Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maksīls nepagarinās līgumu ar "Pistons"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Maksīls nepagarinās līgumu ar "Pistons"
Džeisons Maksīls
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Detroitas ''Pistons'' spēka uzbrucējs Džeisons Maksīls neizmantos iespēju līdz 31. oktobrim pagarināt savu līdzšinējo līgumu ar Detroitas komandu, kas nozīmē, ka nākamvasar viņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

''Komandas vadība ir paudusi savu lēmumu, ka Džeisons ir viena no kluba panākuma atslēgām. Tomēr mūsu domas dalās pie mana klienta vērtības,'' izteicās spēlētāja aģents Ričards Katzs.

Pavisam nesen ASV presē izplatījās informācija, ka ''Pistons'' Maksīlam gatavi piedāvāt jaunu trīs gadu līgumu (pēc sistēmas 3+1) par kopējo summu 15 miljoniem ASV dolāru. Acīmredzot spēlētājs un viņa aģents nav apmierināts ar jaunā līguma nosacījumiem.

''Viņš mīl Detroitu un tur jūtas ļoti komfortabli, tomēr mēs izlēmām nogaidīt un pavērot turpmāko notikumu attīstību,'' sacīja Katzs, norādot, ka ļoti veiksmīgas sezonas gadījumā viņa klients varētu tikt pie daudz vērtīgāka līguma no kādas citas līgas komandas.

Izmantotie resursi:
mlive.com

     [+] [-]

, 2008-10-19 13:13, pirms 16 gadiem
manuprāt vina agentam ir taisnība, vins ir mazliet vērtīgāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 14:46, pirms 16 gadiem
Maxils r daudz vertigaks ...!