Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" un "Mavericks" panāk 2-0, "Magic" izlīdzina

Jānis Celmiņš

"Celtics" un "Mavericks" panāk 2-0, "Magic" izlīdzina
Dvaits Hovards
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs otrās uzvaras izcīnījušas Bostonas „Celtics” un Dalasas „Mavericks” vienības, bet Orlando „Magic” basketbolisti spējuši panākt izlīdzinājumu sērijā.

Bostonas „Celtics” basketbolisti spējuši izcīnīt jau otro uzvaru pār Ņujorkas „Knicks” vienību. Līdzīgi kā pirmais sērijas mačs, arī šis bija vareni aizraujošs. Mača uzvarētāji tika noteikti vien spēles galotnē. Ja pirmajā mačā uzvaru „Celtics” atnesa Rejs Alens, tad šoreiz izšāva cits ķeltu līderis – Kevins Gārnets – 94:93. Lai gan „Knicks” vēl bija iespēja atspēlēties tā palika neizmantota un "Celtics" uzvarēja ar 96:93. Sērijā nu rezultāts kļuvis 2-0 par labu „Celtics”, nākamie divi sērijas mači Ņujorkā. Ražons Rondo uzvarētāju rindās guva 30 punktus, bet 20 - Polam Pīrsam. „Knicks” komandā 42 punkti Karmelo Entonijam.

Otro uzvaru sērijā svinēja arī Dalasas „Mavericks” vienība, kas savā laukumā atkārtoti pieveica Portlendas „Trail Blazers” komandu – 101:89. Klubam sērijas vadībā ar rezultātu 2-0 nav izdevies būt kopš 2006. gada. Dirks Novickis uzvarētāju rindās guva 33 punktus.

Trešajā aizvadītās nakts cīņā pie panākuma tika Orlando „Magic” komanda, kas savā laukumā prata revanšēties Atlantas „Hawks” komandai par zaudējumu pirmajā sērijas spēlē – 88:82. Uzvarētāju rindās 33 punkti un 19 atlēkušās bumbas, jau trešo gadu par labāko līgas aizsardzības spēlētāju atzītajam, Dvaitam Hovardam. „Hawks” rindās 25 punktus guva viens no pirmā mača varoņiem Džamals Kraufords. Sērijas rezultāts 1-1, nākamie divi sērijas mači Atlantā.

Izmantotie resursi:
Thank You

     [+] [-]

, 2011-04-20 09:16, pirms 13 gadiem
Žēl Ņujorkas, spēlēja bez Bilapsa un var teikt, ka arī bez Stadmaiera, tomēr vēl 20 sek pirms spēles beigām bija +1, Entonijam manuprāt labākā play-off spēle, lieliski vilka komandu sameta 42 punktus, savāca 17 bumbas un pat atdeva salīdzinoši daudz piespēles. Filds noraka speeli, jo peedeejaa uzbrukumā peec entonija piespeeles no groza apakshas vareeja izraut uzvaru, tomeer tas kraans nevareeja bumbu novaldiit... Vispaar Filds sliktaakais koamdaa sodien bija, jo nu Rondo vipaar bija briiviiba!

  -2 [+] [-]

, 2011-04-20 09:17, pirms 13 gadiem
Kas notiek ar Portlendu, vai tieshaam ljaus tik viegli Mavs uzvareet?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-20 09:22, pirms 13 gadiem
aleksiis2 rakstīja: Vispaar Filds sliktaakais koamdaa sodien bija, jo nu Rondo vipaar bija briiviiba!
Diezvai tam pie vainas ir tikai Filds nemot vera, ka spelejis gandriz 3 reizes mazaku laiku neka Rondo - 15 min pret 42.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-20 09:50, pirms 13 gadiem
lai ar kā Knicks šajā spēlē centās, man ne uz vienu brīdi neradās aizdomas, ka Celtics zaudēs. to pašu varu teikt par visu sēriju! nekā personīga pret NY - varētu pat teikt, ka man šī komanda simpatizē, bet nu... kā pleiofu blices viņas ir dažādās svara kategorijās ar diezgan nomācošu Celtics pārsvaru.
Hawks-Magic - vēl arvien uzskatu(un klusībā ceru), ka Atlantai Orlando ir "pa zobam"...
Mavs-Blazers - nebrīnīšos, ja Mavericks tā klusi un nemanāmmi tiks līdz pat Rietumu finālam! kkā viņi visus ir pieradinājuši pie fakta, ka sezonā plosās, bet pleiofos ātri izkrīt - tas var viņiem nospēlēt par labu.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-20 09:53, pirms 13 gadiem
aleksiis2 rakstīja: Žēl Ņujorkas, spēlēja bez Bilapsa un var teikt, ka arī bez Stadmaiera, tomēr vēl 20 sek pirms spēles beigām bija +1, Entonijam manuprāt labākā play-off spēle, lieliski vilka komandu sameta 42 punktus, savāca 17 bumbas un pat atdeva salīdzinoši daudz piespēles. Filds noraka speeli, jo peedeejaa uzbrukumā peec entonija piespeeles no groza apakshas vareeja izraut uzvaru, tomeer tas kraans nevareeja bumbu novaldiit... Vispaar Filds sliktaakais koamdaa sodien bija, jo nu Rondo vipaar bija briiviiba!
vienīgais kas pie vainas bija NY aizsardzība ļauj brīvi skraidāt apkārt! tikpat lab c's bez shaqa spēlējām taka nav teko uzskaitīt bez kā spēlēja! un NY nebija nekadas komandspēles tikai iemeta bumbu nr 7 rokās un visi pašķīda pa stūriem lai netraucētu!

     [+] [-]

, 2011-04-20 10:02, pirms 13 gadiem
pinkainis rakstīja: vienīgais kas pie vainas bija NY aizsardzība ļauj brīvi skraidāt apkārt! tikpat lab c's bez shaqa spēlējām taka nav teko uzskaitīt bez kā spēlēja! un NY nebija nekadas komandspēles tikai iemeta bumbu nr 7 rokās un visi pašķīda pa stūriem lai netraucētu!
Barklijam bija taisnība,ceru ka nē,Knicks vienmēr ir patikuši tāpat kā ķelti besimpatizējuši,ceru ka Melo un co tomēr pārvarēs pirmo kārtu,bet mani favorīti,lai gan šogad ne pēc spēles,Orlando tiks finālā

  +5 [+] [-]

, 2011-04-20 10:41, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: lai ar kā Knicks šajā spēlē centās, man ne uz vienu brīdi neradās aizdomas, ka Celtics zaudēs. to pašu varu teikt par visu sēriju! nekā personīga pret NY - varētu pat teikt, ka man šī komanda simpatizē, bet nu... kā pleiofu blices viņas ir dažādās svara kategorijās ar diezgan nomācošu Celtics pārsvaru.
Hawks-Magic - vēl arvien uzskatu(un klusībā ceru), ka Atlantai Orlando ir "pa zobam"...
Mavs-Blazers - nebrīnīšos, ja Mavericks tā klusi un nemanāmmi tiks līdz pat Rietumu finālam! kkā viņi visus ir pieradinājuši pie fakta, ka sezonā plosās, bet pleiofos ātri izkrīt - tas var viņiem nospēlēt par labu.
Mavs kā tāds fona zīmējums visu laiku līdzās, bet īsti neviens uzmanību nepievērš
Es ar domāju, ka kā katru gadu, iespējas viņiem ir par finālu pacīnīties

  +7 [+] [-]

, 2011-04-20 11:33, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Mavs kā tāds fona zīmējums visu laiku līdzās, bet īsti neviens uzmanību nepievērš
Es ar domāju, ka kā katru gadu, iespējas viņiem ir par finālu pacīnīties
labi pateici - fona zīmējums! bet tā arī ir - savā ziņā pat unikāla komanda. varētu pat teikt vienīgā, kuras uzvaras vai zaudējuma gadījumā attieksme ir puslīdz vienāda: tiek tālu - nu, tie taču ir spēcīgie Mavs, paskat kas par spēlētājiem, kas par potenciālu utt! ātri izkrīt - nu, tie taču ir Mavs, kuri, lai arī ir spēcīgi, parasti neko nesasniedz, jo spēlētājiem vairs nav potenciāla utt...

  -1 [+] [-]

, 2011-04-20 15:59, pirms 13 gadiem
Nezinu kā citiem, bet man pārsteidz Portlandas vājais sniegums. Gaidīju daudz sīvāku cīņu šajā duelī, bet izskatās, ka tā nenotiks. Pārsteidz arī NYK patiesībā, jo šķita, ka komandai, kurai ar aizsardzību ir tā kā ir PO nav īsti ko darīt, bet redz, ka tomēr ir. Domāju sērija beigsies 4:1, bet jau tgd ir skaidrs, ka NYK nākamsezon un jo īpaši aiznākamsezon būs iespējams pat galvenie pretendenti uz gredzeniem. Šogad.. šogad Bostona viņus tīri kaut uz pieredzi paņems.