Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Serhio Rodrigess plāno atgriezties NBA

Serhio Rodrigess plāno atgriezties NBA
Serhio Rodrigess (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" saspēles vadītājs un Spānijas izlases spēlētājs Serhio Rodrigess šovasar plāno atgriezties Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), vēsta "Yahoo! Sports". Pēdējo reizi spānis NBA spēlēja 2010. gadā.

Daudzi NBA komandu pārstāvji uzskata Rodrigesu par ļoti labu otro saspēles vadītāju, kurš laukumā var pavadīt ilgu spēles laiku. Lai turpinātu karjeru ASV, būs nepieciešams samaksāt Madrides komandai izpirkuma summu, taču tas netiekot uzskatīts par lielu šķērsli.

Neskatoties uz to, ka Rodrigess un "Real" pašlaik cīnās par Spānijas čempiontitulu, basketbolista pārstāvji jau ir sazinājušies ar vairākām NBA komandām, lai saprastu klubu ieinteresētību spāņa pakalpojumos, kurš pēdējās piecas sezonas aizvadījis Spānijā.

29 gadus vecais basketbolists pagājušajā sezonā tika atzīts par Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju, bet šajā sezonā tika pie Eirolīgas čempiontitula, savukārt pirms diviem gadiem kļuva par ACB līgas čempionu. Tāpat spānis kopā ar "Real" trīsreiz izcīnījis gan Spānijas Karaļa kausu, gan Superkausu, bet 2013. - 2014. gada sezonā Rodrigess ieguva balvu kā labākais ACB līgas piespēlētājs.

2006. gada NBA draftā Rodrigesu ar kopējo 27. numuru izvēlējās Portlendas "Trail Blazers", bet četru sezonu laikā spānis paspēja pārstāvēt arī Sakramento "Kings" un Ņujorkas "Knicks". 2008. - 2009. gada sezonā Rodrigess piedalījās 80 regulārās sezonas spēlēs, vidēji katrā gūstot 4,5 punktus, atdodot 3,6 rezultatīvas piespēles un izcīnot 1,6 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-20 03:35, pirms 9 gadiem
shituasi bigi labi met :

     [+] [-]

, 2015-06-20 07:34, pirms 9 gadiem
Ādolfs tāpat labāk met!