Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Porziņģa krekli tiek izpirkti, tirgotāji sarosās

Porziņģa krekli tiek izpirkti, tirgotāji sarosās
Kristaps Porziņģis
Foto: MSG Photos, Getty Photos / nba.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" basketbolista Kristapa Porziņģa 29+11 izraisa latvieša kreklu pirkšanas bumu. "New York Daily News" informē, ka NBA.com vietnē šie krekli nav pieejami, savukārt sporta preču mazumtirdzniecības veikalu gigants sola palielināt Porziņģa kreklu krājumu.

"Modell" interneta veikalā trešdien latvieša krekli tika izpirkti, veikalā pie "Madison Square Garden" bija palikuši tikai deviņi eksemplāri, taču krājumi tiek atjaunoti, informē šīs kompānijas pārstāvis. "Ņujorkas veikalos patlaban mums kopumā ir 40 Porziņģa krekli. Ceļā uz interneta veikalu ir ļoti labs daudzums kreklu, veikalā blakus "Madison Square Garden" drīz būs ļoti, ļoti liels skaits," atklāj tirgotāju pārstāvis Deivs Brauns. "No nākamās trešdienas "Modell" veikalos viņa kreklu skaits četrkāršosies. Pēc uzvaras [18. novembrī] šīs nedēļas pārdošanas apjoms jau kļuva vienāds ar visu pārdoto iepriekšējā nedēļā. Tagad tas ir visvairāk pārdotais "Knicks" krekls."


NBA debitants Kristaps Porziņģis pirmajās 11 spēlēs demonstrēja pārsteidzoši labu un stabilu sniegumu, apgāžot skeptiķu prognozes par grūtībām ar iejušanos planētas spēcīgākajā līgā. Taču savā 12. spēlē, Latvijas valsts 97. jubilejā, jaunais latvietis parādīja superzvaigznes cienīgu sniegumu: 31 minūte, 29 punkti (2p - 8/15, 3p - 2/2, 1p - 7/7) un 11 atlēkušās bumbas. "Madison Square Garden" skatītāji cēlās kājās, skandēja latvieša uzvārdu un pēc uzvaras devās pirkt Porziņģa kreklus.

Konstatēts, ka NBA.com interneta veikala "Knicks" sadaļā Porziņģa krekls nav nopērkams. "Nevaru atklāt detaļas, taču mums ir plāns kreklu tirdzniecības jautājumā. Dialogs notiek, un tagad tas kļuvis agresīvāks," norāda Porziņģa aģents Endijs Millers, kurš īsti nezina, kā līga organizē spēlētāju kreklu pārdošanu, taču pēc pirmajām veiksmīgajām spēlēm Porziņģis pauž gandarījumu par fanu entuziasmu kreklu pirkšanā.

Izmantotie resursi:
nydailynews.com


, 2015-11-19 12:28, pirms 9 gadiem
Ne bez iemesla un tas priecē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-19 12:39, pirms 9 gadiem
Knicks lapā piedāvā tikai Carmelo kreklu, NBA par biznesu nemaz nedomā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-19 12:46, pirms 9 gadiem
Kam te kas pietrūkst

Pērc nost: Shop online Gallery - Buy for unbeatable low...
, 2015-11-19 12:47, pirms 9 gadiem
Knicks būtībā ir tikai Melo, KP un co. Kurš dīvainis gribēs Aflalo kreklu!? Vai Lopeza? It's Melo and Zinger all the way, baby!
, 2015-11-19 12:51, pirms 9 gadiem
un tagad visi tie pamuļķi, kas drafta dienā Porziņģi izsvilpa, staigās viņa maikās amīšu loģika - neesmu redzējis, noteikti spēlēt nemāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-19 12:55, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: un tagad visi tie pamuļķi, kas drafta dienā Porziņģi izsvilpa, staigās viņa maikās amīšu loģika - neesmu redzējis, noteikti spēlēt nemāk.
Tas jau cilvēku sugai raksturīgi, ne tikai jeņķiem
, 2015-11-19 12:57, pirms 9 gadiem
Redneck rakstīja: tikai nevajag, eiropā tas pats ir...
Latvijā tas toč tā nav. Kad mums pievienojas kāds leģionārs tad komenti ir tādi "Šitas labs" "Ļoti labs players" utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-19 13:24, pirms 9 gadiem
Populārākais komentārs amerikāņu saitos:

"Vai atceraties drafta dienu, kad visi Porziņģi izsvilpa? Tagad visi viņu ceļ debesīs."
, 2015-11-19 13:30, pirms 9 gadiem
DIez cik liela ir ta piramida ar naudas izmaksam cik katrs nopelna?Kristaps,Razotaji un pasi NBA .
, 2015-11-19 13:41, pirms 9 gadiem
Man liekas, kaut kur plašajā Amerikā kaut kur dziļi, dziļi skapī kādam mētājas kādreiz, sen, sen iegādāts oficiālais Andra Biedriņa krekls.
, 2015-11-19 13:46, pirms 9 gadiem
M rakstīja: Man liekas, kaut kur plašajā Amerikā kaut kur dziļi, dziļi skapī kādam mētājas kādreiz, sen, sen iegādāts oficiālais Andra Biedriņa krekls.
ar koka pēdām bonusā
, 2015-11-19 13:50, pirms 9 gadiem
M rakstīja: Man liekas, kaut kur plašajā Amerikā kaut kur dziļi, dziļi skapī kādam mētājas kādreiz, sen, sen iegādāts oficiālais Andra Biedriņa krekls.
Viņiem drusku citādāk - tiklīdz nevajag, tā prom uz Getto visu, arī šādas maikas. Nav kā pie mums - līdz pensijai tādas lietiņas glabājam.
, 2015-11-19 14:03, pirms 9 gadiem
Rotšilda banka valda pār NBA
, 2015-11-19 14:06, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Viņiem drusku citādāk - tiklīdz nevajag, tā prom uz Getto visu, arī šādas maikas. Nav kā pie mums - līdz pensijai tādas lietiņas glabājam.
Tik traki jau arī nav. Šāds liktenis parasti piemeklē to spēlētāju kreklus, kuri ir nodevuši vai piekāsuši savu komandu un fanus, pārejot uz konkurentu komandu. Cik zinu - Andris jau nevienam fanam sirdi nesalauza - vienkārši sāka sū..gi spēlēt un viss. Līdz ar to, nedomāju, ka tas ir izraisījis mežonīgas fanu dusmas un kreklu izmešanu/dedzināšanu, kā piemēram, kad Lebrons no Cavs pārcēlās uz Heat. Tad gan varēja izveidot atsevišķu izgāztuvi tieši Lebrona Cavs krekliem...
, 2015-11-19 14:11, pirms 9 gadiem
Dinamo krekli tiek izpirkti, tirgotāji sarosās
, 2015-11-19 14:25, pirms 9 gadiem
pleesonja rakstīja: Dinamo krekli tiek izpirkti, tirgotāji sarosās
Vēl vairāk būs sprāgušu ēzeļu ausis ar dinamo simboliku - daudz mājas spēļu gaidāms, ar samosvaliem jau ved uz Arēnas letēm no bijušās PSRS
, 2015-11-19 14:26, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: Tik traki jau arī nav. Šāds liktenis parasti piemeklē to spēlētāju kreklus, kuri ir nodevuši vai piekāsuši savu komandu un fanus, pārejot uz konkurentu komandu. Cik zinu - Andris jau nevienam fanam sirdi nesalauza - vienkārši sāka sū..gi spēlēt un viss. Līdz ar to, nedomāju, ka tas ir izraisījis mežonīgas fanu dusmas un kreklu izmešanu/dedzināšanu, kā piemēram, kad Lebrons no Cavs pārcēlās uz Heat. Tad gan varēja izveidot atsevišķu izgāztuvi tieši Lebrona Cavs krekliem...
Nē, ne jau ļaunprātīgu iznīcināšanu domāju, vnk nav krājēji - kas lieks, to prom. Pirmkārt, Biedriņš vairs nespēlē, otrkārt, spēlē Karijs, treškārt, tādas formas (pat krāsas) vnk vairs neeksistē. Faktiski, neredzu iemeslu tādu turēt skapī priekš parasta amīša (lai arī šķībacainā). Jā, man glabājas goda atvilknē, bet tas citādāk - daudz latviešu jau NBA nespēlē, kaudzīte nekrājas
, 2015-11-19 14:27, pirms 9 gadiem
, 2015-11-19 14:32, pirms 9 gadiem
Redneck rakstīja: Loģiski, tomēr ir pārsteidzis NBA ar savu ātro iejušanos NBA un normālo sniegumu
Tikai NBA? Tevi ne?
Ute Tu pretīgā. Lielākais skeptiķis okeāna šajā pusē biji jau no paša sākuma.
Nebūs TOP4 picks.
Nav piemērots NBA basketbolam.
Nespēs iejusties.
Nedabūs minūtes.
Aizsardzībā vājš būs.

Katrā rakstā, kur bija aprakstīta kāda amīša kritika Porziņģa virzienā, Tu vienmēr biji klāt un aizstāvēji to kritiķi, noniecinot Kristapu.
Ute ar dubultajiem standartiem tagad nopircis arī kažociņu, kuru pēc vajadzības var apmest uz otru pusi.
, 2015-11-19 14:40, pirms 9 gadiem
Nu jau par vēlu KP kreklu pirkt... Tas bija japērk pēc drafta, kad spēle neietekmēja cenas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-19 15:14, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu jau par vēlu KP kreklu pirkt... Tas bija japērk pēc drafta, kad spēle neietekmēja cenas
tagad spēle ietekmēs pieejamo kreklu dizainus - caur amerikāņiem varēs tikt pie autentiskajām, hardwood un all-star džersijām
, 2015-11-19 15:34, pirms 9 gadiem
Redneck rakstīja: ezītim mēsli galvā laikam....nekad neesmu bijis pret KP, es biju tikai piesardzīgs izsakoties par viņu, piemēram, ka gadīsim ar kuru numuru draftēs vai pāreja no eiropas uz NBA stilu varētu prasīt laiku un tas varētu ietekmēt viņa minūtes....Piedod ja tev galva nestrādā teksta konteksta saprašanā, laikam esi viens no tiem, kuriem eksistē psrs domāšana - ja nebļauj pilnā rīklē, ka atbalsti, tad noteikti esi pret....
Jā, jā, iemet vēl spārnoto frāzi - Es biju reālists. Tirsā Jūs visus reālistus un piesardzīgos. Tu Porziņģim neticēji! Tu biji tieši tāds pats, kā tie ūjinātāji drafta cermonijā. Bet tagad viens no pirmajiem nokomentē "Pārsteidza NBA". Nebūtu pārsteidzis, tagad droši vien visiem sejā bāztu"Es tak teicu! Muļķi Jūs visi..."
Piesardzīgs?!?! Tie ir mūsu sportisti. Mūsu labākie sportisti. Vajag ticēt viņiem, nevis piekrist nebijušajiem Karmelo komentāriem, ka KP mums neder.
, 2015-11-19 16:28, pirms 9 gadiem
nesaprotu pēdējo teikumu, bet ja kāds procents tiek arī Kristapam tad tas ir apsveicami. Vienīgi ja visus kreklus notirgos, vai pašam kāds paliks ko vilkt uz spēli?
, 2015-11-19 19:24, pirms 9 gadiem
Aleluja! Es nopirku sezonas sākumā. Runā kā dārgāki tagad būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Jons Valančūns. Foto: AP/Scanpix
4

ESPN: lietuviešu centrs Valančūns vienojies ar "Wizards" par trīs gadu līgumu

LETA--ESPN. Lietuviešu centra spēlētājs Jons Valančūns vienojies ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Vašingtonas "Wizards" par trīs gadu līgumu, vēsta ESPN.
Pols Džordžs. Foto: AP/Scanpix
6

Džordžs gredzena meklējumus turpinās Filadelfijā, tiekot pie maksimālā līguma

34 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Pols Džordžs karjeru turpinās Filadelfijas ''76ers'', ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.
Džons Blērs Bikerstafs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix
5

''Pistons'' trenera amatā izraugās ''Cavaliers'' atlaisto Bikerstafu

ESPN ziņo, ka par nākamo Detroitas ''Pistons'' galveno treneri kļūs Džons Blērs Bikerstafs, kuru pēc 2023./2024. gada sezonas atlaida Klīvlendas ''Cavaliers''. Puses vienojušās par piecu gadu līgumu.