Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionu Vāgneru produktivitāte neglābj ''Magic'' no zaudējuma ''Pelicans''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pasaules čempionu Vāgneru produktivitāte neglābj ''Magic'' no zaudējuma ''Pelicans''
Francs Vāgners ar bumbu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pasaules kausa ieguvēju vāciešu brāļu Vāgneru produktivitāte aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlēs neglāba viņu pārstāvēto Orlando ''Magic'' no neveiksmes pret Ņūorleānas ''Pelicans''.

• Orlando ''Magic'' savā laukumā ar 92:104 atzina Ņūorleānas ''Pelicans'' pārākumu. Rietumu konferences klubs panākumu nodrošināja izšķirošajā ceturksnī, ko uzvarēja ar 11 punktu pārsvaru.

• Mājiniekus no zaudējuma neglāba septembrī par pasaules čempioniem basketbolā kļuvušie vācieši Francs un Morics Vāgneri. Jaunākajam no brāļiem Francam 19 punkti un piecas bumbas zem groziem, bet Morics pievienoja 16 punktus.

• ''Pelicans'' rindās 18 punkti un sešas piespēles Brendonam Ingremam, savukārt 16 punkti Zaionam Viljamsonam. Lietuviešu centrs Jons Valančūns sakrāja desmit punktus un sešas atlēkušās bumbas.

• Citā spēlē Minesotas ''Timberwolves'' sagrāva ar vairākiem bijušajiem NBA basketbolistiem komplektēto Izraēlas otrās līgas klubu ''Maccabi Raanana'' – 138:111.

• Lukas Garzas kontā 30 punkti ''Timberwolves'' labā, bet Izraēlas vienībā ar 26 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un septiņām piespēlēm atzīmējās Dveins Beikons.

• Venēcijas ''Umana Reyer'' uzmetušajam brazīlietim Brunu Kaboklu mačā pret Minesotas komandu desmit punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

• Toronto ''Raptors'' pārbaudē izbraukumā ar 106:102 pieveica Čikāgas ''Bulls''. Pa 22 punktiem uzvarā sakrāja Skotijs Bārnss un Paskāls Siakams, bet mājiniekus no neveiksmes neglāba Zeka Lavīna 25 gūtie punkti.

• Pols Džordžs iemeta 23 punktus un savāca piecas atlēkušās bumbas, palīdzot Losandželosas ''Clippers'' pieveikt NBA čempioni Denveras ''Nuggets'' ar 116:103. Kolorādo štata klubs lielākoties spēlēja ar tālākajiem rezervistiem.