Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Joprojām nav zināms, kad Rouzs varētu atgriezties laukumā

Joprojām nav zināms, kad Rouzs varētu atgriezties laukumā
Deriks Rouzs
Foto: AP/Scanpix

Pagājušās Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas MVP Deriks Rouzs ceturtdien nepiedalīsies komandas treniņā, jo joprojām atlabst no kreisās kājas īkšķa traumas. Čikāgas "Bulls" galvenais treneris Toms Tibedo izteicies, ka komanda uzmanīgi izvērtēs visus apstākļus pirms atļaus Rouzam atgriezties laukumā.

23 gadus vecais aizsargs otrdien izlaida otro spēli pēc kārtas, tomēr "Bulls" vienībai tas netraucēja izcīnīt uzvaru pār Fīniksas "Suns" vienību ar 118:97.

"Tas varētu notikt tuvāko dienu laikā," tā izteicās Tibedo, kad tika izjautāts par to, kad Rouzs varētu atgriezties laukumā. "Mēs uzmanīgi sekosim līdzi tam, kā viņš atlabst. Ar katru dienu viņš jūtas arvien labāk. Viņš ceturtdien netrenēsies, jo viņam tiks veiktas vairākas procedūras. Pēc tam mēs sekosim līdzi tam, vai viņš jutīsies labāk."

Rouzs, kurš pēdējo divu sezonu laikā divas spēles pēc kārtas nebija izlaidis, aprakstīja sāpes, kas jūtamas pirkstā, ar atzīmi "seši vai septiņi 10 baļļu skalā". "Bulls" nākamo maču aizvadīs piektdien, kad tiksies ar Klīvlendas "Cavaliers".
Toms Tibedo nevēlējās izteikt nekādas prognozes par to, vai Rouzs varētu iziet laukumā mačā pret Klīvlendu un rūkiju Kairīju Īrvingu.

"Viņam jau iepriekš ir bijušas problēmas ar kājas pirkstu, tādēļ mēs nevēlamies riskēt ar to, ka viņš varētu iedzīvoties atkārtotā savainojumā, tādēļ būsim piesardzīgi. Ja viņš jutīsies labi pēc procedūrām, tad viņš spēlēs."
Rouzs kreisās kājas īkšķi savainoja 10. janvāra mačā pret Minesotas "Timberwolves".
Eksplozīvais aizsargs šajā sezonā vidēji mačā gūst 20.8 punktus un atdod 8.7 precīzas piespēles saviem partneriem, palīdzot "Bulls" vienībai iekrāt 13 uzvaras 16 aizvadītajos mačos.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2012-01-19 13:58, pirms 13 gadiem
nozimigs players buļiem

 +15 [+] [-]

, 2012-01-19 14:12, pirms 13 gadiem
duum rakstīja: nozimigs players buļiem
No shit Sherlock!

  -2 [+] [-]

, 2012-01-19 18:44, pirms 13 gadiem
Veids ar šodien nespēlēs, un LBJ laikam ar apslimis, cerams, ka spēlēs...

     [+] [-]

, 2012-01-19 23:25, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Veids ar šodien nespēlēs, un LBJ laikam ar apslimis, cerams, ka spēlēs...
cerams ka LBJ nespēlēs