Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Klīvlendas atbrīvotais Lavs pievienojas Maiami "Heat"

Emils Ozerinskis

Klīvlendas atbrīvotais Lavs pievienojas Maiami "Heat"
Kevins Lavs. Foto: AP/Scanpix

Pēc astoņām ar pusi Klīvlendas "Cavaliers" rindās pavadītām sezonām Kevins Lavs pārcēlies uz Maiami "Heat". Pēc šķiršanās no Ohaio komandas, spēka uzbrucējs lēmis par pārcelšanos uz Floridu.

34 gadus vecais amerikāņu basketbolists Kevins Lavs pēc atsēdināšanas uz rezervistu soliņa kļuva par vienu no brīvo spēlētāju tirgū nonākušajiem basketbolistiem, pēc vienošanās šķirties no Klīvlendas, kurā Lavs nonāca 2013. gadā pēc Lebrona Džeimsa vēlēšanās. Klīvlenda apmaiņā pret Lavu uz Minesotas "Timberwolves" aizmainīja togad ar pirmo numuru draftēto Endrī Viginsu.

Interesanti, ka Lavs par savu nākamo komandu izvēlējies Maiami "Heat", kuru Džeimss pārstāvēja starp diviem Klīvlendas periodiem. Otra pretendente uz Lava pakalpojumu iegūšanu bija Filadelfijas "76ers".

Šosezon Lavs aizvadīja pusi no Klīvlendas "Cavaliers" regulārās sezonas spēlēm. 41 mačā spēka uzbrucējs trīs reizes devās sākumsastāvā, gūstot 8,5 punktus, izcīnot 6,9 atlēkušās bumbas un izdarot 1,9 rezultatīvas piespēles.

Klīvlendas "Cavaliers" ar 38 uzvarām ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, kamēr Maiami "Heat" vienībai 32 panākumi dod septīto pozīciju.

     [+] [-]

, 2023-02-19 22:07, pirms 2 gadiem
Lebrona pēdas 😅😁 nākamgad uz lakers