Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dragičs uz Maiami, Džeksons uz "Pistons", Gārnets atgriežas Minesotā

Dragičs uz Maiami, Džeksons uz "Pistons", Gārnets atgriežas Minesotā
Gorans Dragičs, Redžijs Džeksons & Kevins Gārnets
Foto: AFP/Scanpix, AP/Scanpix

NBA maiņas darījumu pēdējā dienā notika vairākas būtiskas spēlētāju pārejas - Gorans Dragičs pievienojās Maiami "Heat", Redžijs Džeksons pārcēlās uz Detroitas "Pistons", Ārons Aflalo pārgāja uz Portlendas "Trail Blazers", bet Minesotas "Timberwolves" komandā atgriezās Kevins Gārnets.

Trīs komandu darījumā slovēņu brāļi Gorans Dragičs un Zorans Dragičs no Fīniksas "Suns" pārcēlās uz Maiami "Heat", "Suns" komanda ieguva Deniju Greindžeru un Džonu Salmonsu, bet Ņūorleānas "Pelicans" tika pie Norisa Koula, Džastina Hemiltona, kurš pirms pāris gadiem īsu brīdi pavadīja "VEF Rīga" komandā, un Šona Viljamsa. "Suns" no Maiami komandas ieguvuši arī 2017. un 2019. gada NBA drafta 1. kārtas izvēles tiesības.

Citā vienā trīs komandu darījumā saspēles vadītājs Redžijs Džeksons no Oklahomsitijas "Thunder" pārgājis uz Detroitas "Pistons". Darījuma rezultātā "Thunder" ieguvis centru Enesu Kanteru, Stīvu Novaku, D.Dž. Ogustīnu un Kailu Singleru, bet uz Jūtas "Jazz" pārcēlušies Kendriks Pērkinss un Gārts Džerets. Tāpat "Jazz" no "Thunder" un "Pistons" ieguvuši izvēles tiesības NBA draftā.

"Suns" bija iesaistīti vēl vienā trīs komandu darījumā, kura rezultātā klubs ieguva Brendonu Naitu un Kendalu Māršalu. Tikmēr uz Milvoki "Bucks" pārcēlās Maikls Kārters-Viljamss, Tailers Enīss un Mailzs Plamlī, bet Filadelfijas "76ers" no Losandželosas "Lakers" ieguva 1. kārtas izvēles tiesības šīgada NBA draftā.

Portlendas "Trail Blazers" no Denveras "Nuggets" iemainīja Āronu Aflalo un Alonzo Džī, pretī atdodot Vilu Bārtonu, Viktoru Klaveru un Tomasu Robinsonu. Tikmēr Minesotas "Timberwolves" komandā maiņas darījuma rezultātā atgriezies NBA veterāns Kevins Gārnets, bet uz Bruklinas "Nets" pārgājis Tadeuss Jangs.

Pārējie NBA maiņas darījumi pēdējā dienā

SpēlētājsNoUz
Markuss TorntonsBostonas "Celtics"Fīniksas "Suns"
Aizija TomassFīniksas "Suns"Bostonas "Celtics"
K.Dž. MakdenielssFiladelfijas "76ers"Hjūstonas "Rockets"
Aizija KanānsHjūstonas "Rockets"Filadelfijas "76ers"
Andrē MillersVašingtonas "Wizards"Sakramento "Kings"
Reimons SešonssSakramento "Kings"Vašingtonas "Wizards"
Teišons PrinssBostonas "Celtics"Detroitas "Pistons"
Junass JerebkoDetroitas "Pistons"Bostonas "Celtics"
Luidži DatomeDetroitas "Pistons"Bostonas "Celtics"
Aleksejs ŠvedsHjūstonas "Rockets"Ņujorkas "Knicks"
Pablo PridžoniŅujorkas "Knicks"Hjūstonas "Rockets"
Cenks AkjolsFiladelfijas "76ers"Denveras "Nuggtes"
Džavels MakgīDenveras "Nuggtes"Filadelfijas "76ers"

Izmantotie resursi:
nba.com

1 2 38 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2015-02-20 08:36, pirms 9 gadiem
Vakar pilnīgi apjuku, tik interesantu deadline day sen nebiju redējisredējis. Par OKC runājot, vajadzēja Lopezu savā īpašumā, nu vajadzēja, tagad bez maz vai tik soliņu pagarināja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-20 08:38, pirms 9 gadiem
Par 76ers labāk neizteikšos...

  +2 [+] [-]

, 2015-02-20 08:40, pirms 9 gadiem
Visai pārsteidzoši, negaidīju, ka Dragičs aizies uz Heat, jā, klīda baumas, bet tam īsti neticēju, jo īsti nebija, ko dot pretī. Tāpat arī izbrīna, ka Suns atdeva Tomasu uz Bostonu, lai gan pretī dabūja Naitu.
Īsti nesaprotu ar kuru galu domā 76ers vadība... atdod labākos spēlētājus itkā tur būtu pilns ar zvaigznēm vienmēr. Atdeva Kārteru, ieguva PG no Rockets un Makgī, kurš ir ar astronomisku līgumu un niecīgu atdevi.
Ieguvēji šajos darījumos noteikti ir Heat, jo tur beidzot ir kārtīgs PG, kas varētu atbrīvot rokas Veidam, un pienest ieročus Bošam. Tāpat noteikti ir ieguvēji Bostona, kas ieguva spēlētāju, kas var samest daudz, un atdot piespēles, būs jauns komandas motors. Tāpat es uzskatu, ka ieguvēji ir Detroita, iegūstot Redžiju, jo te varētu būt Hārdena variants, jo tur viņš būs pirmā aizsargu opcija, es jūtu, ka tur kaut kas būs. Daļēji varētu vēl teikt, ka ieguvēji ir OKC, jo ieguva Kanteru, kas ir labs aizsardzības balsts, lai gan nācās atdot perspektīvo Redžiju, un arī Portlenda, kas ieguva samērā labu spēlētāju, kas nākot no soliņa var labi samest.

  +4 [+] [-]

, 2015-02-20 08:45, pirms 9 gadiem
Eksperti studija ar neizprata PHI treidu.Pilnigs nonsense
Prieks par K.G un Prinsu abi going home.Cereju uz Stevensonu treidu,bet bija pilnigs klusums.

     [+] [-]

, 2015-02-20 08:50, pirms 9 gadiem
Nu tā baigi tie Dragiči neiepriecina... :s

  +2 [+] [-]

, 2015-02-20 08:59, pirms 9 gadiem
Autors jau varēja mazliet pacensties un tabulā pielikt klāt vēl vienu ailīti, kurā norādīta spēlētāja bijusī komanda!

Ne jau visi te ir tādi NBA gīki, kas zina katras NBA komandas rezervistus...

  +4 [+] [-]

, 2015-02-20 09:07, pirms 9 gadiem
Lai vai kā man patik Dragiča trades uz Miami,tomēr uzskatu,ka lielākie ieguvēji šajā deadline ir OKH-aizmainīt spēlētāju,kurš tāpat nepagarinās līgumu ar komandu un dabūt Kanteru,kurš šajā sezonā ir tiešām atvēries. Plus Augustīns,kurš pēc manām domām ir viens no labākājiem(ja ne pats labākais) back-up PG līgā.
Bet nu par 76ers neizteikšos-cik viņiem būs šogad pirmā rounda picki? 7?8? Ārprāts!

     [+] [-]

, 2015-02-20 09:20, pirms 9 gadiem
Born Ready rakstīja: Lai vai kā man patik Dragiča trades uz Miami,tomēr uzskatu,ka lielākie ieguvēji šajā deadline ir OKH-aizmainīt spēlētāju,kurš tāpat nepagarinās līgumu ar komandu un dabūt Kanteru,kurš šajā sezonā ir tiešām atvēries. Plus Augustīns,kurš pēc manām domām ir viens no labākājiem(ja ne pats labākais) back-up PG līgā.
Bet nu par 76ers neizteikšos-cik viņiem būs šogad pirmā rounda picki? 7?8? Ārprāts!
Principā, piekrītu tev!
Tikai lielu daļu no šiem ''treidiem'' varbūt neizskaidro basketbola loģika, bet gan biznesa loģika!
1) Filija jau, man pašam nezināmu iemeslu dēļ, kādu laiku cenšās tikt vaļā no MCW, laikam tā ķīmija īsti komandā nebija vai kā, nezinu. Un runājot par KJ Makdenielsu, viņš parakstīja ar Filiju līgumu, kurā tikai 1 gads, pēc kura viņš var kļūt par ierobežoto brīvo aģentu. Un viņš esot izteicies, ka 76eros nepalikšot. Tā kā tagad vismaz kaut ko atpakaļ dabūja.
2) Sākotnēji nedaudz jocīgs šķiet darījums no Milvokī puses, bet viņi atpakaļ dabūja tuvu tikpat labu PG un MCW vēl ir 3 gadi, ko līgumā spēlēt, kamēr Naitam šis ir pēdējais un pēc šī viņš nesliktas naudiņas nopelnīs!
3) Un tas Maiami darījums - nu nezinu, protams, labs papildinājums, protams ļoti vērtīgs un nepieciešams. Ja tu maksā Bošam un Veidam tuvu 40 MIL kopā un balansē uz playoff robežas, tad gribās jau tos muskuļus uzkačāt un Dragičš tiešām nav slikts variants.......Bet nu, manuprāt, viņš ir nedaudz overrated! 3rd team All-NBA? Tikai nevajag, gribat teikt, ka viņš ir 3. labākais saspēlnieks līgā? Ņirgājaties? Tā bija simpātijas balva. Negribu neko atņemt, vēlreiz - papildinājums labs un vajadzīgs, bet nu 2 pirmās kārtas piki ir diezgan padārgi!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 09:38, pirms 9 gadiem
No Dragica Heat būs labums tikai tad, ja visi būs veseli. Ja Veids un Bošs ārstēs savainojumus, tad var gatavoties nākošajai sezonai. Lai gan, Veids labāks un veselāks nepaliks, tas ir skaidrs un ar Bošu, kā komandas opciju Nr.1 nav uz ko cerēt.

OKC malači, dara visu, lai šī+nākoša sezona būtu DO or DIE. Sastāvs ir nokomplektēts zolīds, tagad bez savainojumiem, jāiespēlējas un ceru uz lielām lietām.

Suns aizmaina uzreiz 2 PG, tai skaitā tikko iegūto Tomasu (varbūt Kazinsam tomēr bija taisnība, ka ar viņu komandas spēle apstājas).

     [+] [-]

, 2015-02-20 09:55, pirms 9 gadiem
Heat vajadzēja stabilitāti. Mario laikam jau sen kā ir pazaudējis motivāciju līdz ar to spēlē kā pa kalniem, un Kouls tieši tas pats, Ātrie tituli dara savu. Citādi, Kouls bija jauns, ļoti ātrs un agresīvs, bet tā stabilitāte. Kā pierādījās, laižot viņu regulāri sākumā, spēle nav stabila...
Dabūja pretim beidzot stabilus 15 punktus un bumbas kustību, ātru pāreju... Bet vienalga kaut kā nenāk tā pārliecība, ka tas būs ieguvums. Labi, zaudēja Koulu, nav liela bēda, tāpat Greindžers kaut kā nespēj atgūties un tas Hamiltons, tas tak nav pat NBA soliņa vērts... Draftpiki, tas gan tā... nu, dīvaini, jo ar draftiem Heat vispār diezgan labi iet, skautings labs... Varbūt neredzēja, ko varētu ņemt, tapēc atdeva...
Tikai, jācer, ka tie abi bračkas kopā spēs normāli atdoties spēlei, nevis tusēties pa Floridas pludmali, tā pat jau to jaunāko bračku nevienam tajā NBA nevajag, bet vecākais laikam visur šamo rausta līdzi..

     [+] [-]

, 2015-02-20 10:06, pirms 9 gadiem
Lakers arī kaut ko dabūja, vai vienkārši atdeva 1.kārtas izvēles tiesības?

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 10:25, pirms 9 gadiem
Visi treidi ir diezgan intrigejosi un saprotami, iznemot LAL, atdeva draftpiku un jauno Marshalu, bet preti nedabuja neko???

  +4 [+] [-]

, 2015-02-20 10:39, pirms 9 gadiem
Boxy rakstīja: Visi treidi ir diezgan intrigejosi un saprotami, iznemot LAL, atdeva draftpiku un jauno Marshalu, bet preti nedabuja neko???
Man kaut kā šķiet, ka te autors nedaudz saputrojies..domāju, ka tas draftpiks ir nevis NO leikeriem, bet kurš oriģināli ir piederējis leikeriem. Tulkojot "Lakers 1st round pick" nenozīmē, ka leikeri viņu atdeva, bet gan, ka tas piks ir piesaistīts leikeru bilancei. Bet varbūt arī kļūdos...

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 10:47, pirms 9 gadiem
Nedarbs rakstīja: Man kaut kā šķiet, ka te autors nedaudz saputrojies..domāju, ka tas draftpiks ir nevis NO leikeriem, bet kurš oriģināli ir piederējis leikeriem. Tulkojot "Lakers 1st round pick" nenozīmē, ka leikeri viņu atdeva, bet gan, ka tas piks ir piesaistīts leikeru bilancei. Bet varbūt arī kļūdos...
Pareizi saprati.

     [+] [-]

, 2015-02-20 12:27, pirms 9 gadiem
PHI izceļas kārtējo reizi atdodot labākos spēlētājus prom, pretī traumatisko McGee un Top5 protected no LAL un LAL stabili būs 5 sliktāko komandu skaitā šosezon.. Nesaprotu šo organizāciju, PHI būtu jāizslēdz no NBA.
DET - OKC - ļoti interesants darījums, pat nezinu kurš būs lielāks ieguvējs.
MIA - nez vai vajadzīgs darījums, uzskatu ka Dragičs tomēr ir stipri pārmaksāts, bet priekš šīs sezonas nav slikts variants.
PHO - nu vajadzēja jau tēmēt uz garo galu, vienīgais pozitīvais, labi picki.

  +3 [+] [-]

, 2015-02-20 12:50, pirms 9 gadiem
Winner of the night - OKC un Wiggins!

  +4 [+] [-]

, 2015-02-20 13:37, pirms 9 gadiem
OKC pastiprinājušies ar Enesu Kanteru, komandas starts ir kļuvis sabalanētāks, viennozīmīgi labāks par Kendriku.

MIA ar Dragiču iegūšanu ir kļuvuši spēcīgāki, beidzot labs kapātājs PG, cerams ar DW un CB viss būs kārtībā.

Bucks arvien pievilcīgāka komanda, nu jau trīs jaunie talanti viņiem.

Cerams Švedm atradīs laiku laukumā. HOU iespējas bija maz

Tomas Robinsons neveiksminieks atkal komandā ar spēcīgu PF

POR it kā labs Afflalo bet redzēs lā būs

Garneett atgriešanās uzdzen sentimentālas jūtas

76ers bez komentāriem.

Det arī ir ieguvēji drīzāk Jackson nav slikts

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 14:08, pirms 9 gadiem
yeah rakstīja: Visai pārsteidzoši, negaidīju, ka Dragičs aizies uz Heat, jā, klīda baumas, bet tam īsti neticēju, jo īsti nebija, ko dot pretī. Tāpat arī izbrīna, ka Suns atdeva Tomasu uz Bostonu, lai gan pretī dabūja Naitu.
Īsti nesaprotu ar kuru galu domā 76ers vadība... atdod labākos spēlētājus itkā tur būtu pilns ar zvaigznēm vienmēr. Atdeva Kārteru, ieguva PG no Rockets un Makgī, kurš ir ar astronomisku līgumu un niecīgu atdevi.
Ieguvēji šajos darījumos noteikti ir Heat, jo tur beidzot ir kārtīgs PG, kas varētu atbrīvot rokas Veidam, un pienest ieročus Bošam. Tāpat noteikti ir ieguvēji Bostona, kas ieguva spēlētāju, kas var samest daudz, un atdot piespēles, būs jauns komandas motors. Tāpat es uzskatu, ka ieguvēji ir Detroita, iegūstot Redžiju, jo te varētu būt Hārdena variants, jo tur viņš būs pirmā aizsargu opcija, es jūtu, ka tur kaut kas būs. Daļēji varētu vēl teikt, ka ieguvēji ir OKC, jo ieguva Kanteru, kas ir labs aizsardzības balsts, lai gan nācās atdot perspektīvo Redžiju, un arī Portlenda, kas ieguva samērā labu spēlētāju, kas nākot no soliņa var labi samest.
Nejauc McGee iekšā darījumā ar MCW.

McGee viņiem iedeva pa brīvu piemetot klāt 1. raunda piku, vnk lai kāds savāktu no McGee.

Savukārt, MCW tika atdots pret vēl vienu 1. raunda piku. Un tas gan smagi izbrīna. Augstu piku, staigājošu TD mašīnu, atdod pret kkādu piku, par kuru vēl neko neviens nezin.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 14:13, pirms 9 gadiem
Reaalais rakstīja: PHI izceļas kārtējo reizi atdodot labākos spēlētājus prom, pretī traumatisko McGee un Top5 protected no LAL un LAL stabili būs 5 sliktāko komandu skaitā šosezon.. Nesaprotu šo organizāciju, PHI būtu jāizslēdz no NBA.
DET - OKC - ļoti interesants darījums, pat nezinu kurš būs lielāks ieguvējs.
MIA - nez vai vajadzīgs darījums, uzskatu ka Dragičs tomēr ir stipri pārmaksāts, bet priekš šīs sezonas nav slikts variants.
PHO - nu vajadzēja jau tēmēt uz garo galu, vienīgais pozitīvais, labi picki.
Atceries, ka ja protected top5, nedabū šogad, tad nākamgad ir kaut kāds top9, un tad aiznākamgad top 13. Kkā tā. Un tas, ka LOL būs 5 sliktāko komandu sarakstā, nenozīmē, ka loterijā viņi var palikt 6.

Tev jau tagad Dragičs liekas pārmaksāts? Pagaidi tad nākamo sezonu, jeb precīzāk vasaru

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 14:48, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Atceries, ka ja protected top5, nedabū šogad, tad nākamgad ir kaut kāds top9, un tad aiznākamgad top 13. Kkā tā. Un tas, ka LOL būs 5 sliktāko komandu sarakstā, nenozīmē, ka loterijā viņi var palikt 6.

Tev jau tagad Dragičs liekas pārmaksāts? Pagaidi tad nākamo sezonu, jeb precīzāk vasaru
TU esi parliecinats,ka vins dabus dizi lielu ligumu? Vina griesti 10 mili gada.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 14:50, pirms 9 gadiem
Pēdējā diena "liekos" eiropiešus vairumā iztirgo

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 15:00, pirms 9 gadiem
Celtics iespējams ir lielākie uzvarētāji. Iegūst PG, kam ir super-izdevīgs līgums, stati var teikt tādi paši kā Dragic. Pie tam Thomas vidēji spēlē par 10 minūtēm mazāk šosezon nekā Dragic. Dragic vēlēsies 80-100 miljonu līgumu, kamēr Thomas šo un nākamās 3 sezonas saņems zem 30 miljoniem. Pie tam Heat atdeva 2 pirmā raunda pickus

Sākumā Bucks darījums likās nesaprotams, bet tagad laikam skaidrs, ka negribēja dot lielo līgumu Knight. MCW tomēr vēl 3 gadus par rookie samaksu.

  +3 [+] [-]

, 2015-02-20 15:44, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: TU esi parliecinats,ka vins dabus dizi lielu ligumu? Vina griesti 10 mili gada.
kāāā tad..10 mil
redzot kā tur mētājās ar to naudu
dragičs stabili atradīs komandu kura viņam max līgumu piedāvās..

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 15:54, pirms 9 gadiem
BlackMamba8 rakstīja: kāāā tad..10 mil
redzot kā tur mētājās ar to naudu
dragičs stabili atradīs komandu kura viņam max līgumu piedāvās..
Viņam ir spēlētāju izvēle, palikt heat uz vēl vienu sezonu vai ne pa 7.5 M. Ja Heat netiks play-off vai tiekot izkritīs pirmajā kārtā, viņam neviens vairāk par tiem pašiem 5 nedos. Un par ko tam bračkam ir 1.7 M ar es īsti nesaprotu, turklāt vēl uz trīs gadiem... Gan jau Heat vasarā izmaksās čalim naudiņu, lai tinas...

  +2 [+] [-]

, 2015-02-20 16:14, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Viņam ir spēlētāju izvēle, palikt heat uz vēl vienu sezonu vai ne pa 7.5 M. Ja Heat netiks play-off vai tiekot izkritīs pirmajā kārtā, viņam neviens vairāk par tiem pašiem 5 nedos. Un par ko tam bračkam ir 1.7 M ar es īsti nesaprotu, turklāt vēl uz trīs gadiem... Gan jau Heat vasarā izmaksās čalim naudiņu, lai tinas...
Gribi saderēt? Neatkarīgi no tā vai Heat tiek playoffos vai nē, Dragičš mazāk par 13 MIL nepelnīs nākamsezon! Jo īpaši jau uz jaunā TV līguma fona tur visi tūliņ pelnīs nēēēreāli daudz. Nav jau runa par spēlētāja reālo vērtību, es, piemēram, arī viņam kkādus 10 drošvien MAX iedotu, bet NBA vienmēr uzrodās kāds gudrītis, kas pārmaksā par spēlētāju un tad nezin, ko ar viņu, lai iesāk. Un, ja Heat tikko atdeva 2 pirmās kārtas pickus par viņu (un vasarā vēl Bošam MAX iedeva), tad viņu plānos noteikti neietilpst pārbūvēties! Viņi maksās par to, lai Heat spēlē labi un daudz maksās. Un Dragiču vaļā vairs arī nelaidīs.
Mana likme - 14 miljoni pirmajā gadā + tie 5-7 % klāt ar katru nākamo gadu!

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 16:33, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: TU esi parliecinats,ka vins dabus dizi lielu ligumu? Vina griesti 10 mili gada.
Es esmu pārliecināts, ka viņš tā nedomā. Tad, kad komandā nebija 3 maziņie, tad viņš bija ļoti labs. Redzēsim jau ko vēl parādīs atlikušajā sezonas gaitā.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 16:52, pirms 9 gadiem
Nedarbs rakstīja: Gribi saderēt? Neatkarīgi no tā vai Heat tiek playoffos vai nē, Dragičš mazāk par 13 MIL nepelnīs nākamsezon! Jo īpaši jau uz jaunā TV līguma fona tur visi tūliņ pelnīs nēēēreāli daudz. Nav jau runa par spēlētāja reālo vērtību, es, piemēram, arī viņam kkādus 10 drošvien MAX iedotu, bet NBA vienmēr uzrodās kāds gudrītis, kas pārmaksā par spēlētāju un tad nezin, ko ar viņu, lai iesāk. Un, ja Heat tikko atdeva 2 pirmās kārtas pickus par viņu (un vasarā vēl Bošam MAX iedeva), tad viņu plānos noteikti neietilpst pārbūvēties! Viņi maksās par to, lai Heat spēlē labi un daudz maksās. Un Dragiču vaļā vairs arī nelaidīs.
Mana likme - 14 miljoni pirmajā gadā + tie 5-7 % klāt ar katru nākamo gadu!
Nu, baigi pretargumenti tavam tekstam man nav... Bet baigi ceru, ka tev nav taisnība.. Neliekas kopā man Heat ar dragiču

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 18:04, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu, baigi pretargumenti tavam tekstam man nav... Bet baigi ceru, ka tev nav taisnība.. Neliekas kopā man Heat ar dragiču
Nu viņš jau pats izteicās, ka grib uz lielo pilsētu kādu, bet kad ap pēdējo eiropieti kāda komanda apbūvēta. Vienīgi Novickis nāk prātā.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 18:17, pirms 9 gadiem
Dragičš tak pats teicis, ka gribēja vainu LAL, NYK vai MIA vasarā.
Te nu vinš arī ir Hītos. Nekur tak projām neies. NU vismaz ne uz LAL. Neredzu iemeslu lai vinš ietu kkur citur vasarā..

un kas tās pa muļķibam, ka viņš max 10M gadā dabūs ? pagājšezon bija 3rd team all-nba.. stabili max dabūs (kgan nevajadzētu īsti).
šosezon jau arī nebija slikts, bet nu tas Fīniksas 3 aizsargu lineups nekam nederēja.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 18:26, pirms 9 gadiem
Vislielākais pārsteigums man bija Naita iazmainīšana.. Ļoti labi šosezon Milvokos kapāja.
Nezinu, mani MCW īsti nepārliecina. Rūkija sezonas stati jau bija iespaidīgi, bet tomēr nav pārliecības ka būs kautkāda baigā zvaizgne, laigan protams, Naits jau arī nebūtu bijis.
Bucks ieguvums noteikti būs aizsardzībā, tagad viss starta 5 (MCW-Midltons-Greek freak-Hensons-Zaza vai vienalga kas nāks centrā) ir vismaz 6-6 augums..
Uzbrukumā gan pakāsa savu šīs sezonas klouzeri. Nākotnē tas drošvien būs Jabari, bet šogad izskatās, ka vainu Midltons vai Giannis.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 18:32, pirms 9 gadiem
Un sixeri vispār....

No saviem 3 jaunajiem talantiem atstāj divus tos, kas jau tagad mokās ar traumām visulaiku. Noels izlaida visu pagājušo sezonu, Embīds vispar nav spēlējis, tikai tviterī sūdu dzen.
Visam pa virsu aizmaina arī KJ McDaniels, kuru no otrā raunda izvilka kā pārsteigumu, un arī viņu ņem un atdot pret neko..

Es pat nezinu kurš GM ir lielāks da*nis. Billijs Kings (Nets) vai Hinkijs(sixers). Abi ļoti ātri visu savām komandām mācēja sajāt.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 18:35, pirms 9 gadiem
mar4uks5 rakstīja: Celtics iespējams ir lielākie uzvarētāji. Iegūst PG, kam ir super-izdevīgs līgums, stati var teikt tādi paši kā Dragic. Pie tam Thomas vidēji spēlē par 10 minūtēm mazāk šosezon nekā Dragic. Dragic vēlēsies 80-100 miljonu līgumu, kamēr Thomas šo un nākamās 3 sezonas saņems zem 30 miljoniem. Pie tam Heat atdeva 2 pirmā raunda pickus

Sākumā Bucks darījums likās nesaprotams, bet tagad laikam skaidrs, ka negribēja dot lielo līgumu Knight. MCW tomēr vēl 3 gadus par rookie samaksu.
Man tā Tomasa maiņa ļoti patika.
Viņam varētu būt viens no vislabākajiem līgumiem visā NBA.. Ja viņu kāds laistu starta pieciniekā, tad stati būtu vēl iespaidīgāki.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 19:00, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Un sixeri vispār....

No saviem 3 jaunajiem talantiem atstāj divus tos, kas jau tagad mokās ar traumām visulaiku. Noels izlaida visu pagājušo sezonu, Embīds vispar nav spēlējis, tikai tviterī sūdu dzen.
Visam pa virsu aizmaina arī KJ McDaniels, kuru no otrā raunda izvilka kā pārsteigumu, un arī viņu ņem un atdot pret neko..

Es pat nezinu kurš GM ir lielāks da*nis. Billijs Kings (Nets) vai Hinkijs(sixers). Abi ļoti ātri visu savām komandām mācēja sajāt.
McDanielam 76eri gatavojās visu laiku dot pa vienas sezonas līgumiem, kas viņam apnika un paziņoja, ka nākošo tāpat neparakstīs.

MCW variantu arī neizprotu.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-20 19:01, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Man tā Tomasa maiņa ļoti patika.
Viņam varētu būt viens no vislabākajiem līgumiem visā NBA.. Ja viņu kāds laistu starta pieciniekā, tad stati būtu vēl iespaidīgāki.
SAC viņš sāka ļoti bieži. Un nekas ūber, kā parasti 20 punktu metējs arī nebija.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 19:28, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: SAC viņš sāka ļoti bieži. Un nekas ūber, kā parasti 20 punktu metējs arī nebija.
Tomasa lielākais mīnuss ir 5'9 augums. Aizsardzibā sagādā problēas.

Pagājušogad Kingos jau stati bija tādi paši kā Irvingam Klīvlendā. Tikai viens redz 'superstārs' bet otrs 'nedaudz virs vidējā līmeņa' spēlētājs. Abiem viņiem ir problēmas aizsardzībā, un tikai auguma trūkuma dēļ vien, es domāju, ka Tomass tā arī īsti nekad netiks starta pieciniekos, bet gan būs kā 6th man, turklāt sasodīti labs.
1 2 38 komentāri