā pats spēlētājs, kurš jau iepriekš atklāja, ka neplāno pamest Bruklinu un komandas biedru Kevinu Durentu, kuru pierunāja no Goldensteitas pārcelties uz ''Nets''. ''Neplānoju kaut kur doties. Kad saku, ka esmu šeit kopā ar Durentu, uzskatu, ka tas ļauj mums kopīgi vadīt šo franšīzi kopā ar īpašnieku un Šonu Marksu.''

Ja Ērvings kļūs par brīvo aģentu, tad par viņu varētu interesēties tādas komandas kā Losandželosas ''Lakers'' un Ņujorkas ''Knicks''. Gadījumā, ja Ērvings pārceltos uz Losandželosu, tad viņš vēlreiz apvienotu spēkus ar Lebronu Džeimsu, ar kuru kopā Klīvlendas ''Cavaliers'' sastāvā 2015./2016. gada sezonā kļuva par NBA čempionu.

Bez ''Cavaliers'' un ''Nets'' Ērvings vēl divas sezonas pavadījis Bostonas ''Celtics''. 611 regulārā turnīra spēlēs basketbolists vidēji guvis 27.4 punktus, atdevis 5.8 piespēles un izcīnījis 4.4 atlēkušās bumbas zem groziem, bet 74 izslēgšanas mačos vidēji iemetis 23.3 punktus, atdevis 4.8 piespēles un izcīnījis 3.7 atlēkušās bumbas zem groziem.


, 2022-06-20 19:40, pirms 2 gadiem
Daudz jau kas nevedas viņam, bet parasti tā notiek zema IQ īpašniekiem. Nets tomēr nav nekādi muļķi. Lai Ērvings atsakās no PO un tad redzēs kādi algas piedāvājumi tirgū ir realitāte tik čakarīgam spēlētājam. Vislabākais variants abām pusēm būtu sign&trade uz LAC. Nets pretī dabūtu normālus spēlētājus ar mazākiem līgumiem: Zubač+Powell+Jackson piemēram. LAC dabūtu trešo zvaigzni un ietu pēc titula it kā.
, 2022-06-20 21:06, pirms 2 gadiem
Blin kā laiks skrien. Liekas tas vēl bija vakar, kad spēlēja BOS...
, 2022-06-20 21:06, pirms 2 gadiem
58 M 35 gadu vecumā Nice
, 2022-06-20 22:29, pirms 2 gadiem
Lielākā Nets kļūda būtu iedot šai princesei supermax, bet zinot, ka Nets ir klasika kāpt uz grābekļiem - nebūšu pārsteigts
, 2022-06-21 19:50, pirms 2 gadiem
"zeme plakana" un BLM, un viss parejais bija lielaks par basketbolu, bet ne tagad, kad naudinu dod. vai drizak nedod. Malaci Nets ja vinu pasutis. Talants calim ir, bet galvaa salmi.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
4

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.