Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA: Runā, ka... Džeksonu var aizmainīt vēlreiz

Juris Miņins
Juris Miņins

NBA: Runā, ka... Džeksonu var aizmainīt vēlreiz
Stīvens Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Stīvens Džeksons, kuru pirms divām dienām no Goldensteitas "Warriors" aizmainīja uz Šarlotes "Bobcats", šajā sezonā varētu piedzīvot vēl vienu komandas maiņu, īsi pirms maiņu perioda beigu datuma.

Džeksonu aizmainīs otrreiz?
Kā raksta vairāki Ziemeļamerikas basketbola eksperti, fakts, ka Stīvens Džeksons, pretēji pirms tam izteiktajām prognozēm, no "Warriors" vienības aizgāja tik agri, nozīmē to, ka Džeksons šajā sezonā komandu varētu mainīt vēlreiz. Līgas noteikumi paredz, ka Džeksonu atkal varēs mainīt pēc 16. janvāra.
Jāpiebilst, ka pavisam nesen Klīvlendas "Cavaliers" (arī šī komanda izrādīja interesi par spēlētāju) uzbrucējs Lebrons Džeimss paziņoja, ka ir Stīvena Džeksona fans: "Esmu liels viņa fans, uzskatu, ka Džeksons ir spēlētājs, kurš noderētu mūsu komandai, noteikti noderētu. Es ļoti ceru un gaidu, kad viņš pievienosies komandai."

"Nuggets" izrāda interesi par Aiversonu
Denveras "Nuggets" treneris Džordžs Karls paziņoja, ka viņa vadītā komanda interesējas par iespēju no jauna savās rindās redzēt Alenu Aiversonu: "Mēs par to aktīvi domājam. Taču galvenā problēma ir nevis attieksme vai blakuslietas, bet savainojumi. Tajs Lavsons, piemēram, pašlaik ir savainots. Viņš mūsu komandai piedod ātrumu un asumu, tāpēc mums ir jāmeklē līdzīga stila spēlētāji."
Atgādināsim, ka Alens Aiversons Denverā jau ir spēlējis, taču vēlāk tika aizmainīts uz Detroitas "Pistons". Pirms šīs sezonas "The Answer" (Aiversona iesauka – aut.) noslēdza līgumu ar Memfisas "Grizzlies", taču, nespējot samierināties ar rezervista lomu, pēc trim aizvadītām spēlēm komandu pameta. Pašlaik par spēlētāju izrāda interesi arī Ņujorkas "Knicks" komandu.

Edijs Karijs laukumā var atgriezties jau šonakt
Ņujorkas "Knicks" centrs Edijs Karijs, kurš pašā pirmajā pirmssezonas treniņnometnes dienā guva kājas savainojumu, jau šajā naktī, spēlē pret Indianas "Pacers", varētu atgriezties laukumā. Spēlētājs jau apmēram nedēļu piedalās treniņos un, kā uzskata komandas ārsti, varētu būt gatavs piedalīties spēlēs. Atgādināsim, ka pirms savainojuma gūšanas Karijs bija izslēgts no komandas par pārlielku lielo liekā svara uzkrāšanu. Kā vēsta Ziemeļamerikas žurnālisti, pašlaik tā vairs nav problēma.

Eliss komentē savus izteikumus
Goldensteitas "Warriors" rezultatīvākais spēlētājs Monta Eliss beidzot plašākam lokam ir komentējis savus pēdējā laika asos izteikumus: "Es saprotu, ka tas ko es saku, daudziem nepatīk, tas ir pārāk asī, taču tas ir tas ko pašlaik es jūtu. Piederība komandai? Es jau treniņnometnes laikā teicu – esmu "kareivis", ko vēl jūs no manis gribat?"
Jāpiebilst, ka rītdien spēlētāja aģents un komandas vadība sēdīsies pie galda, lai runātu par Elisa nākotnes perspektīvām komandā, taču pats spēlētājs izsakās, ka viņu tas maz uztrauc: "Protams, pastāv iespēja, ka tikšu aizmainīts, taču tāda iespēja pastāv vienmēr. Es nepievēršu tam lielu vērību."

Nočioni netiks mainīts
Pretēji nesen izskanējušajai informācijai, Sakramento "Kings" netaisās aizmainīt argentīniešu uzbrucēju Andreasu Noičioni. Iepriekš tika runāts, ka viņš varētu doties uz Bostonas "Celtics", taču arī bostoniešu komandas vadība to noliedza, norādot, ka ne viņi ir kontaktējušies ar Sakramento komandu vai spēlētāja aģentu, ne arī līdzīgas darbības ir veikusi otrā puse.
Tāpat jāatzīmē, ka komandas vadība jau ir tikusies ar Braienu Skalabrinī un Toniju Alenu, kuriem, ka'vēstīja baumas, būtu bijis jādodas pretējā virzienā, un paziņoja, ka šāda maiņa netiek plānota un lūdza nekomentēt šo situāciju.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

 +13 [+] [-]

, 2009-11-18 14:57, pirms 15 gadiem
Šaubos vai Shaq, Mo, Lebrons un Kobes līmeņa spēlētājs varēs sadalīt bumbu!

     [+] [-]

, 2009-11-18 15:15, pirms 15 gadiem
Nu kaut kāds trakums ar to ''Practice man, practice''. Lai nu kur, bet atpakaļ Denverā jau nu točna negaidīju. Tiesa gan- denveriešu interese laikam ir tikai un vienīgi maksimums viena gada.

  +6 [+] [-]

, 2009-11-18 15:17, pirms 15 gadiem
kas ir Mo? viduvējs spēlētājs.

  -3 [+] [-]

, 2009-11-18 15:19, pirms 15 gadiem
Pacoo rakstīja: kas ir Mo? viduvējs spēlētājs.
Laikam vajadzēs nedaudz pastudēt NBA spēlētājus

  +2 [+] [-]

, 2009-11-18 15:26, pirms 15 gadiem
aiverson davai uz nuggets

  -1 [+] [-]

, 2009-11-18 15:26, pirms 15 gadiem
Nočioni uz bostonu

  +2 [+] [-]

, 2009-11-18 15:39, pirms 15 gadiem
Jees!!!!
A.I. uz Nuggets...tas ir tas ko es jau biju iedomaajies...
tas ir vienk ideaaali....
cerams ka taa arii notiks!!!!!!!!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-11-18 15:44, pirms 15 gadiem
Grand master flash rakstīja: Laikam vajadzēs nedaudz pastudēt NBA spēlētājus
A ko, viņš baigi labais?? Jā viņš māk iemest trīņus, bet tas arī viss. Viņš ir tāds pats kā D. Gipsons tikai pārliecība lielāka un spēles laiks!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-18 16:22, pirms 15 gadiem
NY Niki izvērtē, vai parakstīt ar Aiversonu.

  +3 [+] [-]

, 2009-11-18 16:33, pirms 15 gadiem
Grand master flash rakstīja: Laikam vajadzēs nedaudz pastudēt NBA spēlētājus
Lai Mo Williams būtu efektīvs, viņam daudz vajag bumbu, un kad tas notiek, viņš ir var gūt vidēji savus 17-20 punktus....Taču likt viņu vienā plauktā ar Šaku, LBJ un Kobi ir necienīgi pirmāmkārtām jau pret pašu Mo - Nevar arī aizbildināties, ka redz Mo ir ALL-STAR spēlētājs - viņš to godu izpelnijās tikai tad kad liela daļa konkurentu bija traumēti, un Sterns, ne līgas klubu menedžeri ielika viņu zvaigžņu mačā, lai tikai Lebrons nestresotu.....Galu galā Playofi ir vieta kur reputācija tiek radīta, vai gluži otrādi - sagrauta, un pret Magic tieši fakts, ka Mo netika galā ar spriedzi un nevarēja trāpīt lielā mērā arī maksāja Cvas vietu finālos......

  +2 [+] [-]

, 2009-11-18 16:36, pirms 15 gadiem
Edijs Karijs jau ir sava veida leģenda - viņa officiālais svars netiek izpausts (varbūt nemaz nevar nosvērt?), taču ir zināms, ka pirms šis sezonas katrs treninš kurā šis piedaļijās viņam maksāja plīsušus muskuļus, asinsvadus, aizdusu u.t.t.....Plus viņa 11 m līgums uz 2010/11 ir lielākais šķērslis lai dabutu uz Knics 2 top večus ar max kontraktiem.....Knics cer ka Karijs spēs pierādīt, ka vēl var kustēt, un tad mēģinās viņu kādam iesmērēt......Bet savulaik daudzi viņam paredzēja spožu nākotni...Kā laiks skrien....

  -3 [+] [-]

, 2009-11-18 16:40, pirms 15 gadiem
hypnoss66 rakstīja: Lai Mo Williams būtu efektīvs, viņam daudz vajag bumbu, un kad tas notiek, viņš ir var gūt vidēji savus 17-20 punktus....Taču likt viņu vienā plauktā ar Šaku, LBJ un Kobi ir necienīgi pirmāmkārtām jau pret pašu Mo - Nevar arī aizbildināties, ka redz Mo ir ALL-STAR spēlētājs - viņš to godu izpelnijās tikai tad kad liela daļa konkurentu bija traumēti, un Sterns, ne līgas klubu menedžeri ielika viņu zvaigžņu mačā, lai tikai Lebrons nestresotu.....Galu galā Playofi ir vieta kur reputācija tiek radīta, vai gluži otrādi - sagrauta, un pret Magic tieši fakts, ka Mo netika galā ar spriedzi un nevarēja trāpīt lielā mērā arī maksāja Cvas vietu finālos......
Pag pag, es nesaku, ka viņš ir all-stars, beidz te pļūtīt man lietas ko es zinu, bet viduvējs spēlētājs jau nu viņš toč nav un vari nemēģināt ieskaidrot, ka ir

     [+] [-]

, 2009-11-18 16:45, pirms 15 gadiem
Grand master flash rakstīja: Pag pag, es nesaku, ka viņš ir all-stars, beidz te pļūtīt man lietas ko es zinu, bet viduvējs spēlētājs jau nu viņš toč nav un vari nemēģināt ieskaidrot, ka ir
Neteicu, ka ir viduvējs, taču starp LABS un KOBE, LEBRONS, ŠAKS ir starpība, un nemēģini iestāstīt ka nav.....

     [+] [-]

, 2009-11-18 16:46, pirms 15 gadiem
hypnoss66 rakstīja: Neteicu, ka ir viduvējs, taču starp LABS un KOBE, LEBRONS, ŠAKS ir starpība, un nemēģini iestāstīt ka nav.....
PAg, bet kurš viņu ir salīdzinājis ar Kobi, Lebronu, Šaku... saki droši, jo neko tādu neesmu manijis

     [+] [-]

, 2009-11-18 16:46, pirms 15 gadiem
Grand master flash rakstīja: Pag pag, es nesaku, ka viņš ir all-stars, beidz te pļūtīt man lietas ko es zinu, bet viduvējs spēlētājs jau nu viņš toč nav un vari nemēģināt ieskaidrot, ka ir
labi, teiksim pa tavam..
viņs ir maza, maza zvaigznīte plašajās NBA debesīs!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-18 16:48, pirms 15 gadiem
nevajag sačakarēt Nuggets ar AI, jo viņš ir diezgan skops, taču tagad Nuggets beidzot ir atraduši komandas spēli!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-18 18:16, pirms 15 gadiem
lil_thug rakstīja: nevajag sačakarēt Nuggets ar AI, jo viņš ir diezgan skops, taču tagad Nuggets beidzot ir atraduši komandas spēli!
jap...arii dala taisniibas, lai arii patika kaa vins ieklaavaas shajaa komandaa....tomeer sniegums dija tikai liidz pirmajai plyoff kaartai!!!!
sheit vins arii derees tikai kaa rezervists jo J.R.Smits tomeer speelee efektiivaak!!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-11-18 18:19, pirms 15 gadiem
nezin vai drīzumā ar par AB sūtīšanu prom nesāks runāt? ....bet varētu ...

  -3 [+] [-]

, 2009-11-18 20:36, pirms 15 gadiem
Runaa, ka AB tiks aizmainiits uz cevs a shie pretii dos Lebronu!
Runaka.com