Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stademairu uz īsu brīdi aiztur par meitas fizisku aizskaršanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Stademairu uz īsu brīdi aiztur par meitas fizisku aizskaršanu
Amare Stademairs. Foto: AFP / Scanpix

ESPN vēsta, ka svētdien Maiami par savas meitas fizisku aizskaršanu policijas iecirknī pabijis bijušais NBA spīdeklis Amare Stademairs. Pats 40 gadus vecais bijušais sportists svētdien savā sociālajā tīklā šāda fakta esamību noliedzis.

ESPN vēsta, ka svētdien uz brīdi par savas meitas fizisku aizskaršanu aizturēts ticis bijušais dažādu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu spēlētājs Amare Stademairs. Maiami vienā no policijas iecirkņiem Stademairs pavadījis īsu brīdi, vēlāk tiekot atbrīvots pret 1500 dolāru lielu samaksu.

Pēc policijā esošā ziņojuma noprotams, ka Stademairs fiziski aizskāris vienu no savām meitām pēc tam, kad atvase izturējusies necienīgi pret savu māti telefona sarunā. Tobrīd abas meitas - 14 un 17 gadus vecas - atradās pie bijušā NBA basketbolista. Stademairs meitai iesita pa žokli, izraisot asiņošanu. Cietusī meita uzreiz esot sazinājusies ar māti, kas devusies uz Stademaira mājām pakaļ savām atvasēm.

Kad notikumu vietā ieradusies policija. Stademairs esot teicis, ka viena no meitām esot sabēdājusies pēc tam, kad viņš uz to sabļāvis par necienīgu rīcību un melošanu. Vēlāk Stademairs izvēlējies tiesības klusēt. Svētdienas vakarā savā ''Instagram'' kontā bijušais basketbolists noliedzis šāda fakta esamību.

''Nekad nespēju iedomāties kādu aizskart, īpaši jau savu meitu. Es respektēju, aizstāvu un mīlu savu ģimeni,'' spēlētājs paudis savā paziņojumā.

Amare Stademairs NBA karjeras laikā pārstāvējis tādas komandas kā Fīniksas ''Suns'', Ņujorkas ''Knicks'', Dalasas ''Mavericks'' un Maiami ''Heat''. Basketbolista karjeru viņš noslēdza Izraēlā. 2002./2003. gada sezonā Stademairu atzina par NBA gada labāko debitantu un viņš sešas reizes tika izvēlēts Visu Zvaigžņu spēlei.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...