Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings saņem 25 tūkstošu sodu par necenzētu leksiku ar ''Cavaliers'' fanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ērvings saņem 25 tūkstošu sodu par necenzētu leksiku ar ''Cavaliers'' fanu
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) informējusi, ka tā piemērojusi 25 tūkstošu dolāru sodu Bruklinas ''Nets'' spēlētājam Kairijam Ērvingam, kurš mačā pret Klīvlendas ''Cavaliers'' lietoja necenzētu leksiku sarunā ar kādu Klīvlendas fanu.

Covid-19 saslimšanas un savainojumu dēļ Bruklinas ''Nets'' bija spiesta mainīt lēmumu neiesaistīt tās sastāvā Kairiju Ērvingu, kurš pirms sezonas atteicās vakcinēties pret Covid-19, kas tika noteikta par obligātu Ņujorkā arīdzan sportistiem. Tas nozīmēja, ka Ērvings var spēlēt vienīgi izbraukuma mačos, bet ne Bruklinā un arī Sanfrancisko, kas arī noteica obligātu vakcināciju sportistiem.

Ērvings laukumā devies piecos mačos, kuros vidēji laukumā pavadījis 34.4 minūtes un kurās vidēji guvis 22 punktus, atdevis 5.4 rezultatīvas piespēles un izcīnījis piecas atlēkušās bumbas zem groziem. Zaudējumā pret Klīvlendas ''Cavaliers'' ar 107:114 naktī uz otrdienu otrās ceturtdaļas beigās Ērvings pārmija asus vārdus ar kādu no faniem, sakot, ka tie joprojām nenovērtē, ka spēlētājs Klīvlendai sagādājis pagaidām vienīgo NBA titulu.

Izgājiens basketbolistam maksājis 25 tūkstošus dolārus - tādu sodu Ērvingam piemērojusi līga. Nākamo spēli Bruklina aizvadīs naktī uz sestdienu, kad izbraukumā spēkosies pret Sanantonio ''Spurs''. Austrumu konferencē ''Nets'' ar 28 uzvarām 44 spēlēs ieņem trešo vietu.

     [+] [-]

, 2022-01-21 11:27, pirms 2 gadiem
Būtu forši ,ja arī pievienotu video ar šādām epizodēm