Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gafordam 40 miljoni trīs gados; Herteram 65 miljonu līgums Atlantā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Gafordam 40 miljoni trīs gados; Herteram 65 miljonu līgums Atlantā
Kevins Herters pēc uzvaru nesošā tālmetiena veikšanas. Foto: Eric Gay/AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas dienu pirms jaunās sezonas sākumā aktīvi pagarināja līgumus ar jaunajiem spēlētājiem. Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" uz trīs gadiem pagarināja līgumu ar centra spēlētāju Danielu Gafordu, bet Kevins Herters tika 65 miljonu līguma pagarinājuma no Atlantas "Hawks".

# Vašingtonas "Wizards" panākusi vienošanos ar Danielu Gafordu, kurš NBA karjeru iesāka Čikāgas "Bulls" komandā, bet aizvadītajā sezonā tika aizmainīts uz "Wizards". Centra spēlētājs ticis pie trīs gadu līguma pagarinājuma, kura laikā tiks pie 40,2 miljoniem dolāru. "Bulls" rindās aizvadītajā sezonā viņš nospēlēja 31 spēli, tiekot vidēji pie 4,7 punktiem un 3,3 atlēkušajām bumbām, bet, nonākot Vašingtonā, viņš guva vidēji 10,1 punktu, izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,8 metienus.

# Aizvadītās sezonas Austrumu konferences fināliste Atlantas "Hawks" 2018. gada draftā ar kopējo 19. izvēli draftēja Kevinu Herteru. Universālais spēlētājs sevi pierādījis, tādējādi tiekot pie līguma pagarinājuma. Līgums pagarināts uz četriem gadiem, kuru laikā viņš nopelnīs 65 miljonus dolāru. Aizvadītajā sezonā viņam vidēji 11,9 punkti un 3,5 rezultatīvas piespēles.

# Fīniksas "Suns", kas nespēja vienoties ar Deandrē Eitonu, pagarinājusi līgumu ar aizsargu Lendriju Šametu. Aizsargs, kurš aizvadīto sezonu pavadīja Bruklinas "Nets" un guva vidēji 9,3 punktus, pagarinājis līgumu ar "Suns" uz četriem gadiem, kuru laikā nopelnīs 43 miljonus dolāru. Jāpiemin, ka "Suns" viņu ieguva maiņas darījumā aizvadītajā starpsezonā.

# NBA čempione Milvoki "Bucks" piedāvājusi divu gadu līguma pagarinājumu bijušajam Memfisas "Grizzlies" spēlētājam Greisonam Alenam. Spēlētājs, kurš komandai maiņas darījuma rezultātā pievienojās vasarā, piekritis šim piedāvājumam, kas viņa ļaus nopelnīt 20 miljonus dolāru. 2018. gada draftā viņš tika izvēlēts ar kopējo 21. numuru.

     [+] [-]

, 2021-10-19 14:05, pirms 3 gadiem
priecē, ka Vašingtonā spēj saskatīt Gaforda potenciālu. Attiecīgais līgums liek domāt, ka viņš komandā būs pamatcentrs

     [+] [-]

, 2021-10-19 14:34, pirms 3 gadiem
Iepriekšējos gados vislaik teica, ka Braients būs 1. centrs. Tagad pēc traumas tiešām vairs nebūs. Tagad cīnīsies ar Harelu par 2.centra nummuru. Gaffords tiešām sevi labi pierādija. Līgums arī normāls priekš Centra. Nesaprotu kāpēc Buļļi aizmainīja abus jaunos centrus prom. Es saprastu vienu vēl. kārteru. Un pie tam Gaffordu gandrīz par baltu velti. Gaffords būtu ļoti noderējis viņiem 2. centra pozīcijā. Tagad viņiem tur nekā nopietna nav. Man patīk, ka WSH komandā ir diezgan nopietna konkurence visās pozīcijās. Kas dažu mēnešu laikā nepaliks rotācijā, to var arī aizmainīt.

     [+] [-]

, 2021-10-19 15:33, pirms 3 gadiem
Nevar vienoties ar Aytonu,bet Šametam iedod 4/40+

     [+] [-]

, 2021-10-19 17:06, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nevar vienoties ar Aytonu,bet Šametam iedod 4/40+
Salīdzināji 10M līgumu ar 30M līgumu.

10M tā ir parasta norma.

     [+] [-]

, 2021-10-19 20:23, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Salīdzināji 10M līgumu ar 30M līgumu.

10M tā ir parasta norma.
Mēs jau nezinam ko Aytonam Sārvers negribēja dot.Max summu vai tomēr max termiņu.
10 mil tomēr ir 10 mil ja komandā tev jau uz nākošajām sezonām komandā zem līguma ir Bukers,Cp3 un Bridžes.Nākošgad Bukeram liekas jau var dot līgumu nākošo un noteikti tas nebūs mazāks par esošo.Ja Sārvers ir tik cheap cik ir ziņots,tad 10 mil ir pat ļoti daudz.